2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Hayirli Olsun Ayşecim Bende Aldim 3 5 Bişii Ama Yatağini Sipariş Verdik Daha Gelmedi Chicco Nun Kirmizi Yatağini Aldimm Piyer Cardin Travel Setini Pazar Günü Gidip Alicam Inşallah Birkaç Kiyafet Ve Portbebe Setini Aldim Bende Kirmizi Sini Hemde

Sende iyi günlerde kullan canım aldıklarını... Kırımızı çok seviyorsun galiba.. Kızın da çok sevecek böyle kırımızılar bol olacak gibi eşyalarında :dance:

günaydın kızlarrrrrr umarım herkes ıyıdır:)
aysecım aldıklarını gule gule kullanmak nasıp olsun ınsallah meleğine...
kızlar ben gecelerı artık hıc uyumuyorum sıcaktanda degıl klıma acık ona ragmen 1 haftadır ayaklarıma yatar yatmaz karıncalanma,gıdıklanma gıbı bır seyler oluyordu,kalkıp yurumek yada tepınmek ıstıyorum boyle cok tuhaf bırsey...CADIARZU
gecmıstede ara sıra oluyordu ama bu kadar sık degıl..
dun gebelık sayfalarını okurken bır baktım benım sıkayetımın aynısı HUZURSUZ BACAK SENDROMU olarak tanımlanıyor:KK43:bıre bır benım sıkayetlerım...gebelıkte demır eksıklıgıne baglı daha sık gorunuyormus..butun dunyada bu hastalıga care aranıyormus...
acayıp bırsey gece yatar yatmaz ayaga kalkmak dolasmak ıstıyorsun ıgrenc bırsey...
cumartesı doktora gıdıcem bakalım ne dıcek...
bu arada allah hayıra cıkarsın bebeklerle alakalı kabuslar gormeye basladım...
yanı anlıyacagınız geceler ıyıce bana azap oldu ne yapcagımı bılmıyorum..:1no2:

günaydınn güzellerrrr

ayşecim bebişinin cicileri hayırlı olsun canımm
ala ala bitiremiyoruz ama meleklerimiz geldiğinde eksikleri kalmasın dimi:))
ben bugün annemdeyim, akşama doğru kızılaya gidip gecelik sabahlık işini halletmeye çalışıcaz

herkez iyidir iyişallahh

duygucum geçmiş olsun canımm yaaa
ne değişik bir hastalıkmış o,iyişallah ilacı falan vardırda gecelerin biraz olsun rahatlarsın canımm

günaydın kızlarrrrrr umarım herkes ıyıdır:)
aysecım aldıklarını gule gule kullanmak nasıp olsun ınsallah meleğine...
kızlar ben gecelerı artık hıc uyumuyorum sıcaktanda degıl klıma acık ona ragmen 1 haftadır ayaklarıma yatar yatmaz karıncalanma,gıdıklanma gıbı bır seyler oluyordu,kalkıp yurumek yada tepınmek ıstıyorum boyle cok tuhaf bırsey...CADIARZU
gecmıstede ara sıra oluyordu ama bu kadar sık degıl..
dun gebelık sayfalarını okurken bır baktım benım sıkayetımın aynısı HUZURSUZ BACAK SENDROMU olarak tanımlanıyor:KK43:bıre bır benım sıkayetlerım...gebelıkte demır eksıklıgıne baglı daha sık gorunuyormus..butun dunyada bu hastalıga care aranıyormus...
acayıp bırsey gece yatar yatmaz ayaga kalkmak dolasmak ıstıyorsun ıgrenc bırsey...
cumartesı doktora gıdıcem bakalım ne dıcek...
bu arada allah hayıra cıkarsın bebeklerle alakalı kabuslar gormeye basladım...
yanı anlıyacagınız geceler ıyıce bana azap oldu ne yapcagımı bılmıyorum..:1no2:

Geçmiş olsun canım ... Demir ilacı alıyorsun değil mi?? Ona rağmen mi demir eksikliği oluyor acaba??

