- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli Olsun Ayşecim Bende Aldim 3 5 Bişii Ama Yatağini Sipariş Verdik Daha Gelmedi Chicco Nun Kirmizi Yatağini Aldimm Piyer Cardin Travel Setini Pazar Günü Gidip Alicam Inşallah Birkaç Kiyafet Ve Portbebe Setini Aldim Bende Kirmizi Sini Hemde
Cansuuu Canimm Ikimizz Varizz Sanirimmm...
Arasamda Uyandirsam Mi Milletii Hehehehe
günaydın kızlarrrrrr umarım herkes ıyıdır:)
aysecım aldıklarını gule gule kullanmak nasıp olsun ınsallah meleğine...
kızlar ben gecelerı artık hıc uyumuyorum sıcaktanda degıl klıma acık ona ragmen 1 haftadır ayaklarıma yatar yatmaz karıncalanma,gıdıklanma gıbı bır seyler oluyordu,kalkıp yurumek yada tepınmek ıstıyorum boyle cok tuhaf bırsey...CADIARZU
gecmıstede ara sıra oluyordu ama bu kadar sık degıl..
dun gebelık sayfalarını okurken bır baktım benım sıkayetımın aynısı HUZURSUZ BACAK SENDROMU olarak tanımlanıyorbıre bır benım sıkayetlerım...gebelıkte demır eksıklıgıne baglı daha sık gorunuyormus..butun dunyada bu hastalıga care aranıyormus...
acayıp bırsey gece yatar yatmaz ayaga kalkmak dolasmak ıstıyorsun ıgrenc bırsey...
cumartesı doktora gıdıcem bakalım ne dıcek...
bu arada allah hayıra cıkarsın bebeklerle alakalı kabuslar gormeye basladım...
yanı anlıyacagınız geceler ıyıce bana azap oldu ne yapcagımı bılmıyorum..:1no2:
Kizlarr Ojee Süren Var Mi Aranizda Yaa Ben Sürmek Istiyomm Da.......
Sürdüm Vallaa Annemlerdeyim Kardeşin Ojesini Sürdüm Dayanamadimm ..
Ee Millet Nerde Yawwwww
Bizde şimdi Annemlekonuşuyorduk Bebekiçin Yastik Falan Yapalim Yorganinagüelbi Nevresim Alalim Eşyalarini Hazirlayalim Diyee Bakalim Artikk...
Ayy Ne Zaman Yaikasamda ütülesem Erken Mii Daha Aceba..
herkese günaydın
dün gitiim hastanete raporumu aldım kızlar son 3 haftaya kadar çalışabilir diye.ama bi binaya git bi bu binaya git mahvolduk kocacığımlan.allahtan o da geldi benimle birlikte.ben bazen oturdum o halletti çünkü.ama çok sıcaktı.eve geldik hemen duş aldım soğuk suyla tabiki.sonra akşam yemeğinden sonra bi daha sğuk suyun altına girdim çıktım.vantilatörüde açtım.karşısında uyuyakalmışım.tam uykumun güzel yerinde felaket bir mide bulantısıyla uyandım.aferdersiniz ama ben çıkartamıyorum kızlar.çıkarttığım zaman hastaneli oluyorum zaten nefessiz kalmaktan.neyse ilk önce zehirlendim zannettim.çünkü titremede geldi.hemen yakınımızdaki devlet hastanesine gittik.kadın doğuma sevk ettiler beni.ebe geldi ve aşağıdan muayene etmek istedi ama kabul etmedim.birazcık tartıştık.ya benim sancım yok kanamam yok.ne diye alttan bakarsın ki.çıktım.allahtan dün dr.um doğum yapacağım ssk hastanesinde nöbetçiydi.hemen gel dedi.ultrasonda baktı bebeğime.kalp atışlarına.suyuna ve plasentasına baktı.herşey normal dedi.kan tahlili yaptılar o da normal çıktı.seru yedim mide bulantım için.gece 11.30 ta taktılar serumu 3.50 ta bitti.şükür şimdi iyiyim.
aman kızlar nolur dikkat edin.sıcak ama napalım kendimiz ve bebişlerimiz için çekeceğiz artık.valla artık sıcaktan bunalsamda soğuk suyla duş almam herhalde.
herkese günaydın
dün gitiim hastanete raporumu aldım kızlar son 3 haftaya kadar çalışabilir diye.ama bi binaya git bi bu binaya git mahvolduk kocacığımlan.allahtan o da geldi benimle birlikte.ben bazen oturdum o halletti çünkü.ama çok sıcaktı.eve geldik hemen duş aldım soğuk suyla tabiki.sonra akşam yemeğinden sonra bi daha sğuk suyun altına girdim çıktım.vantilatörüde açtım.karşısında uyuyakalmışım.tam uykumun güzel yerinde felaket bir mide bulantısıyla uyandım.aferdersiniz ama ben çıkartamıyorum kızlar.çıkarttığım zaman hastaneli oluyorum zaten nefessiz kalmaktan.neyse ilk önce zehirlendim zannettim.çünkü titremede geldi.hemen yakınımızdaki devlet hastanesine gittik.kadın doğuma sevk ettiler beni.ebe geldi ve aşağıdan muayene etmek istedi ama kabul etmedim.birazcık tartıştık.ya benim sancım yok kanamam yok.ne diye alttan bakarsın ki.çıktım.allahtan dün dr.um doğum yapacağım ssk hastanesinde nöbetçiydi.hemen gel dedi.ultrasonda baktı bebeğime.kalp atışlarına.suyuna ve plasentasına baktı.herşey normal dedi.kan tahlili yaptılar o da normal çıktı.seru yedim mide bulantım için.gece 11.30 ta taktılar serumu 3.50 ta bitti.şükür şimdi iyiyim.
aman kızlar nolur dikkat edin.sıcak ama napalım kendimiz ve bebişlerimiz için çekeceğiz artık.valla artık sıcaktan bunalsamda soğuk suyla duş almam herhalde.