2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

geçmiş olsun halime, kendine dıkkat et...
bende cok bunalınca soğuk suyla dus almak ıstıyorum ama üşütürüm diye ılık suyla alıyorum..
bırde banyodan sonra vantılatorun karsısı ne kadar tehlıkelı olmus oyle.. :)

Selam kızlar;
Ayy bende dün nikahtaydım , çok sıcaktı, Allahtan her şey güzel geçti .Ondan sonra da bakırköye kıyafet bakmaya gittik. Lord Hamile giyim var. Orada abiye siyah bi elbise aldım. Boyundan bağlamalı, dekoltesi yok fazla. Çok cicik oldu ama ya. Bide pul boncuklu, kurdeleli siyah bi taç aldım üstüne. Güzel olacak :) Elbise abiye olduğu için Ebru giyimde çok yüksek fiyatta görmüştüm, bakmıyodum bile. ama Lord'dan 75 YTL'ye peşin aldım.Nasıl sevindim anlatamam. 200-300 görmüştüm abiyeleri ben.

Sweet curse anca okudum bende yazılanları. Canım ilk önce çok geçmiş olsun. Valla çok sıcak ama bizde klimalara yapışıyoruz hemen.. Dikkat etmek lazım. Bende de klima baş ağrısı yapıyo. İş yerine de çok açıyolar. Geçen sene sıcaklarda çok kötü faranjit olmuştum hele sıcaklarda hiç çekilmiyo...
Sana bişey sormak istiyorum. bizim burada doğum yapan arkadaş ve hemşire farklı şeyler söylüyolar , bu konuyu acil öğrenmem gerek. Hemşire 32.haftada çıkmazsan 38.haftada anca çıkabilirsin dedi. Eğer o arada da doğum olursa 38'e kadar olan aradaki zamanı eklettiremezmişim!
Doğum yapan arkadaşım da yok öyle bişey dedi. Bende geçen gittiğimde doktoruma 35-36. hafta gibi çıkayım demiştim ama o böyle bişeyden bahsetmemişti. Ne kadar hakkım varsa sonrasına o izinlerimin hepsinin aktarılmasını isterim ya... Bu bizim hakkımız ki !!
Bununla ilgili bilginiz var mı?

halimecım cok gecmıs olsun...soguk suyla dus almayı bende ne kadar sevsemde almıyorum ılık suyla yıkanıyorum cunku dırek soguk su zararlı olabılır hem sana hem bebısıne...dıkkat et canım..

merhaba nasılsınız arkadaşlar ??
ayşe hoşgeldin canım..aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inşAllah..
halime geçmiş olsun ..ben de bunaldıkça hep soğuk suyun altına giriyorum..dikkat etmemiz gerekiyor gerçekten nasıl olsa sıcak birşey olmaz diye güveniyo insan..
herkese sevgiler..

nuray elbisen hayırlı olsun ne güzel yakışır kim bilir hamişken abiyeler içinde şıkır şıkır :))..resimlerini koyarsın artık bize..
gülşahı ben de çok merak ediyorum kaç gündür yok :KK43:( ailesinin yanına mı gitti acaba ? umarım öyledir ve herşey yolundadır..

herkese günaydın

dün gitiim hastanete raporumu aldım kızlar son 3 haftaya kadar çalışabilir diye.ama bi binaya git bi bu binaya git mahvolduk kocacığımlan.allahtan o da geldi benimle birlikte.ben bazen oturdum o halletti çünkü.ama çok sıcaktı.eve geldik hemen duş aldım soğuk suyla tabiki.sonra akşam yemeğinden sonra bi daha sğuk suyun altına girdim çıktım.vantilatörüde açtım.karşısında uyuyakalmışım.tam uykumun güzel yerinde felaket bir mide bulantısıyla uyandım.aferdersiniz ama ben çıkartamıyorum kızlar.çıkarttığım zaman hastaneli oluyorum zaten nefessiz kalmaktan.neyse ilk önce zehirlendim zannettim.çünkü titremede geldi.hemen yakınımızdaki devlet hastanesine gittik.kadın doğuma sevk ettiler beni.ebe geldi ve aşağıdan muayene etmek istedi ama kabul etmedim.birazcık tartıştık.ya benim sancım yok kanamam yok.ne diye alttan bakarsın ki.çıktım.allahtan dün dr.um doğum yapacağım ssk hastanesinde nöbetçiydi.hemen gel dedi.ultrasonda baktı bebeğime.kalp atışlarına.suyuna ve plasentasına baktı.herşey normal dedi.kan tahlili yaptılar o da normal çıktı.seru yedim mide bulantım için.gece 11.30 ta taktılar serumu 3.50 ta bitti.şükür şimdi iyiyim.

aman kızlar nolur dikkat edin.sıcak ama napalım kendimiz ve bebişlerimiz için çekeceğiz artık.valla artık sıcaktan bunalsamda soğuk suyla duş almam herhalde.

canım çok geçmişolsun ama sen nettmişsin yawww ben sıcaktan ölüyorumda klima var evde açmaya korkuyorum az daha dayancazzz artıkkk neyseki sanada bebişede kötü bişey olmamışşş hafif atlatmışınnnn Şeniz

selam kızlar nasılsınız halimeciğim geçmiş olsun aynı hatayı bende çok yapıyorum daha sabah soğuk suyla duş aldım tabi vantilatörün önünde uyumadım :))))))))) benimde mide ağrılarım felaket ya gçen gün akşam bi tuttu nasıl ymek yedim bende bilmiyorum hemen uzandım biraz azcık geçti ama ara ara sancı yapıyodu o da benim hatam banyodn çıktıktan sonra vantilatörü direk kendime doğru ayarladım
ama insan dayanamıyo ya bide izmirde yaşıyosan bugünde 40 dercece allah yardımıcımız olsun cümlemizin

ayşe gülşah ü. gün önce pembe iki damla lekenlenmem oldu demişti ama dr unu arayıp sormuştu , devamı olmadıkça önemli birşey değildir demişti dr u da ..o günden sonra girmedi bir daha..inşAllah birşey olmamıştır bebişi de kendisi de sağlıklıdır Allahım..

ayşe gülşah ü. gün önce pembe iki damla lekenlenmem oldu demişti ama dr unu arayıp sormuştu , devamı olmadıkça önemli birşey değildir demişti dr u da ..o günden sonra girmedi bir daha..inşAllah birşey olmamıştır bebişi de kendisi de sağlıklıdır Allahım..

canım inşallahh kötü bişi yoktur...
Telefonu da hiç kimse de yokmuş...
iyi şeyler düşünelim ki iyi olsun..

Selam Hanimlar Bende Doğum Izni Konusunda Kararsizim. Ya 32. Haftada Izne çikicam Yada Son 3 Haftaya Kadar çalişicam Ama Ya Son 3 Haftaya Kalmadan Doğum Yaparsak Ne Olur. Onu Düşünüyorum Malum Havalar Sicak.

ben son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüodum ama bu sıcaklarda 32 haftaya kadar zor dayanıcam sanırım.

evet ya gundogdus,
bende eğer sonuna kadar kalacam dersem , ya ao arada doğurursam diye düşünüyorum. 38'e kadar olan 2 haftamı da çıkıcağım izine katmazlarsa diye düşünüyorum. Kimi katılıyo kimi katılmıyo diyo...Ne bileyim ya. İş yerinde bi çok kişi kaldı son zamanına kadar ama, ben iyice sıcaklara kalıyorum. dolu dolu Temmuz ve Ağustos var. Şimdiden çok sıcak zaten...

X