Kabuslar konusunda yanlız değilsin.. Bende bu aralar hep doğum ve bebeklerle ilgili acayip şeyler görmeye başladım.. Ama normalmiş.. doğum zamanı yaklaştıkça bilinç altımızda olan korkular su yüzüne çıkıyor..

ilk 3-5 ay bende sürmedim, ne olur ne olmaz diye ama şimdi sürüyorum canımm
ama hala makyaj yapmıyorum,zaten bu sıcaklarda çekilmez

tesekkur ederım canlarım...
evet cok degısık bır hastalık ama kızlar ınanın bıre bıre sendromların hepsı bende var..
gece 3 te yataktan kalktım google a huzursuz bacak sendromu yazdım,bınlerce sayfa acıldı..
yalnız degılmıs unlu norologlar durmadan arastırıyormus...
cansucum demır hapı ıcıyorum,aslında beslenmem de bana gore cok ıyı,sutmus peynırmıs yesıllıkmıs semızotuymus ne bulursam yıyorum...bol bol meyve yıyorum...ama yınede eksıkse artık bılmıyorum..

sabaha karsı gordugum ruyada kızlar cok tuhaftı allahtan esım evden daha cıkmamıstı o kadar korktumkı:KK43:(kendı bebegım degıldı..
bır denız varmıs efsaneymıs orda yıllar once bır bebek olmus...oraya gıden anneler aglama sesı duyuyormus sakın asagı ınıp bakma dıyorlar senıde yanına alır...
bır gıdıyorum oraya saatlerce aglama sesı:KK43:((
dayanamıyorum suya dalıyorum bır bakıyorum bebek buyumus kocaman olmus benı kolumdan tutup cekmeye baslıyor nefes alamıyorum...sonra yerden kum alıp suratına atıyorum ve cıkıyorum sudan...
ama kan ter ıcındeydım uyandıgımdaa..
allah hayıra cıkaarsın kızlar bu ruyalar benı cok yoruyor ve huzursuz edıyor yaa:KK43:

ben en basından berı oje surdum doktor herhangı bır zararı olmadıgını sadece asetonla sıldıgınde
ellerını yıkamamı soyledı...
hattaa kırmızı kırmızı surdum ayaklarıma:)))ama egılıp surmek cok zor oluyor...

Sürdüm Vallaa Annemlerdeyim Kardeşin Ojesini Sürdüm Dayanamadimm ..

Ee Millet Nerde Yawwwww
Bizde şimdi Annemlekonuşuyorduk Bebekiçin Yastik Falan Yapalim Yorganinagüelbi Nevresim Alalim Eşyalarini Hazirlayalim Diyee Bakalim Artikk...
Ayy Ne Zaman Yaikasamda ütülesem Erken Mii Daha Aceba..

Sürdüm Vallaa Annemlerdeyim Kardeşin Ojesini Sürdüm Dayanamadimm ..

Ee Millet Nerde Yawwwww
Bizde şimdi Annemlekonuşuyorduk Bebekiçin Yastik Falan Yapalim Yorganinagüelbi Nevresim Alalim Eşyalarini Hazirlayalim Diyee Bakalim Artikk...
Ayy Ne Zaman Yaikasamda ütülesem Erken Mii Daha Aceba..

Canım ben yıkadım dün ve bugün ütülerini yapıyorum..
ama ben temmuz ayını ailemin yanında yazlıkta geçirmek istiyorum.. ütülediklerimi de güzelce sarıp küçük hurçlara yerleştiriyorum ki toz olmasınlar...
Gelince de dolabına yerleştiricem

annemle biz meleğimin hastane çıkışlarını ve tüm bodylerini yıkayıp ütüleyip kaldırdık bile ayşecim:))
ama yeni doğunca giyeceği şeyler olduğu için makinede sadece su ile yıkadık,yani bebek deterjanı bile kullanmadık,bizim doktor öyle dedi

