Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada okuduklarıma göre çok güzel bir sonuçç
Hadi gözün aydınn :teytey:
KIZLARR EŞİM SONUCU ALMIŞŞŞŞŞŞŞ 1:10 000 ÇIKMIŞŞ İKİLİ TARAMA TESTİ RİKS TESPİT EDİLMEMİŞTİR DİYOOOOO 1::10 000 NASIL Bİ SANUÇÇÇÇ
KIZLARR EŞİM SONUCU ALMIŞŞŞŞŞŞŞ 1:10 000 ÇIKMIŞŞ İKİLİ TARAMA TESTİ RİKS TESPİT EDİLMEMİŞTİR DİYOOOOO 1::10 000 NASIL Bİ SANUÇÇÇÇ
Canım ya sen naptın dün sanırım ikili testin vardı senin yanlış hatırlamıyorsam.Bebeğin cinsiyeti belli oldumu nasıl yapılıyo ikili tarama testi kandan mı çok merak ettim
cnm dr ikili test yapmadı yaaaCADIARZUdediki gerek yok 3 lü yaparız dedi bende ii dedim cinsiyette sölemedi ama olsun demi yaniiii sonra ögrensekte olur ama eşim tuturdu ben gördüm erkek diyee dr gmremedi o nasıl gmrdüyse:dance:[/QUO
Aman canım o kadar önemli değil cinsiyeti bebek sağlıklı olsun yeter benimde mide bulantılarım kesildi şu iki haftadar kendimi çok iyi hissediyorum maşallah.Dün akşam eşimle hamam yoluna gittik Çiğdem bebeye bir sürü indirim var tavsiye ederim git bi bak canım oldumu
Ense ölçümüde 1,12
Arkadaşlarr Bakalimm Saat 11,30 Dr Arayacam Bakalimm O Ne Diyecekk Inşallahh Tüm Arkadaşlarimin Sonuçlari Iyi çikar Allahin Izniyle[/
Evet canım haklısın allah herkesin sonuçlarını iyi çıkartsın hayırlısıyla bi alsak kucağımıza çok heyecanlanıyorum.Doğumdan hiç korkmuyorum bebişimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorlar henüz söylemiyorlar dimi normalmi yoksa sezeryanlamı olduğunu daha erken sanırım
hayırlısı olsun canım ama anlayamadım ben 0,3 nasıl oluyor herkes 1,2 - 1,3 - 1,7 - 1,6 gibi rakamlar sölüyorrr sen 0,3 diyorsun yanlş yazmış olmayasınn
Ya kızlar şu baby gagadan gebelik takvimini bi beceremedim ya kendime hayret ediyorum nasıl yapamıyorum ya nasıl