Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bendede aynı bende cinsiyetini merekla bekliyorum öğrenmeyi aslında önemli olan sağlıklı olması ama işte insan merak ediyo,zaten ben zor tutuyorum kendimi bişeyler almamak için sürekli elime alıp alıp geri koyuyorum inşallah artık gelecek ay dedi dr.umuz bakalım o zaman artık almaya başlarız,bide bebekler çok çabuk büyüdüğü için çok fazla kıyafet konusunu abartmayıda düşünmüyorum açıkçası,mesela ablam kızına hamişken hırsa bindi aldı aldı sonrada hepsini giydiremedi bile çümkü hızlı büyüyo bebişler,bu arada videoyu izledim canım anne baba kımını atladım ama bebiş müthiş bişey ya onu içimde taşımak Allah ın bize verdiği en müthiş şey ve bunun için şükrediyorum,paylaşımın için sağol canıma.s.
Kislar Nerde Video Ben Bulamadim
Yaaaaaaaa Ben Geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Ama Hiç H.g Diyenyokkkkkkkk
merhaba arkadaşlar;
dün 2li test sonucumu aldım ve kan değerlerim düşük çıktı yani riskli bi gebelik görünüyor. moralim o kadar bozukki, dr. o kadar ilgisizdiki hiç bir açıklama yapmadan riskli bir gebelik ve 3lü tarama yapacaz ona göre kesin konuşuruz dedi. başka hiç birşey söylemedi. eve gidince hemen arkadaşımı aradım ve onun eşi bu konuda bilgili onunla konuştum. 160-1 hasta olma riski var ama çok erken bişey söylemek için dedi. şimdi 18.haftada ileri ultrasyon çektirecez. o da kötü çıkarsa napacam bilmiyorum ondan vazgeçemem, çok kötüyüm
Canım hemen paniğe kapılma.Doktorun 160%da 1 risk mi verdi? benim bir tanıdığım 74%1riskle sağlıklı bir bebek doğurdu.Amniosentezde sağlıklı olduğu ortaya çıktı.Amniosentez sonucu kesin bir netlik veriyor.Ya sakat ya değil diye.Amniosentez isteyecetir doktorun.3 lü test de kesin sonuç vermez. Amniosentez yaptırmanı öneririm.İnşallah birşey çıkmaz arkadaşım, hamileliklerimiz ilerledikçe daha ne sıkıntılarla karşılaşıcaz ve burada paylaşıcaz kimbilir :uhm:
merhaba arkadaşlar;
dün 2li test sonucumu aldım ve kan değerlerim düşük çıktı yani riskli bi gebelik görünüyor. moralim o kadar bozukki, dr. o kadar ilgisizdiki hiç bir açıklama yapmadan riskli bir gebelik ve 3lü tarama yapacaz ona göre kesin konuşuruz dedi. başka hiç birşey söylemedi. eve gidince hemen arkadaşımı aradım ve onun eşi bu konuda bilgili onunla konuştum. 160-1 hasta olma riski var ama çok erken bişey söylemek için dedi. şimdi 18.haftada ileri ultrasyon çektirecez. o da kötü çıkarsa napacam bilmiyorum ondan vazgeçemem, çok kötüyüm
Kizlar Sizinlee Bişey Konuşmak Istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eşimin Dedsi Kanser Ve 6 Aylik ömrü Kalmişş Akşama Onlara Gideceğizz Allahimm Dostuma Düşmanima Yaşatmasin Yarabbimm.. çok üzülüyommm Göz Göre Göre Gün Saymak çokk Aci.... Kemoterapiye Başlayacak Yarinn Allahimmm Inşallah Acisizz Geçmesini Sağlar......... Başkada Bişey Diyemiyom