2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv


anaa benim eşimde 79 lusırnaşık şey ama o yengeç burcu
senınkı tıpık bı kova benim anamda kova burcu bi gunu bi gununu tumuyo:dilcikar:
anam kovalarla anlasmak zordur , gercı her ınsan farklıdr .dedıgım gıbı logusalık oncesı deprosyona gırmıs bence:))) sıkma canını bak ne yap bılıyonmu onun gelecegıne yakın ınternetın fısını yerınden oynat tam cıkartma ınternetede gıremesın. sorarsada bılmıyourm dersın:)) ozaman bugun senınle ılgılenebılır cnmsırnaşık şey sacını guzelcene topla yada fon cek azda makyaj sonra guzel gıyın sofrayı hazırla onu bekle kesın hosuna gıdecektır cnmmmmnaniknanik
 

evet aytege ya... Acıyolar mı bize yoksa... Bide aylayıp uylayıp duruyoz...Elimden geldiğince kendime bakmaya çalışıyom ama popomu zor kaldırıyom valla... Banada sabah yaşlı ninem benim diyo... :bbo:
 

öyle amaaaaaaaaaa baksana hepsi aynı canım bunların baksana:roflol::roflol: evrim geçiriyo gibler sanki aynı fabrikadan farklı türevler halinde imal edilmiş çıkmışlar gibi. en büyük belirti çoğunun pc başında zaman geçirmeye başlaması veeeeeeeeeee sohbet etmemesi. yani bir nevi odunlaşma ya başlamışlarsengözlerimebaksanab ne yapsak acaba.
 
evet aytege ya... Acıyolar mı bize yoksa... Bide aylayıp uylayıp duruyoz...Elimden geldiğince kendime bakmaya çalışıyom ama popomu zor kaldırıyom valla... Banada sabah yaşlı ninem benim diyo... :bbo:

ya gerçeketn bende mesela yere oturayım kalkarken yuvarlana yuvarlaa kalkıyorum komik ve toparlak oldum ben ya huuuuuuuuuuuuu:roflol:
 
aytege sana katılıyorum inşallah doğumdan sonra taş gibi olur hepimiz onların burnundan getiririz
bu yaptıklarını
 
ben teraziyim canımmmm burcumdan da çok memnunum yerimseniben
kova burcunun kadınları değil de erkekleri malesef zordur ben bunu çok iyi bildiğim için söyledim
kızlar yaaaa bu kadar da kendinizi kötü görmeyin mutlaka hepimize yakışmıştır da hamişlik bir taraftan....:1hug:
 

Her akşam bıkmadan usanmadan yaptığım şeyler komşularım bile özeniyor.Karşısına bakımlıda çıksam bakımsızda çıksam zerre etkilemez.Sofrasıda hazırdır evde temizdir hepçİnternet bzaen takılıyor senmi bişey yaptın bak söyle söylemessen anneannenin ölüsünü gör diye başlıyor söylenmeye:sm_confused:Bide ne kadar güzel gözükürsem gözükeyim asla ne güzel olmuşsun demez.Öyle kızdırır at suratlı karım benim der.Bu sırada kamyon kasası gibi oldu popn diyor hiçte bile benim boyum var dıyorum cvp hazır şaka yaptım şaka.Göğüslerin inek memesi gibi duruyor dedi geçen.Ay niye böyle diyorsun küçülür onlar felan diyorum yaw şaka yapıyorum diyor,benden çok kızıyor tepki göstermeme.İnsanlar ne güzel yakışmış hamilelik felan diyorlar yanında ama o durmadan orama burama takıyor,neymiş şakaymış.Benide komplekse sokuyor.Ben ona desem o hayatta alınmaz,pek rahattır,açıklama yapmaz benim gibi.Ama ben bayanım hoş sözler duymaktan geçtim eleştirmese bari.Geçende damara bak nasıda büyük dedi napıyım damarlarımımı söktüreyim.klava:
 
pcleri yok edeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm:teytey:
ama aksamları :roflol: sabahlarıda kendımız için takalım fişlerini ama onlar uyanık huriler valla kablonun cıktıgını anlarlarda yawww en iisi ilgilenmemek dedıgın gıbı kacsın kocası onu kovalasın:dilcikar:

balkona cıksın orgu orsun kıtap okusun falan bak ozaman nasılda peşine düşüyo
ben bazen sesimi cıkartmıyorum ama bılerek dgl mutfakta bulasık falan yıkıyorum arada sılıyorum falan bızımkı sessız sessız mutfakta bıtıyo napıyorum diye:roflol: anam napacam iş yapıyoruz işte merakedıyomus nıye sesım cıkmıyomus bıde ole dıyosırnaşık şey valla bu sessizlik ii fikir kız maviş dinle bizii:teytey:
 

