- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yafuu resim çok büyük çıktı... Nasıl küçültebilirim ki...
Bende linki göndereyim de barii sizler bakarsınız..
Kızlar bunlar bebişime hediye gelen cicilerimiz... :dance::teytey:
Selam arkadaşlar....Geçen perşembe ikili test için kan verdim sonuçları henüz çıkmadı ama ense kalınlığı 2.3 çıktı o yüzden çok endişeliyim....Doktorum değer 2 nin altında olsaydı yorum yapabilirdim ama şimdi kan sonuçlarını beklememiz lazım deyince iyice moralim bozuldu....Bu arada cinsiyeti için %90 erkek dedi...Allahım inşallah sağlıklı bi bebeğim olur ....Dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar sonuçlar salı günü belli olacak nolur bana dua edin........
Bende çarşamba günü doktora gidicem 1 aydan sonra ilk defa görücem bebeğimi çok merak ediyorum hem ikili test yapılacak acaba cinsiyeti de belli olur mu herşey yolunda mı bu aralar bel ağrım çok oluyor bazen de adet gibi sancım oluyor kısa süreli, bulantılarım geçti ama midem çok yanıyor kayınvalidem bir test yapmış senin oğlun olacak diyor ama ne yaptı bilmiyorum biraz da oğlan istiyor da o yüzden heralde benimse içimden hiç bişey geçmiyor sadece sağlıklı olmasını diliyorum :dance:
Yafuu resim çok büyük çıktı... Nasıl küçültebilirim ki...
Bende linki göndereyim de barii sizler bakarsınız..
Kızlar bunlar bebişime hediye gelen cicilerimiz... :dance::teytey:
hilaryaa kızz oh ne güzell valla canımmm bende almak istiyom fakat erkenn korkuommm yaa ne bilemm ama allahınn izniylee bugünn saat 4 ikili test sonuçları bi gelsinnn umarımm sorunsuzz çıkar yaaaaaaaa düşün düşünnn bakalım jhayırlısı
Bilemiyorum ki canım.. Kısmett belki belli olur...
Benim çin takvimine göre Erkek miş.. Şimdi yüzük işini de yaptım ileri geri salınıyordu yüzük.. Bu da erkek mi demekti...
cildim çok pürüzsüzleşti.. Kalçalarım küçüldü.. Saçlarım fön çekmeden fönlü gibi... Bunları duyanlar erkek diyor bakalım hayırlısı...
Sağlıklı olsunlarda gerisi boş
Arkadaşlar ne güzel yaa hepiniz teker teker cinsiyet yazıyorsunuz...Oysaki benim koca 2 haftam var öğrenmem için.Sanırım en son ben yazıciim.
Hilarya bunlar çok cici... bunların içinde hayal edince insanın biran önce doğurup giydiresi geliyor :dance:
hilarya cnm benimde kızz takvime yazarmısın cnm
Arkadaşım adet sancısı bende de oluyor, fakat benim dikkatimi çekti her ay regl olacağım dönemde 1 hafta kadar sürüyor bu ağrı senin de öyle mi??Yani fizyolojik olarak regl olacağım hafta ağrı oluyor...
hilarya cnm benimde kızz takvime yazarmısın cnm
bizim aynı gidiyor hamişlik canm ben de iki hafta sonra gidicem doktora ne diyelim sabredicez ama herkes tek tek söylüyor yaaa