Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar nasılsınız öğlen tatlıyı fazla kaçırmışım kalbim çok fena çarpıyo.Korkuyorum bi acile falanmı gitsem acaba ya üstelik bide sıcak napçam bilmiyorum.
Amannn duygucum yat dinle güzelim...Dikkat et kendine...Dışarısı çok fena valla...Ağustosa kadar işe devam edeceğim heralde. İnşallah iyi geçiririm ve bebeğim de izin sonrası gelir. Eğer o arada gelirse kalan izini aktaramıyormuşsun gidiyomuş...
doktoruna ulaşabiliyorsan bence ilk onu ara.... O seni yönlendirecektir...
İhmal etme eğer ulaşamazsan da bir doktora görün derim..
Geçmiş olsunn
kumralım hoşgeldin sağol canım iyiyiz sen nasılsın sıcaklar çok fena ne yapalım dayanmaya çalışıyoruz buna da şükür..
amonra canım çok geçmiş olsun dr git ve kendine çok iyi bakkk canımm ..
Napıym duygu ya... Bi sürü düğün var zaten. Temmuz 23'te çıksam çok erken olacak.Eşim iş değiştirdi yeni zaten.Ve eski çıktığı yerden son maaşını alamadı, o sırada bayağı sıkıştık.Bide düğünler başladı, bi yandan da bebeğe bişeyler lazım. Bide ben temmuzda çıkarsam maaş alamayacakmışı , izin dönüşü başlayınca hepsini toplu alacakmışım.İyice sıkışacağız yani...
Haftasonları da hep dolu dolu geçiyo ya.. Hiç dinlenemiyorum.Denize gideriz diyodum, her haftaım. bi bişey çıkıyo. Ya çeyiz al, ya düğün, ya eşimin işi var.. Uff ya çok sıkıldım.İş yerindede bazı çirkef insanlarla uğraşıyoz bu aralar ona da canım sıkılıyo, bide ağbimin şu düğün işleri ve rahat olmaları beni deli ediyo...
Bakalım belki temmuz 23'te çıkarız kendimizi toparlayabilirsek...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...Bi daha hamile kalmak istediğimde doğumu yazın başlamasına göre ve çin takvimine göre ayarlayacağım. :roflol:
Tabiii Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
iletişim hoşgeldin geçmiş olsun inşAllah 100 gr lık yüklemeden sonra sonucunun normal olduğunu öğrenirsin canım..
kumralım benim de bacağım çok yorulduğum zamanlarda ağrıyor tek bacağımın üzerine basarken kramp giriyor kasılıyor dinlenince geçiyor ... inşAllah vaktinde sağlıkla gelirler bebeklerimiz...
inşallahcanım vaktinde gelirler sağlıklı sıhhtli ama korku oluştu gözümde annem ilk bebegini 6 aylıkken erken dogumla kaybetmiş.abimide 7 aylık dünyaya getirmiş bende acaba genetik bişeyler olabilitmi diye tereddüt yaşıyorum
canım inşAllah birşey olmaz Allah büyük hakkımızda hayırlısıne versin kaldıramayacağımız şeyleri yaşatmasın inşAllah sen içini ferah tut.. bacaklarda ağrı kasılma erken doğum habercisi olabiliyor muymuş acaba ? yarın kontrolüm var dr uma bir sorayım bunu da CADIARZU
herkese iyi günler arkadaşlar görüşmek üzere Allaha emanet olun.. :1hug:
canım cok gecmıs olsun yaaa,bende senı gunlerdır gormuyorum merak etmıstım
cok uzuldum umarım sımdı ıyısındır canım..neden oldu boyle?cokmu yordun kendını ?cok dıkkat etmemız lazım artık kendımıze eskı hallerımız yok artık...a.s.
merhaba duygucugum, nasilsin canim.senin hamileligin nasil gidiyor.umarim hersey yolundadir.
benimde basima böyle birsey geldi canim,daha tehlikede gecmis degil,dün dr.gittim CTG ye girdim,bebegin kalp atislarini ölcen alet orada gene hafifte olsa agri cikti,cumaya tekrar gidicem,dr gene hastaneye yatirabilim diyor.moralimde cok bozuk,bugünde belim agriyor kuyruk sokumuma dogru,buda iyiye alamet degil ama .hastaneye yatinca cok zor oluyor,cocuklar ben hepimiz mahvoluyoruz.insallah yatmama gerek kalmaz. a.s.