Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ediyorum kalp atışını dinleyen varmı bide boyu nekadar dı kaç haftalıktı benimle paylaşırsanız çok sevinirim
öznür83 seninle aynı sanırım bebişlerimiz, ben bu cuma gideceğim kalp atışlarını dinlemek için seni haberdar ederim canım Allah bebişlerimize sağlık versin..
SELAM KISLARRRR EVET BAŞLIKTANDA OKUDUĞUNUZ GİBİ EYLÜLDE ANNE OLACAKLARIN BURADA BULUŞMASINI İSTİYORUMMM BİRBİRİMİZE GELİŞMELERİMİZİ YAPILAN TESTLERİ HİSSETTİKLERİMİZİ TÜM GELİŞMELERİ ANLATALIMMM OKKKK BEN 28 EYLÜLDE ANNE OLACAĞIM İNŞALLAH ŞUAN CLEXANE-CRİNONE JEL-FOLBİOL VE BEBE ASPİRİNİ KULLANIYORUM DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜK YAPTIĞIM İÇİN BU İLAÇLAR VERİLDİ 8 ŞUBATTA ALLAHIN İZNİ İLE BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYACAĞIM İNŞALLAHHHH [
hayırlısı olsun canım allah sağlıkla doğumunu nasip etsin bende 2 şubatta kalp atışını dinledim 6 hafta 6 günlüktü inş sende dinlediğin zaman burdan bana yazarsan çok sevinirim
öznür83 seninle aynı sanırım bebişlerimiz, ben bu cuma gideceğim kalp atışlarını dinlemek için seni haberdar ederim canım Allah bebişlerimize sağlık versin..
hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıkla bebeişlerimizin hem kal atışlarını hemde doğduklarında ınga seslerini duyarız inşallahhhh
inş ilk nezaman dr a gittin cnm nezaman belli oldu
inşallah papatyam AMİN.. sen dinledin mi minik pıt pıtları :))
hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıkla bebeişlerimizin hem kal atışlarını hemde doğduklarında ınga seslerini duyarız inşallahhhh
inş ilk nezaman dr a gittin cnm nezaman belli oldu
canım ben aşılamanın 13.günü test yaptırdım 30 çıktı BHCG 2 gün sonra tekrarladım 161 öle devam etti doktorada aşılamanın 19.gümnü gittim sanırım 4+3 falandı haftam
Ben bugün tam 6 haftalık hamileyim. Bebeğimin kalp atışını duymak için önümüzdeki hafta sonu yani 9 şubat da gidecektik doktora. Eşim bi sonraki hafta anlamış doktorun dediğinden. Ben biran evvel duymak istiyorum. Bu hafta sonu gitsek duyar mıyız ki? Bir de ilk muayenem vajinal muayeneydi, bi sonra ki nasıl olacak? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Hepimize hayırlı hamilelikler, sağlıklı bebekler inşallah...
günaydın arkadaşlar;
benim bugün 6+5 oldu ama bu sabah kalktığımda çok az kahverengi akıntım olmuştu çok üzüldüm? Neden olur diye düşünüp duruyorum inanın moralim o kadar çok bozulduki, sizdede oldumu kahverengi akıntı yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. benneyaptımki
çok teşekkür ederim canım birazdan dr. gidecem inş. bişey çıkmaz çok korkuyorum dua edin bizeSLM CANIM BENİM DE OLMUŞ BİR DAMLA AÇIK KAHVERENGİ BİR AKINTI DR GİTTİM BİR SORUN YOK DEDİ.. YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR DEDİ.. SENDE Bİ DR ARASAN İYİ OLUR..