2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Saol Canim çok Yoruldum Ama Değdi Yorgunluğuma Yanii

e olacak o kadar annesi.. minik kızına herşey feda olsun...

Canım ya siteye biri bebeğin boyunu FL den hesaplamak için bir formul vermişti.. Sen miydin?? Ben onu bulamıyorum... Eğer sen eklediysen tekrar etmeni rica edecektim..

selam kızlar oooffff çokkkk sıccak bugün gene ben neyaptım biliyormusunuz busabah kontrolüm vardı doktorumda bebişim 1.150 gr olmuş maşallah:nazar::nazar: ve boy 36 cm allah hepimizin bebişlerine sağlıkla gelişmek nasip etsin
neyse doktorda şeker yüklemem ve kan testlerim yapıldı bebiş iyi ordan çıktım ve bakırköyde daha önce dediğim gibi chicco marka yatak sipariş vermiştim kızıma gittim onu iptal ettim mothercare carusel mağzasına gittim kızıma ahşap çok şeker bir beşik aldım içinin uyku setinide birkaç takım kıyafet müzikli dönencesini küvetini beşik içi yatağını da yataşdan sipariş verdim anlicağınız kızıma acccayip masraf ettim bugün tam 2,000 ytl harcadım ama değdi valla çok şeker şeyler aldım sonra resimlerinide koyarım beşik 15 gün sonra gelecekmişş kızıma herşeyim feda olsun ama çoookkkk yoruldum yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Maşallah tombiş olucak seninki:nazar:Benim 27. haftada 750 grdı.Aldıkların hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın inşallah.

selam kızlar oooffff çokkkk sıccak bugün gene ben neyaptım biliyormusunuz busabah kontrolüm vardı doktorumda bebişim 1.150 gr olmuş maşallah:nazar::nazar: ve boy 36 cm allah hepimizin bebişlerine sağlıkla gelişmek nasip etsin
neyse doktorda şeker yüklemem ve kan testlerim yapıldı bebiş iyi ordan çıktım ve bakırköyde daha önce dediğim gibi chicco marka yatak sipariş vermiştim kızıma gittim onu iptal ettim mothercare carusel mağzasına gittim kızıma ahşap çok şeker bir beşik aldım içinin uyku setinide birkaç takım kıyafet müzikli dönencesini küvetini beşik içi yatağını da yataşdan sipariş verdim anlicağınız kızıma acccayip masraf ettim bugün tam 2,000 ytl harcadım ama değdi valla çok şeker şeyler aldım sonra resimlerinide koyarım beşik 15 gün sonra gelecekmişş kızıma herşeyim feda olsun ama çoookkkk yoruldum yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Maşallah hicrancım kızına yerim ben onu,bebeğine aldığın herşey hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla iyi günlerde kullanmak nasip olsun,aman kendini çok yorma oldumu canım fazla ayakta kalma,Allah ım sağlıkla bebeklerimize kavuştursun:1hug:

Bende bugün doktora gittim..
Bebişim maşallah çok iyiydi... 1200gr olmuş..:nazar:
doktorumuzdan yazlığa gitmek için izin de çıktı.. hem de bir ay kalabilirsin dedi.. yüzme konusunda da sıkıntı yokmuş... :sm_cool::sm_cool:

papatyam senin de gözünaydın... Maşallah bebişlerimizee :nazar:

Bu arada doktorum kilomu da çok beğendi... Bugüne kadar 6 kilo olmuş.. :nazar:

Cansu maşallah canım senin bebişinede kocaman olmuş valla Allah ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah dünyanın en güzel şeyi buymuş meğer,kilonda çok iyi oh yazlığada gidicen inşallah ne güzel valla bol bol yüz canım benim yerimede yüz ok:icecream:

Cansu maşallah canım senin bebişinede kocaman olmuş valla Allah ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah dünyanın en güzel şeyi buymuş meğer,kilonda çok iyi oh yazlığada gidicen inşallah ne güzel valla bol bol yüz canım benim yerimede yüz ok:icecream:

Saoll canım... Aminn inşalalh hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize...