:roflol::roflol::roflol: canım yaaaaaaaaaaaaa çok güldüm ben yaaaaaaaaa ayyyyyyyy gözümden yaş geldi aynı şeyleri bende duyuyorumdaaaa ondan damarını söküp atsaydın suratına sen deeeeeeeee amannnnnnnn:roflol::roflol: hiç işini bilmiyon kamyon gibi dediği şeylede bi toslasaydında neye uğradığını şaşırsaydı dimikafamçokkarıştı
 
mavili arkadasım cok uzuldum canım yazdıgın seylere.. :teselli:
ama kendını uzme helekı sakın koseye cekılıp aglama ıcıne atma..
soyleyecegın ne varsa soyle sıkma kendını.. içinden geldıgı gıbı konus esıne karsı..
ayrıca yaptıklarını umursama.. hıc takma sende onu elestır madem oyle..
dogumdan sonrada hemen kendını toparla bakımlı ol kendıne bak gıyım olsun sac bas olsun..
gorsun kamyon kasası nasıl oluyormus..
ılgılenmemeli boyle durumlar da yoksa dahada bır tuhaf oluyorlar.. :dilcikar:
cekıl kenara kendı halınde takıl yalnızmıssın gıbı..
yanıma gel yada pc den kalk fılan deme hıc ılgılenme canım yok yere uzulme sonra..
 
:roflol: ay alemsınız yaaa kız takılıyodur sana nebılım senın esınınde şaka anlayısı bu demekkı cnm sen bızden daha ii tanırsın eşini o yuzden pek yorum yapamıyorum ama cokta takmamaya calıs napacan kocan sonucta

aksıne ben bazen ay cırkınlestım dogurayım fıstık gıbı olucam falan dıyorum popom buyudu gogusler sılıkonlu gıbı falan dıyorum o hemen zayıflamak yok bole cok iisin hamişlik cok yakıstı benım karıma supersın taş gıbı oldun dıyo (gercı haklı evlendıgımde 48 kıloydum kurdan bacak gıbı:roflol:)işte buda benim kocam herkez farklıdır yani cnm o yuzden bızden cok kendını dınle sabret ınsallah eşin eskısınden daha ii olacak cnm meraketme
:1hug::enbuyukkk:
 
bak emelcim genelde aynı şeyleri yaşıyoruz.bizim evde pc olmadığı için benimki tv manyağı oldu çıktı.bırakın beni misafir geldiğinde bile gözünü ayırmıyor tv.den ayıp yapmasana böyle şeyler diyorum anlamıyor.o tv seyredince bende ev işleriyle uğraşayım bari diyorum.bu seferde beni arıyor evde neymiş bensiz oturup tv seyredemiyormuş.ama ben senin izlediklerinden hoşlanmıyorum diyorum.tamam al senin dediğin olsun diyor.yani illa ki tv izleyeceğiz. bi garip bu erkekler gerçekten.tabi onlara göre de biz garibiz.:))

kocama güveniyorum allaha şükür gülşahcım ama ne bileyim nereden geldi takıldı bu aklıma bu fikir bilmiyorum.
 
kızlar kac yıllık evlısınız?..
merak ettım... yanı pc basına oturup saatlerce kalkmıyormus ya kocişleriniz..?
benımkı bazen 3 gunde bır pc basına oturuyor hesaplarını kontrol etmeye 10 dk fılan hemen seslenmeye baslıyrum sonra kalkıp gelıyor..
zamanla belkı erkekler artık ılgısını kaybedıyorsa ondan mı olur acaba bılmıyorum bız de 2 yıllık evlıyız ama.. :sm_confused:
ben mesela laptopta ıkımız yanyana otururken salonda ı tv ızlıyor bende bı ıkı brısey bakıyorum sıteye yenı yazılar fılan ona bıle hadı kapat bırak bılgısayarı yanıma gel dıyor..
 
