2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

günaydın kızlar yazıyorum ama ekrana gelecekmi yazım bilmiyorum ve bu son yazışım artık gına geldi bana kaçtır deniyorum olmuyor hata verip duruyor bişide yapamıyorum şuan belkide kendi kendime yaıyorummmmlaelaelaelaelaeKötü Kazensenağlama sıkıldım yahuuu bu mesajı alıntı yaparak deniyorum bakalım bu görüntülenecekmiiii

kızlar çözdüm ben sorunu galiba normal mesaj yaz deyince olmuyor ama alıntı yapıp yazınca oluyor sanırsam şimdilikkk bakalım nereye kader

günaydın kızlar yazıyorum ama ekrana gelecekmi yazım bilmiyorum ve bu son yazışım artık gına geldi bana kaçtır deniyorum olmuyor hata verip duruyor bişide yapamıyorum şuan belkide kendi kendime yaıyorummmmlaelaelaelaelaeKötü Kazensenağlama sıkıldım yahuuu bu mesajı alıntı yaparak deniyorum bakalım bu görüntülenecekmiiii

günaydın canım.. Bende sabahtan beri 5 kez günaydın yazdım ama bir türlü çıkmadı... :sm_confused:

günaydınlarrrr tüm annelere
kızlar dün gece yattığımda sağıma döndüm biara lap diye karnım da sağa düşüverdi ben bunu duymuştum ama ileriki zamanlarda olması gerektiğini biliyorum sizce bu normal mi size de oluyormu?

Hicrannnn Cansuuu H.g Canlarr Nasilsinizz Bakalimm..
Hazirliklar Nasil Gidiyorrr Bakalimm...

Kizlar Ben 5 Li çanta Setini Küvetini Ve Chicco Dan Biberon Setini Islak Mendilini 2 -3 Tk Tulum Zibin Falan Aldik..
Odasina Pierre Cardindan Beyendik Sadece Büyüyen Beşik Ve Gardolabini Aldik 1000 Ytl..
Arabasini Beyedik Hafta Sonu Alacagiz Inşallah. Onun Resmini Koyarim Bulursam 275 Ytl Fiyati..

Hicrannnn Cansuuu H.g Canlarr Nasilsinizz Bakalimm..

Kizlar Ben 5 Li çanta Setini Küvetini Ve Chicco Dan Biberon Setini Islak Mendilini 2 -3 Tk Tulum Zibin Falan Aldik..
Odasina Pierre Cardindan Beyendik Sadece Büyüyen Beşik Ve Gardolabini Aldik 1000 Ytl..
Arabasini Beyedik Hafta Sonu Alacagiz Inşallah. Onun Resmini Koyarim Bulursam 275 Ytl Fiyati..

Hayırlı olsun ayşe cim...

İyi günlerde kullansın minik kızın....

Bende de nerdeyse herşeyi hazır... ufak tefek küçük eksikler kaldı sadece...

günaydınlarrrr tüm annelere
kızlar dün gece yattığımda sağıma döndüm biara lap diye karnım da sağa düşüverdi ben bunu duymuştum ama ileriki zamanlarda olması gerektiğini biliyorum sizce bu normal mi size de oluyormu?

Anessa benim de karnım büyüdüğünden beri ne tarafa yatarsam göbeğim oraya doğru eğiliyor... öyle olunca sanki karnımın yanındaki kaslar geriliyor karnım ayrı bir parçaymış gibi oluyor..
Bebişler büyüyor artık son hızla... :teytey::teytey:

hicrannnn Cansuuu H.g Canlarr Nasilsinizz Bakalimm..

Hayirli Olsun Ayşecim Bende Aldim 3 5 Bişii Ama Yatağini Sipariş Verdik Daha Gelmedi Chicco Nun Kirmizi Yatağini Aldimm Piyer Cardin Travel Setini Pazar Günü Gidip Alicam Inşallah Birkaç Kiyafet Ve Portbebe Setini Aldim Bende Kirmizi Sini Hemde

GÜNAYDIN EYLÜL ANNİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :teytey::teytey:
NABERSİNİZ KIZLARRRRRRRRRRR :dance:
AYŞENURR H.G.CANIM CİCİLERİNİ GÜLE GÜLE KULLANSIN KIZINNNNNNNNNN:nazar:

Resim%20253.jpg

BU ARABA CANLAR....

Ürün Tanıtımı

Yükseklik ayarlı itme kolu
Çift taraflı kullanılabilir itme kolu
Tam yatabilen sırt dayanağı
Ayarlanabilir ayak tablası
Çıkabilen ön bar
Koldan pratik katlanma
Yıkanabilir kumaş
Tam kapanır tente
Ekstra ayak örtüsü

Resim%20253.jpg

BU ARABA CANLAR....

Ürün Tanıtımı

Yükseklik ayarlı itme kolu
Çift taraflı kullanılabilir itme kolu
Tam yatabilen sırt dayanağı
Ayarlanabilir ayak tablası
Çıkabilen ön bar
Koldan pratik katlanma
Yıkanabilir kumaş
Tam kapanır tente
Ekstra ayak örtüsü

ayşe cim bu benim ilk baktığım arabaydı.. Bende çok beğenmiştim..
Ama ben Hauck marka başka bir arabada karar kıldım
İyi günlerde bol bol gezersiniz inş kzıınla arabanızla

Ayy Kizlar Bende Artik Yatamiyorum Sağa Dönüyomm Vuruyoo Sola Dönüyom Vuruyoo En Rahat Sirt üstü Yatiyorumm Benn Yaa Sakincasi Varmi Ki

Ayy Iyiki Dedin Canimm Yaa Artik Sirt üstüü Yatmammmmmmmmm

Ee Esraaa Ne Yapioo Eve Nett Almişşş Darisi Başima Laptop Aldikk Sira Nette.....

Yaa Bide Benim Karnimm Hiç 7aylik Gibi Değill Hep Yanlara Doğru Genişliyooo Sivrilmiyoo Yaniiii

Veeeeeee Müjde Kizlarrrrrrr çatlaklar Başladiiiiiiiiiii

:)))))))))))))))))))))))

Yaa Bide Benim Karnimm Hiç 7aylik Gibi Değill Hep Yanlara Doğru Genişliyooo Sivrilmiyoo Yaniiii

Veeeeeee Müjde Kizlarrrrrrr çatlaklar Başladiiiiiiiiiii

:)))))))))))))))))))))))

Canım kız bebekler anneyi genişletir derler...
erkek bebekler de karın sipsivri oluyor bildiğim kadarılya..
Benim ki de daha o kadar çok büyümedi.. Ama sipsivri... :nazar:

X