Bugün doktorumla doğum konusunda biraz konuşayım dedim.Ama acele ediyorsun hamileliğin tadını çıkar dedi.. Ağustos da konuşucaz bunları dedi... Hakkımızda hayırlısı..

Senin ve bebişin için de yüzerim canım... :1hug:

e olacak o kadar annesi.. minik kızına herşey feda olsun...

Canım ya siteye biri bebeğin boyunu FL den hesaplamak için bir formul vermişti.. Sen miydin?? Ben onu bulamıyorum... Eğer sen eklediysen tekrar etmeni rica edecektim..

EVET CANIM BEN VERMİŞTİM FL DEĞERİNİ 7 İLE ÇARP BULUNAN SONUÇ CM VERİYORMUŞ
mesela benim bugün kontrolde ft 53 tü

52 x 7 = 364 yani yuvarla 36 CM

Hepiniz Saolun Kizlar Valla Yoruldum Evet Ama Eşim Sonrasinda Beni Alişveiş Sonrasinda Yemeğe Götürdü Ordan Eve Geldim Iş Falan Da Yapmiyorum Az Sonrada Gidip Yaticam çok Mutlu Oldum Meleğimin Eşyalarini Alinca Paylaşacak Başka Kimimiz Var Değilmi Bunlari Hemen Size Koştum Tabiii

Maşallah tombiş olucak seninki:nazar:Benim 27. haftada 750 grdı.Aldıkların hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın inşallah.

saol canım evet tombiş gibi görünüyor ama değil normal olması gereken kilo dedi doktoum bende internetten baktım bu haftada oması gereken standart kg 1300 falan diyor hatta umarım ultrason cihazının azizliği değildir hani sapmalar oluyor yaa tahmini standart hesaplamalarmış ama inanmaktan başka çare yok tabii neyse ama asıl kötü olan ben çok kilo aldım feci hemde sorma valla doktorum kızdı tehlikeye giriyorsun bebeğinde sende dedi şimdi ekmeği kesicem tamamen ve yürüyüşe sıkıntı olmadıkça tabii başlıcam bakalım nolcak 95 kg olmuşum nasıl oluyor bilmem ama evde 93 tüm hastanede 95 çıktım :):roflol:

ayhhhhhhhhhhhhhh ben kaçtım kızlarrrrrrrr byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız umarım herkes ıyı bır hafta sonu gecırıyordur.
hıcrancım aldıklarını ıyı gunlerde kullansın prensesın ınsallah..
gulsahcım sana da cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda tamamen ıyılesırsın canım..
sımdı sıra bıze geldı,bugun bız oglusumla doktora gıttık.oglusum 1155 gr olmus:nazar::nazar:
doktor kılosunun cok ıyı oldugunu herseyın yolunda oldugunu soyledı:)
ama bu ay cok onemlıymıs,en krıtık ay dedı erken dogum ıcın...cok dıkkat etmen gerek,bol bol dınlen,duzgun beslen,cok ayakta kalma dedı..fisfisfis
ben bu soyledıklerının hıc bırıne bugune kadar dıkkat etmıordum acıkcası:KK43:
yanı sureklı hareket halındeyım gezıyorum bazen gereksız beslenıyorum fast food:KK43:
bunun ıcın cok uzuluyorum ama artık yapmamaya dıkkat edıcem
bebegın kılosu super ama senın kılon hıcte super degıl dedı:çok üzgünüm:
5.5 haftada 4.5 g almısım kızlar:çok üzgünüm:
boyle gıdersen sonumuz hıc hayırlı degıl dedı...
ve sankı adam bunları soylememıs gıbı ben bugun yıne ne bulduysam yedım yaa:KK43:
kendıme cok kızıyorum,ne yapıcam bılmıyorum..
ben bu kadar iradesız bır ınsanmıyım kı:çok üzgünüm:

