- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 42
Aynen öyleyim canım.Depresyona girerim bu gidişle.Eşim kaç gündür çok ters çok soğuk.3 saatte 5 kez ağlatıyor.Bebeğe etkisi olur diye fazla ağlayamıyorumda bi hıçkıra hıçkıra bi ağlasam rahatlıyacağım.Aslında içime atmasını asla beceremeyen ben içime atar oldum kaç gündür.Ağladığım zaman kasılmalar oluyor.İki damla akıtıyorum gözyaşlarımı toparlanmaya çalışıyorum hemen.Hep eşimin yüzünden ama.Düzgün konuş,niye böylesin demektende yoruldum kaç gündür.Daral geliyor vallahi.O kdar mutsuz hissediyorumki kendimi kaç gündür.Ne desem ters cvp,her cümlesi her konuşması azarlar gibi sert sert.Tam sakinliyorum yine ters konuşuyor aynen devam.Nefrer eder gibi.Kaç gündür bi kere bile canım demedi.Oturuyo pc başına kalktığı yok.Söyleyince kalk diye bi sus bi kes bi dur.Bütün günde evdeyim ağrılar felanda var bu sıra.Çıldırıvericem valla.Sabahta bişey olmamış gibi arıyor ben sana küsüm beni çok krıyorsun diyorum yok canıımm diyor şakaya vuruyor yada olmadık saçma şeyler söylüyor.Bak istemiyosan söyle bana niye böyle davranıyorsun diyorum ne alakası var diyor.Dün tlfnumdaki müziklerı bulamıyorum dedi bi bulsana dedi.Tlf yeni olduğu için bulamamış bende baktım bulamadım zil seslerinin içine bakıyım dedim.Ordamıda,onumu diyorum bensana,malmısın yok herhalde orda...Ayy onun için bişey yapmaya çalıştığımda bile tersliyor.Önceden olsa hemen başlardım niye böyle konuşuyorsun diye bağırıp ağlamaya şimdi çoğu zaman sesimi bile çıkarmıyorum direk gözlerim doluveriyor çekiliyorum odaya ağlayıp geliyorum.Oda görüyor bunu ama 15 dk sonra aynı şekilde konuşmaya devam.İçimdeki yavrumda kıpır kıpır hep.Tlfnda başka biri evde başka biri,karısımıyım nefretimiyim anlamadım.Aslında çok iyi bir insandır anlayışlıdır.Ama ayda bi kaç gün böyle olur sonra tekrar normale döner.İstediği zaman nasıl ilgili nasıl tatlı dilli.Böyle olduğu zamanları bildiğim için bu tersliklerini kabullenemiyorum.Akşam olunca eşim geldi dıye mutlu olma onunla konuşmak paylaşamak istiyorum o ise kaç gundur bana mutsuzluktan başka bişey vermiyor.Dün yanıma çağırdım bak oğlun coştu azıcık bizimle ilgilen dedim.Karnımda müthiş hareketler yapıyordu..Geldi yanıma oturdu ve 5 sanıye sonra pc başına geçti.Dalga geçer gibi.Anlayamadım bile.Yine gözlerim dolarak kalktım,ağladım içerde biraz.Nesini sevicem doğmamış bebeğin diyor.Bi tuhaf biri oldu,bakalım ne zaman düzelecek.Ortası yok adamın ya çocuk gibi yada böyle.Oysa ben onu canımdan çok seviyorum hep dua ediyorum ben ondan önce öleyim diye.Dedimya iyi olduğu zaman dünyanın en iyi insanı.Dün artık yattık uyuyacağız elini yüzüme sürüyor kızdırmak için en sevmediğim şey yapma diye elini ittirirken parmağım ters dönüverdi yaaa acıttın dedim.O an ah canım felan demesını yada daha çok kızdırmasını bekledım şakalaşırız gün güzel biter diye düşündüm.Sonuçmu biipppp (bipliyorum burda küfür etti çunku) çeksene elini sende parmağın ne geziyo orda dedi.Anlam bile veremedim parmağımın duruş pozizyonunuda ayarlayamamki hem ben onun elini çekiyordum yüzümden beni kızdıran oydu.Öyle basit sebeplerki.Yine yutkundum akıttım gözyaşlarımı hiçbirşey söylemedım.Gecenin son saatlerınde ağlatarak uyumayı başardı.O uykuya daldı zaten hemen.Ah eskıden olsaydım öylemı yapardım iyi bir kavga ederdım 3 gun terslemeye korkardı beni.Napıyım milletemı duyurayım sesımı.Kavgaya dönüşsün istemedikçe daha çok kırıyor beni.Bakalım bu akşam nasıl davranacak.
malesef bu aralar çok hassasız canım.farkında değiliz belki ama doğum yaklaştıkça ve nasıl doğurcaz nasıl olcak derken iyice psikolojimiz bozuluyor.bende haftaya tatile gidicem annemlerin yanına k.validem ve görücemle beraber.eşim gelmeyecek.şimdi bu duruma takılmış durumdayım.ya beni aldatırsa ben tatildeyken diye.ona bişey söyleyemiyorum ama içim içim yiyor.nasıl tatil yapıcam bilmiyorum.eşime güveniyorum ama gerçekten hamilelik psikolojisi işte.daha öncede 1-2 günlüğüne onu bırakıp bir yerlere gitmiştim.o zaman hiç böyle şeyler düşünmemiştim.
sende biraz kendini çek canım.tek başına mutlu olduğun şeyleri yapmaya çalış.belki onunda sıkıntıları vardır seni üzmemek için söyleyemiyordur.ama tabi farkında olmadan seni daha çok kırıyor.lütfen kafana takmamaya çalış.