2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Selam merveee
Kimseler yok galiba?
yeni takvimim nasıl olmuş??
ben bayıldım yaa bu işee..çok hoş
takvimler var..
 
MinikAnniş günaydın ;
Diğer arkadaşlara da günaydınlar,
MinikAnniş arkası dönük olduğu için ayrıntılıya bir daha gideceğini yazmışsın.Banada haftaya Çarşamba akşamı saat akşam 10.30'da randevu verildi.Gittiğim özel hastaneye dışarıdan radyoloji uzmanı gelip yapıyomuş, cd ve resim veriyomuş, fiyatıda 200 YTL tutacakmış.Nasıl oluyo biraz anlatırmısın? Kendi doktorumuzun baktığı gibi mi? Bebeği renkli mi gördün? Çok farklı mıydı?
Bir de arkasını döndü diye bir daha gittiğinde yine para alacak mı? Özeldekiler biraz çakal olmuş bilmediğimiz bi şey varsa anlatırsan sevinirim.Bir de aç falan olmak önemli değil dimi?
Ben oturduğum yerde sağlık ocağına kayıt oldum,5.5 aylıkken tetonoz aşısı vuruluyo dediler,doktorumda tek olabileceğin aşı olabilirsin dedi.Geçen cuma günü oldum,3 doz vuruyolarmış,ayrıca beni kayıt da ettiler.Bebek doğduğu zaman ilgilenecek hemşiremiz var.Bu güzel evin de çok yakınında.Ben sordum özel iğneleri de vuruyormusunuz, artık hepsini vuruyoruz dedi hemşire bebek için ama o ateş yapmayanları vurmazlarsa ben onları özelde yaptırmayı düşünüyom.Kısmet bakalım.
:nazar:
utopia87 ; Allah hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah, sağlıklı eli,ayağı,yüzü düzgün bebeklerimiz olsun Allahın izniyle inşallah

merhaba canım.. öncelikle yazını yeni gördüm ancak cevaplayabiliyorum kusuruma bakma a.s. tok karnına gitmek gerekliymiş, ben de bilmiyordum heyecandan yemeden gitmiştim.. doktor bana birşeyler ye yine gel dedi.. tok gitmeni özellikle tatlı birşeyler de yiyerek gitmeni öneririm, bebiş iyice hareketlensin diye..benim kendi doktorum bu çekimi yapmadığı için özel bir hastaneye gittik canım, 160 ytl, bebişin dvd sini vereceklermiş ve bir dahaki gittiğimde yeniden ücret ödemeyeceğim çünkü henüz taramam tamamlanmadı.. Canım görüntü açısından çok da farklı olduğunu söyleyemem 3 boyutlu bakıyor ama renkli görüntü azıcık gösteriyor, organlarını, kemik yapısını incelerken yine siyah beyaz..Yani her detaya bakıldığı için farklı, bebişin el ayak parmaklarını bile görüyorsun, en ince detaya kadar işte canım.. inşAllah hepimiz bebişlerimizin sağlıklı olduğu haberleriyle geliriz ... sevgiler canım..
 
Selam merveee
Kimseler yok galiba?
yeni takvimim nasıl olmuş??
ben bayıldım yaa bu işee..çok hoş
takvimler var..

selam gül
evet kimse kalmadı sanırım..
takvimlerin çok cici oluyor canım yaa değişik değişik
ben de o adrese baktım ama pek beceremedim :smiley-cool:
ama bundan bir önceki pembe bebiş arabalı olan da tatlıydı bence canım ..
 
canım belli oldu mu seninkinin cinsiyeti... kız olacak galiba öyle mi..

evet canım kızımız olacağı kesinleşti hazırlıklara başlayabilirim artık yavaş yavaş :asigim:
ayrıntılı ultrasonum tamamlanamadı ama bi türlü yüzünü dönmedi bizim kız inatçı olacak galiba sen yaptırmş mıydın detaylıyı canım?
 
teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin inşAllah..
en iyisi biliyor musun gülsüm ya bir daha bebek sahibi olmaya karar verirsem hiçbir testi de ayrıntılıyı da hiçbirini yaptırmayacağım, hepsinde ayrı bir strese giriyor insan sonuç beklemek zaten ayrı bi sıkıntı oluyor..
 
kızlarrrrrr günaydınnnnnn bu haftayıda devirdikkkkk hayırlısıylaaaaaaaa
ama benim midem çok kötü gene yaaaaaaaaa
 
Günaydın yeniyaşam;
Ben de işe başladığım gibi giriyorum sonra yoğunluktan anca öğlen bakabiliyorum.Ama öyle bi yazmış oluyo ki kızlar anca yetişiyorum.Evet bu haftayı da bitirdik..Ne güzel ya yaz geliyo ,bebişlerimiz geliyo :teytey:
Az kaldı valla ya..
Bu arada pazartesi 30 derece olacakmış hava, cumartesi de 24müş. Valla deniz sezonu açılacak geliba :teytey:
 
canım ya benim de mide bulantılarım çok ii geçti derken bu aralar yine midedemde huzursuzluk başladı.insanı rahatsız ediyor.çok şükür eskisi gibi kusmalrım yok ama.
onun harinicinde herşey çok ii.. daha dışarıdan karnım belli olmuyor..yani bilmeyen anlamaz.arkadaşlar bebeği nereye koydun diyorlar..ay artık biraz büyüsün ya şöyle hamile olduğumu anlayayayım.gerçi ben daha toplam 4 kilo aldım..bebek asağlıklı olsunda gerisi önemli değil.a.s.
 
kızalar evet yaz geliyor çok seviyorum..haziran ayında tatile gidecez.ama 25. haftada karnım nasıl olur acaba..denize girerken bikini giyebilirmiyim acaba.yoksa mayo mu almalıyım bilemedim.bikininin altı kaymasın sonra ))))..rezil olmayayyım..
 
günaydın canım ben burdayım hayırdır noldu midene

AY BİLMİYORUM CNM YAAAAA BOĞAZIMDAN BAŞLIYO
YEMEK BORUM MİDEME KADAR ACAYİP YANIYO ACIYO EKŞİ EKŞİ
DÜN GECE YATMADAN ÇIKARDIM UYUDUM SABAHTA OFİSE GELDİM ARTIK NE YADİYSEM ÇIKARDIMMM
ÜŞÜTTÜM HERHALDE YYYA

SEN NASISILN TATLIM BEBİŞ NASILLLL
 
bu aylardan sonra reflü başlayabiliyormuş.yani mide içeriğinin yemek borusuna falan çıkıp yakması normalmiş hormonların etkisiyle olurmuş..ama üşütmüş te olabilirsin.inş. geçici birşeydir.hamilelik boyunca ara ara bir takım problemler yaşayacagız..yeterki bebekler ii olsun..
 
GÜNAYDIN CNM HOŞ GELDİNNNNN
BAKKKKKK 23 HAFTAYIDA BİTİERDİKKKKK HEHEH:teytey:
BERABERCE EL ELE:roflol:

evet güzelim öyle bi r haftayı daha devirdik cok şükür.bakalım kim daha önce kucagınaalcak miniğini.geçmiş olsun güzelim mide nasıl şimdi.bu aylardan sonra bebek saçlanırmış ondan olmasın miden.kendine ii bakk
 
evet güzelim öyle bi r haftayı daha devirdik cok şükür.bakalım kim daha önce kucagınaalcak miniğini.geçmiş olsun güzelim mide nasıl şimdi.bu aylardan sonra bebek saçlanırmış ondan olmasın miden.kendine ii bakk

BİRAZ EKŞİYOOOO CNM YAAAAA
BİŞEYYİYEMEDİM YEDİĞİMİDE ÇIKARDIMMM
İİİ OLUCAM AMA BİAZ DİNLENSEMMM:çok üzgünüm:
 
heyooooooooooooooooooo
güünayydınnnnnlaarrrrr güünayyydınnnlaaarrrrrr
sitemizin güzel insanlarııııı
eylülün en güzel hamişleriiii
güüüünaayyydınnnnnn
:teytey::teytey::dance:
 
X