2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

seda canım sağoll yaa severim ben kedileri hatta bi ara 6 - 7 kedimiz vardı......
gelsin paracıklarrrrrrrrrrrrrrrr
 


kızlarrrrrrrrrrr yürüteç de alacak mısınız sonraaaaaaaaaa şart mı almamız acabaaaaaaa ???
 


kızlarrrrrrrrrrr yürüteç de alacak mısınız sonraaaaaaaaaa şart mı almamız acabaaaaaaa ???

cnm şart degıl ben almayı düşünmüyorum kendim yürütürüm , zaten ozamanada yaz gelmiş oluyor sahile ınerıs oglusumlaaaa:teytey:
 
biz yemeğe gidiyoruz kızımla acıktıkkkkkkkkkkkkk teyzeleriiii görüşürüz zilli teyzelerrrrrrrrrrrrrrr
 
cnm şart degıl ben almayı düşünmüyorum kendim yürütürüm , zaten ozamanada yaz gelmiş oluyor sahile ınerıs oglusumlaaaa:teytey:

kızlar evde olanlar kanald yı acın seda sayanda bol mini elbise giymiş tam hamiş kıyafeti:teytey: yaa dediğim gibi bu sene moda bizlere geldiiiii:sm_cool:
 
valla ben evdeyim televizyonlar hep kadın doğumcuları çıkardılar bugün izliyorum sabahtan beri....
 
biz yedik geldik bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben alacagım yürüteç şart bende peşimde gezer duru artık :)))))))))))))))))
 
Kanal d de bir aile var bebekleri down sendromlu doğmuş, kadın hamileyken ikili testte yaptırmış ama testte çıkmamış allahım sen koru yaaa...Offf Doktor hatası diyorlar ama risk oranı diye birşey var yani..Ne biliyim anlamadım sinirim bozuldu...
Fakat bayan şimdi söyledi riski 27 de 1 miş ve doktoru bunu önemsememiş...
 

allah allah ayy allahım yavrularımızı korusun ben dınleyemıyorum patronum var sesını acamadım ama goruntuyu gordum , pekı şimdi cocuk nasılmış:uhm:
 

arkadaşlar aklımıza kötü şeyler getirmeyelim....güzel düşünelim herşey güzl olsun bebişlerimiz için bizim için...
 
saatler olsun cnm ohhh mısgıbı neguzel bende evde olsaydım bende banyomu yapar bıraz uzanırdım valla neyse insallah 3,5 ay sonra bende evde keyif yapacammmm:teytey:

sağol canım..öğlene kadar tembellik yapıyorum..öğleden sonra işe gidiyorum akşam 7 ye kadar...inşallah sen de çok yorulmuyorsundur işte...
 

evet canım buna benzer olaylar duyuyoruz bazen. allah göstermesin allah vermesin ama oluyor böyle şeyler yapacak birşeyimiz yok tüm testlerini yaptırıyoruz herşeylerini sıkı takip ediyoruz bizim elimizden daha fazlası gelmezki canım sinirini bozma allah korusun hep iyi düşünelim iyi olsun.bozma sinirini yavaş yavaş bebişler hissedecek bizi yakında annesi üzülürse melekte üzülür a.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…