2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlar benim oğlum dünden beri yavaş ve nadir hareket ediyor geceleri artık gıdıklar gibi olan o hareketide yapmıyor.iki gündür bu böyle.kitapta 12 saat hareket etmezse dr başvurun diyo ama yavaş ve az harekete bişey demiyo.sizde durum nasıl?
 
sağol betülcüm.yazına çok güldüm ya hatta eşime anlattım aynı sen diye bizim kocişler bi alem valla benimkinin de uykusu çok ağırdır yaa,gece kalkıp örgü ördürsem niye demez üstelik sabah da hatırlamaz.başta çok şirin bulup gülüyorum ama sonra bir düşünce alıyor beni ne olacak bebek olunca diye düşünsenize aynı uyku sersemliğiyle unutur oğlumuzu uyur,korkuyorum güvenemicem sanırım çok fazla.

evet canım guven olmaz valla..
ama bakalım zaman gösterıcek.. aslında gece kalksalar nolucak sonucta emzırıcek olan biziz mecbur bız kalkıcaz onlar emzıremezki.. :)
ama uyutmaya yardım ısterım o ayrı da nasıl uyutur onu bılemem.. :))
 
canım olabılıyor oyle.. hiç hareket etmezse dıkkate almak gerek ama..
mesela benımki ıkı gundur cok hareketlı masallah ayakta oturur yatar farketmıyor sureklı oynuyor..
ama ondan oncekı ıkı gun de sakın dı cok cok az oynamıstı..
olabılır sanırım..
 
canım olabılıyor oyle.. hiç hareket etmezse dıkkate almak gerek ama..
mesela benımki ıkı gundur cok hareketlı masallah ayakta oturur yatar farketmıyor sureklı oynuyor..
ama ondan oncekı ıkı gun de sakın dı cok cok az oynamıstı..
olabılır sanırım..

canım yaa rahatlattın beni walla.ilk fırsatta sağlık ocağına gidip kalbini dinlicem kontrolüme daha var çünkü.sağolsunlar kırmıyolar ebeler,hemşireler kalp atışını dinletip rahatlatıyolar..
 
dinle tabıkı canım dınlemekte fayda var oturup merak etmektense pıt pıt minik kalbının sesını duymak daha ıyıdır.. :))
 
iyi akşamlar alin ve betül..nasılsınız ??
alin benim de bazı günler çok hareketli bazı günler daha sakin olabiliyo bebişim..
 
senin mide bulantın nasıl oldu? nane limon içtin mi geçenlerde ben de kötüydüm bana iyi geldi.ya az kaldı demişsiniz bugün Allahım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. ne çeşit doğum yapacağım?nerede ?kaça? hiç bilmiyorum.
 
hoşgeldin minik anniş.minik bebişin nasıl sen nasılsın? öyle mi diyosun ya insan bilmediğinden korkarmış ya.ben de çokendişelenmiştim.dor umuda pimpirikli anne gibi çok arıyomuşum gibi geliyo iyi oldu size sorduğum.
 
iyiyim minikanniş nasıl olsun hersey yolunda tşk, sen nasılsın...
alin o nu bana mı sordun mideyı yanı ?..
 
sagolun arkadaşlar biz de iyiyiz çok şükür ..
alin canıım yine de druna bir danış madem bu kadar endişelendirdi seni..
betül geçmiş olsun sana da canım ..
hepinize iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere..
 
güle güle minikanniş :))...
saol canım yok cıkardıktan sonra gectı zaten..
ayrıca ben nane lımon ıcemıyorum hıcbır zaman o daha kotu yapıyor benı.. :KK43:(..
 
kızlar bu kadar zaman oldu kayınvalidem daha bir patik bile almadı bebğimize.aramızda iyi oysaki ama bu duruma çok canım sıkılıyo.üstelik bişeyler alacak mı almayacak mı bilmiyorum.zaten ben aldıktan sonra ikincisini alıp getirirse eline sağlık işime de yaramaz.eşim ben arayıp söyleyim diyor (başka şehirdeler) hayır diyorum çocuğum için kimseye şunu al demem.benimkiler baştan beri destekler,herşeyini almaya hazırlar ve alıyolar.kayınvalideme bunu ufaktan duyurduğum zaman "sağolsunlar" diyo.o kadar.ya bir de eşim tek erkek.benimle birlikte görümcem de hamile sanırım tüm krediyi ondan yana kullanmaya niyetli.bu durum beni çok üzüyo.bir de abimin çocuğunda da herşeyi annemler üstlenmişti.onlar adına da üzülüyorum..:çok üzgünüm: bazen söyleyim diyorum -ki söyleyebilecek yapıda değilim ne yazıkki- sonra bi annelik gururu çöküyo vaz geçiyorum.ama bişey yapmazlarsa da bunu unutacağımı sanmıyorum..
işte öyle kızlar akşam akşam içimi döktüm sizlere kusura bakmayın başınızı şişirdim.ama rahatladım a.s
 
Slm.kızlar oğluşla bugün geciktik sanırım girmekle bi merhaba diyelim dedik,alin üzme canım kendini kayınvalideler sonuçta annen gibi olmuyorlar,benim kayınvalidem bana bu güne kadar hiçbi konuda yardımcı olmamıştır,ayrı şehirlerdeyizde şükürler olsun bide herşeyime karışamıyo yoksaa...Zaten hafta başında kızıyla beraber gelecekmiş biraz stres içindeyim açıkçası yine huzursuzluk yaratıcak diye,bugüne kadar imalı pek çok laf etmişsin bak oralı bile olmamış bence boş yere üzülme çünkü kendi kızından yana yapmış seçimini demekki,herkesin yine kendi annesinden hayır var valla Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin...
 
kızlar ıyı geceler...
ben daha yenı gırebıldım ve ınanın o kadar yorgunumkı yazdıklarınızın bıle tamamını okuyamadım...
bugun butun gun yenı tasınacagım evın temızlıgı yok tesısatı elektrıgı ıvırı zıvırı ıle ugrastım:KK43:sabah 6 dan berı ayaktayım...
yarında nasıpse tasınıyoruz...
sanırım uzun bır sure ınternete baglanamayacagım ve sızlerden uzak kalıcam...benı merak etmeyın:)
kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın..hepınızı cok sevıyorum ve ozleyecegım:)
Hoscakalın...
 
ya kızlar siz eşinizden gece birşey istediğinizde kalkıp getiriyormu,ne güzel ya imrendim,bbenimki uykudayken top atsan uyanmazda uyanıkkende üşenir kalkmaz
betülcüm tuzlu kraker ye iyi geliyo

ben inatçıyımdır güzelim hele bir kalkmasın onu fena yaparım valla:roflol:şaka bir yana benimkininde bazen çok ağır oluyor uyusu ama bişekilde kaldırıyorum benim rskli olduğu için hamilelik baştan beri biraz şımartıldım kocişim saolsun yemek yaptı bulaşık yıkadı evi süpürdü balkonu yıkadı toz aldı çamaşır astııı ay benim kociş allah razı olsun bayaa bişiler yapıyordu halada yapıyor ama doktor artık biraz hareketlenebilirsin ama eğilmek ağır kaldırmak yok diyene kadar artı bulaşıkları makinaya koyuyor ama elde yıkananlara KARIŞMIYOR çamaşır sepetini sandalye üzerine koyup eğilme böyle as aşkım diyorr ağrım olursa yapıyor tabii hakkını yemeyelim ama durum biraz değişti .gece sadece başım döner düşerim uyku sersemi diye diye korkuyor yoksa onuda yapmazzz:roflol:
 
X