- 24 Eylül 2007
- 2.604
- 3
- 42
Ben 81 liyim oda 79 lu.Kova burcu.Konuşmaya çalıştığım zaman off tamam,diyor.Hiç sevmiyor konuşmasını.Bazen etkili konuşuyorum.1 gün sürüyor sonra canının istediği gibi davranmaya devam.Dedim ya günü gününü tutmuyor.Geçen kızdım kalk şu oyunun başından diye geldı tamam az giricem hiçbişey senden değerli değil felan diye.Bebişim canım der bazı günler nası tatlı dillidir nasıl.Bazende böyle.Alışamadım bende hiç bu halleine.Anne baba sevgiside görmediğim için sanırım hep ilgili olsun istiyorum.En azından kırmasın.İnternetle felan işi yoktu bu ara başladı takılmaya.Travian diye bi oyun var,nerdende gösterdim kendi ellerimle.Bağımlı oldu bu sıra.
anaa benim eşimde 79 lusırnaşık şey ama o yengeç burcu
senınkı tıpık bı kova benim anamda kova burcu bi gunu bi gununu tumuyo:dilcikar:
anam kovalarla anlasmak zordur , gercı her ınsan farklıdr .dedıgım gıbı logusalık oncesı deprosyona gırmıs bence:))) sıkma canını bak ne yap bılıyonmu onun gelecegıne yakın ınternetın fısını yerınden oynat tam cıkartma ınternetede gıremesın. sorarsada bılmıyourm dersın:)) ozaman bugun senınle ılgılenebılır cnmsırnaşık şey sacını guzelcene topla yada fon cek azda makyaj sonra guzel gıyın sofrayı hazırla onu bekle kesın hosuna gıdecektır cnmmmmnaniknanik