2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

evet canım bencede cok guzel..umarm sonuna kadar boyle gıdersın ve bende ınsallah bıraz bogazımı tutmayı ogrenırım:)bu arada catlaklar ıcın bırsey kullanıyormusun?ben bebe yagı ıle lıerac kullanıyorum
 

21+3 günlük hamileyim...tam 21 haftalıkkenki kiloma göre 6 kilo aldım ve doktorum çok memnun bu gidişten..
 

ben de lierac kullanıyorum 2 kutu kullandımşimiye kadar..ama yarın başka birşey alacağım sipariş verdim..mamma dona gibi birşey adı ..chicco nu ürünğ yeni çıkış..
 
onu hıc duyrmadım lıeractan dahamı ıyımıs acaba?oyleyse bu bıtınce bende denerım

bitkisel bir kremmiş..yeni çıkmış zaten..bana eczaneye tanıtıa geldiler ben de doktorua da sordum kullanabilirsin dedi...yüzeysel etki gösterdiği için bebeğe kesinlikle geçmiyormuş ve zararsızmış...hem karın ve göğüs diye ayrı 2 çeşidi var..ben göğüse sümeye korkuyordum diğerini...bunu deneyeceğim bir de..
 
ben garantı bankasındaydım ama suan ayrıldım calısmıyorum sureklı sehır dısına gıdıp geldıgım ıcın toplantılar egıtımler esım ıstemedı hamılelıkte..sımdılık evdeyım bakalım dogumdan sonra ıns yıne calıscam..evde oturmak cok sıkıcı...
 

bence de ama..bebişine rahat rahat bakar büyütürsün ,şte
 
evet haklısın bugun bende onu dusundum bu mıde yanmaları yorgunlukla suan bankada olsaydım cok zorlanırdım dıye..bu arada benım ısmım duygu..
 

duygucum,üzülme tatlım,biraz abartmışsın kilo olayını ama aynen ben de senin gibiyim
20 haftalığım ve 8 kilo almışım,doktor çok kızıyor çok....:1ninca:
Bir de evde tartıldığımdan 2 kilo fazla çıkıyorum doktorda sinir oluyorum...
Bebeğim sağlıklı olsun da veririz kiloları önemli değil canımcım..tatlicadiarzu
 


ayyy benım gıbı bırını daha gordugume sevındım:)evet uzulmemek lazım ama ınsan ıster ıstemez dusunmeden edemıyor...allah bebıslerımızı saglık sıhat versınde onların pesınde kosarken verırız kıloları herhalde:)benım oglum olucak ya senın?
 

benim de evdeki tartımla 2 kilo var doktoun tartısıyla..gittim yeni tartı aldım :)
 

kızlar üzülmeyin...doğumdan sonra inşallah hepsi gider...bebişlerimiz herşey olur..
 
ınsallah umudumuz o:)ben cıkıyorum arkadaslar cok memnun oldum sızınle tanıstıgıma umarım hep burda olursunuz konusuruz yıne..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…