gulsahcım sana da cok gecmıs olsun umarım en kısa zamanda tamamen ıyılesırsın canım..
sımdı sıra bıze geldı,bugun bız oglusumla doktora gıttık.oglusum 1155 gr olmus:nazar::nazar:
ama bu ay cok onemlıymıs,en krıtık ay dedı erken dogum ıcın...cok dıkkat etmen gerek,bol bol dınlen,duzgun beslen,cok ayakta kalma dedı..fisfisfis
yanı sureklı hareket halındeyım gezıyorum bazen gereksız beslenıyorum fast food:KK43:
ve sankı adam bunları soylememıs gıbı ben bugun yıne ne bulduysam yedım yaa:KK43:

Duygucum öncelikle çok saol canım bak ama bende kızıcam sana dr.un dediği gibi kendine hiç dikkat etmiyosun sanırım bende sen gibiydim ama benim yaramaz beni korkutunca duruldum dinlenmedeyim aman kendini çok yorma güzelim gerçektende çok kritik aylar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,bebişinede maşallah ne güzel sağlıklı olmasına çok sevindim,kilo konusuna gelincede şu aralar bende kendimi frenleyemiyorum canım sürekli bişeyler istiyo ama gidip hemen meyve falan yiyorum belki sanada faydası olur güzelim,tekrar çok sevindim bebişinin iyi olmasına iyi geceler canım:1hug:

canım umarım en kısa zamanda tehlıkelı donemını atlatırsın,daha ıyı olmana cok sevındım...kızını annenlere gondermekle ıyı yapmısın bence hem tatıl yapar hemde senın kafan daha rahat olur canım..
bebıslerımız artık buyudugu ıcın sanırım kendılerıne yer begenıyorlar ve sag taraf senın dedıgın gıbı hosuna gıdıyor sanırım:)))
ıyı haberlerını beklıyorum canım..sevgılera.s.

kızlar herkese ıyı hafta sonları dılıyorum kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın..ıyı aksamlar...:nazar:

iyi aksamlar duygucugum,benim bebisde cok hareketli,seninkide öylemi.birde sürekli asgilardan cok vuruyor,nezaman yukari cikacak bilmiyorum.

iyi aksamlar duygucugum,benim bebisde cok hareketli,seninkide öylemi.birde sürekli asgilardan cok vuruyor,nezaman yukari cikacak bilmiyorum.
gunaydın canımsırnaşık şey
evet canım benımde bebısım ınanılmaz hareketli,hıc yerınde durmuyor ama sureklı aşagıya vurma yok bende nadiren oluyor..genelde sag tarafımda benım,en cok sag tarafımı sevıyor herhalde:1hug:

[QUOTE

günaydıNNNNNNNNNNN eylül annişleriiiiiiiiiiiiii herkes pazar planı mı yapıyor bugün yoksa uyuyormuuuu umarımm iyi bir haftasonu geçirirsinizz

valla haklısın canım yaaa benim doktorda dün bi beni dövmediği kaldı neyaptın sen diyorrrrrrrrrrrrr bende 1 ayda ona öre 4 kilo almışım ama valla ben evde tartılıyom benim hassas tartım var beni 93 kg gösteriyor onlar 95 kg ölçtüüü tamam ha 95 ha 93 ama bu ay fazla almadım 2 kg aldım dikkat etmeye çalışıyom ama olmuyor işte benim vitamin hapnıda iptal etti yeme artık dedi bana bundan sonra bebişim yediklerimle yetinecek vitamin desteği yok yaniiii valla yürüyüş olayına da başlıyoprum bugün ağrın olmadıkça yürü hergün artık dedi bakalım hayırlısı ben kilo yönünden mahvolmuşum valla kendimi tanıyamıyom artıkkkk sen kaç kilosun ki canım toplam aldığın kilo kaç

ben kahvaltı edicemmm sabah bişiiler atıştırdım ama benim kocişte kızımda uyuyolar hala uyanmadılarki kahvaltı edelim yaawww ben kahvaltıyı hazırlayamda onları uyandırayımmm acıktık biz meleğimleee

X