Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ne güzel yaa hepiniz teker teker cinsiyet yazıyorsunuz...Oysaki benim koca 2 haftam var öğrenmem için.Sanırım en son ben yazıciim.
CNM KAC HAFTALIKKEN OGRENDIN CINSIYETINI, BIRDE KIZ ANNESI OLARAK SENDEKI BELIRTILER NELERDI:uhm:
Arkadaşlar yarın resmi tatil mi???18 mart bundan böyle resmi bayram ilan edilmiş diye duyuyorum size iş yerinden birşeyler diyen
cnm benim hiç öyle birşeyden haberim yok ne yazıkki (
Merhaba arkadaşlarrrrrr!
Bugun doktoruma gittim,bebişimizi gördümmmmmm,çooook ama çoooook tatlıydıııııı.......
Dr'umuz burnuna,kollarına bacaklarına herbirşeyine baktııııııı.......
Tatlışkomun keyfiii yerindeydi parmagını emiyodu dr umuz keyfini bozmak istedi çünkü ense kalınlıgı testi için ama bi inatçı bi inatçı hiçç sormayın dr bu ne inat böle hangi burç olucak diye baktııııı zar zor biraz kıpırdadı birde gitmeden önce burada okumuştum çikolata yiyin gidin dio du arkadaşlar ama inatsa valla yapıcak pek bişey kalmıyooooo:))
Ense kalınlıgı 1.2 çıktı kanımı verdim bakalı bir haftaya kadar ögrenirim bende sonuçları umarımmmm hepimizin tüm bebişleri saglıklı sıhhatli olurrrrr:))
Bu arada cinsiyetimiz belli olduuuuuuu:KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.........
Ben ismini daha dogmayı bırakın bebek istedigimizde karar vermiştim çünkü benim bebişim tedaviyle oldugu için kız olusa NAZZZZZZZZZ olucak demiştim:))
Tabiii erkek olsaydı babası koyucaktıııııı:))yeahuuuuu eve bir PRENSES geliyorrrrrr:))
öznur83 ben 12. haftada yaptırdım ense kalınlığı 1.7 çıktı test sonucu da çıktı güzel dedi doktor ama sonuç elimde değil o yüzden oranını bilemiyorum..