herkese günaydın

dün gitiim hastanete raporumu aldım kızlar son 3 haftaya kadar çalışabilir diye.ama bi binaya git bi bu binaya git mahvolduk kocacığımlan.allahtan o da geldi benimle birlikte.ben bazen oturdum o halletti çünkü.ama çok sıcaktı.eve geldik hemen duş aldım soğuk suyla tabiki.sonra akşam yemeğinden sonra bi daha sğuk suyun altına girdim çıktım.vantilatörüde açtım.karşısında uyuyakalmışım.tam uykumun güzel yerinde felaket bir mide bulantısıyla uyandım.aferdersiniz ama ben çıkartamıyorum kızlar.çıkarttığım zaman hastaneli oluyorum zaten nefessiz kalmaktan.neyse ilk önce zehirlendim zannettim.çünkü titremede geldi.hemen yakınımızdaki devlet hastanesine gittik.kadın doğuma sevk ettiler beni.ebe geldi ve aşağıdan muayene etmek istedi ama kabul etmedim.birazcık tartıştık.ya benim sancım yok kanamam yok.ne diye alttan bakarsın ki.çıktım.allahtan dün dr.um doğum yapacağım ssk hastanesinde nöbetçiydi.hemen gel dedi.ultrasonda baktı bebeğime.kalp atışlarına.suyuna ve plasentasına baktı.herşey normal dedi.kan tahlili yaptılar o da normal çıktı.seru yedim mide bulantım için.gece 11.30 ta taktılar serumu 3.50 ta bitti.şükür şimdi iyiyim.

aman kızlar nolur dikkat edin.sıcak ama napalım kendimiz ve bebişlerimiz için çekeceğiz artık.valla artık sıcaktan bunalsamda soğuk suyla duş almam herhalde.

herkese günaydın

dün gitiim hastanete raporumu aldım kızlar son 3 haftaya kadar çalışabilir diye.ama bi binaya git bi bu binaya git mahvolduk kocacığımlan.allahtan o da geldi benimle birlikte.ben bazen oturdum o halletti çünkü.ama çok sıcaktı.eve geldik hemen duş aldım soğuk suyla tabiki.sonra akşam yemeğinden sonra bi daha sğuk suyun altına girdim çıktım.vantilatörüde açtım.karşısında uyuyakalmışım.tam uykumun güzel yerinde felaket bir mide bulantısıyla uyandım.aferdersiniz ama ben çıkartamıyorum kızlar.çıkarttığım zaman hastaneli oluyorum zaten nefessiz kalmaktan.neyse ilk önce zehirlendim zannettim.çünkü titremede geldi.hemen yakınımızdaki devlet hastanesine gittik.kadın doğuma sevk ettiler beni.ebe geldi ve aşağıdan muayene etmek istedi ama kabul etmedim.birazcık tartıştık.ya benim sancım yok kanamam yok.ne diye alttan bakarsın ki.çıktım.allahtan dün dr.um doğum yapacağım ssk hastanesinde nöbetçiydi.hemen gel dedi.ultrasonda baktı bebeğime.kalp atışlarına.suyuna ve plasentasına baktı.herşey normal dedi.kan tahlili yaptılar o da normal çıktı.seru yedim mide bulantım için.gece 11.30 ta taktılar serumu 3.50 ta bitti.şükür şimdi iyiyim.

aman kızlar nolur dikkat edin.sıcak ama napalım kendimiz ve bebişlerimiz için çekeceğiz artık.valla artık sıcaktan bunalsamda soğuk suyla duş almam herhalde.

ah canım yaaa hem soğuk suyla yıkanmışın hemde vantiratörün karşısında uyumuşsun
aşkolsun..
dikkat et kendine fıstığım yaaa,çok zor günler geçiriyoruz,dahada zorlaşacak ama neyapalım dayanıcaz işte...
çoook geçmiş olsun sanada canımm

herkese günaydın

aman geçmiş olsun canım.. çok dikkat etmemiz lazım gerçekten.. Sona yaklaştık hem kendimiz için hem bebişler için...

Günaydın bayanlar,
ben dream 81 yani gülşahı merak ediyorum, lekelenmesi olmuştu... gülşahın cep nosu olan var mı??

canım çok geçmiş olsun..evet soğuk sudan sebeb üşütmüşün hemde fena..bende ıkı veya daha fazla duşa giriyorum ama üşütmicek ılık suya..ebeyede baktırmamakla iyi etmişsin bence..bende hiç güvenmiyorum hele gbelik ilerlediinden beri paronayak oldum...vantilatörede dikkat et oda çaktırmadan çarpar fazla yakınına sokulma..hakketen ben bu yazı atlatırsam herşeyi atlatırım diyorum..selametle...

X