Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım birazdan dr. gidecem inş. bişey çıkmaz çok korkuyorum dua edin bize
herkese gunaydin arkadaslar ,allah nasip ederse bende 30 eylul annesi olucam ,hepimize allah yardim etsin ,bende simdiye kadar kasik agrim oluyordu ,bir iki gundur iyiyim ,heralde yerlesiyordur .bende yarin doktora gidiyorum ,size yazarim ,neler dedi diye.kismetse eylule kadar bu sayfada beraberiz kizlar
slm kızlar ben uğramayalı burası bayağı dolmuş.banada yeriniz var mı biraz sıkışsak iyi olcak gibi ne kadar da cokmuşuz eylül anneleri olarak.bende kısmetse 12 eylül annesiyim ama doktorum bebişimin gelişimine göre 15 eylül gibi gözüküyo dedi kısmet artık.sanırım bazı arkadaslar bebişlerinin kalp atışlarını duymaya gitcek size tavsiyem gitmeden önce 5-10dakka öncesi çilkolata yiyin bebeişlerimiz mutlu oldugu içindaha güzel görünürmüş ultrasyonda.hepimize sevgiler görüşmek üzereee
nedemek sıkışmak hayatım sana sayfayı genişletiriz :roflol:hoşgeldin bebeğini bayağı büyütmüşsün sende allah sanada kolaylık versin
bebişi ben mi?bebiş mi beni büyüttü belli degil güzelim zaten biraz tombiştim.doguma kadar bi daire şekilni alcam galiba.sizde kğlar ne alemde ben şimdiden 1.5 kğ aldım ne yapcam bilmiyorum.midem kazınıyo 2 saatte bir elim ayagım titriyo
ben de allah kısmet ederse 29 eylül de doğum yapıcağım...bebeğimin kesesini gördüm. 9 şubatta da kalp atışlarını duymaya gideceğim.. inş. hepimizin de hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almak nasip olur..
ben de kasık ağrıları var hafif..daha mide bulantılarım yok.. mide bulantıları başlayanlar varmı.? inş. olmaz...
ya kiloyu hiç sorma ben aşılamaydı hormon ilaçlarıydı zaten 2,5 ayda 10 kg almıştım şimdide 1 kg daha almışım umarım fazla almayız yaaa doğum zor oluyormuş sonradan veririz kilo o yönden sorun değil daireymiş kareymiş hiiiç takma kafana valla sen hamişliğinin tadını çıkar ama dikkat te et tabiii fazla abartma kiloyu
ben de allah kısmet ederse 29 eylül de doğum yapıcağım...bebeğimin kesesini gördüm. 9 şubatta da kalp atışlarını duymaya gideceğim.. inş. hepimizin de hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almak nasip olur..
ben de kasık ağrıları var hafif..daha mide bulantılarım yok.. mide bulantıları başlayanlar varmı.? inş. olmaz...
slm arkadaslar bende eylul annesiyim kısmetse 10 eylülde doğumum olacak,tabi normal olursa. 9 hafta 5 günlük hamileyim.Neler yiyip neler içtiğinizle ilgili bana bilgi verirseniz sevinirim,bundan önce 1 düşük yaptım,Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin,kalın sağlıcakla.