Son düzenleme:
bizim 6 gün sonra 3 sene dolucak evliliğimizde.ama benimkisi ne bensiz ne de tv.siz yapamıyor.bazen sesimi yükseltmeye başlıyorum artık. o zaman kapatıyor tv.yi.konuşuyoruz ne güzel.
 


bende 2 yıllık evliyim canım. ama bundan önce de 5 yıllık geçmişimz var. ben antalyada yanlız yaşadığım için hergün görüşürdük. şimdi bizim ayrı odalarda bulunmamızın sebebi ben sigarayı bıraktığım için benim bulunduğum yerde sigara içemiyor bu yüzden başka oda da bazen pc de takılıyor bazen de playstationda, ben sıcaklardan çok etkilendiğim için tv li ve klimalı odadayım. onun için çoğu zaman ayrı odalardayız. senağlama
 

:roflol: :roflol:bencede dogru dedın valla KAMYON HEEEEEEEEEEEE GEL BAKEM BI ŞURAYAA SEN DIYIP TOSLASAYDIN VALAAA DOGRU DIYON HEEE:roflol::roflol:

kız maviş valla eşin sana ole dedıgınde sende laflarını gırgıra al valla cok eglencelı olacak gunun bak gor hemen alınıp aglama sakın heeee timammııı:tomato:
 

bizde 2 yıllık evlıyız ama bırlıktelıgımızın 10. yılını kutlayacagızsırnaşık şey
benim eşimde senınkı gıbı genelde o benımle ılgılenır saolsun

hep ustume duser yanı bırbırımıze cok duskunuzhamıleyım dıye dahada bı zoen gosterıyor ama arada laptopu alıp yanımda oyun oynadıgıda olmuyo degıl oyunda araba yarısı veya maç:roflol: komedıler yaa aman okadarada ses cıkartmıyorum ama cok fazla takılsa bende kızardım yaniii
 


5 yıllık evliyim ben.Ondan öncede 7 yıl beraberdik.2000 yılından sonra hiç ayrılmadık.Ondan öncesinde sık sık ayrılırdık tabi çocuktuk o zaman daha..Pc ile hiç ilgisi yoktu benimkinin bu oyundan sonra başladı ilgi.Ondan öncede tv karşısında uyukluyordu gerçi farkeden bişey yok.Akşamları yürüyüşe çıkıyorduk.Ayağımın altı acıdığı için çıkamıyoruz bikaç gündür.Yarın doktora gidicem bakalım.Yaz dönemi işleri yoğun olduğu için geç geliyor zaten.Kışın uyuyup kalmıyor.Bide telefonda en az 10 kez konuşuyoruz akşama konuşacak pek bişey kalmıyor.Görümcemde benim tam tersim yanımdan uzak olsun benimle uğraşmasın rahat bıraksın beni diyor.Eşide bir düşkün bir düşkün.Kaçan kovalanıyor yawww.Serencim valla zayıflık bana hiç yakışmıyordu 1.73 boyum 58 kıloydum geçen sene şimdi 75 kiloyum sen doğurma böyle kal ne kadar güzelleştin sakın zayıflama diyorlar.Ama eşimde tık yok o beğenmedikten sonra napıyım güzelleşmeyi şükürler olsun halime tabi ama insanın eşi beğenisini söylemeyincede mutlu olamıyor insan.Gözlerimi beğenirler mesela kurbağa gözlü karım der na alakaysa.Deli bu çocuk.Kendide çirkin değilki kompleks yapıyo desem.Ama göbeği benimkinden büyük:roflol:Boyuda benle aynı.Ama ben ona sürekli,severim ben göbekli erkeği kara erkeğim benim felan derim.Demiyorum gerçi artık.:1closedeyes:
 


ya olabılıyor sankı bazı erkeklerde boyle..
aslında guzel oldugunu hamılelıgın yakıstıgını oda bılıyordur sana ama nedense bazı ınsanlar begendıgını bıle elestırır 10 tane guzel yanı 1 tane cırkın yanı varsa cırkın olandan baslar... :1closedeyes:
anlamak guc tabıkı ama.. sen de onu elestır madem oyle.. oncelıklı olarak ta gobegınden basla..mustehaktır merak etme.. Çok üzgünüm çoook
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…