2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

güzel annelerim tşk ederimm. ya ne bileyim sanki takvimim ilerlemiyormuş gibi görünüyor. birde kızlarr bende ilk defa kendi başıma birşeyler örmeyi denedimm yardımla başladım ama devamını kendim yaptımm ama çok küççük olmuş ve hiç eşit olmamışş kullanamayagız artıkk.
 
ne güzel valla ya... bişey sorcam yeleğin önlerini kaç ilmek arkalarını kaç ilmek başlıyosunuz... ben önleri 75 arkasını 130 başladım çok büyük oldu... onu 2 yaş gibi falan giyer artık...

tabi canım büyük olur o zaman büyük insana göre olur arkası 62 falan olması lazım tam hatırlamıyorum göz kararı yapabilirsin başladığın ilmek 1,5 karış falan olsun bence ama etrafınızdaki bilenlere sorun mutlaka yoksa zor olur bende yardımla yaptım hep.
 
selamun aleykum arkadaşlar güzel hamişler nasılsınız bakalım?
bugün dr. gittim bebeğimin herşeyi normalmiş elh.
üçlü test yaptırdımsonuçlarını haftaya alacacağım hayırlısı inş.
sizler neler yaptınız ?
eğer en baştan okumaya kalkarsam yaklaşık bi 60 70 sayfa geriye dönmem gerekecek
acıyın bana kızlar
 
ben geldim tekrar arkadaşlar ohh örnekler ilmekler maşallah
aslıcım bende öremiyorum napalım inş daha güzel şekilde yapabilirsin özdecan hoş geldin aramıza yeni katılmışsın sende
 
ben de 16 haftalıkken üçlü test yaptırmıştım Allah'a şükür test sonucum 1/586 çıkmıştı ayrıntılı ultrasonda da bir problem olmadığı için risk yok denildi..darısı başına inşallah aişe..
 

aleykumselam canım okumak zor evet ama okumasanda anlatmakla olmuyorki arkadaşlar fotoğraflarını koymaya başladılar çok güzel anneler hepsi yerimseniben
cinsiyet öğrenenler oluyor tabi aldıklarını gösterenler oluyor veye alcaklarını gösterenler geçmiş kısaca özetlersek böle gibia.s.
 
maydonoz içinde aynı şey geçerli şimdi yenmemesi gerekiyor

Evet hayatım maydonozda yenmemesi gerekiyor, tv de geçen gün bir doktor döyledi...Ayrıca rusyada doktorlar hamilelerin maydonoz yememesi için uyarıyorlarmış.Hurmada da oksitoksin hormonu var, doğumu kolaylaştıran hormon..Valla ben yemem tedbiren...Gene de siz doktora sorun derim...

Bu arada bende battaniye örmek istiyorum, ama ben elişinden hiiiç anlamam.Çok basit bir battaniye örneği gördüm tv de belki onu yapabilirim...
 
benim üçlü testimde iyi çıktı arkadaşlar evet 1/4206 çıkmıştı tüm annelerin başına
özdecan seninle aynıyız sanırım benimde 18+6 yarın tam 19 haftalık oluyor senin cinsiyet bellimi?
 

evet sedacığım doğru söylüyosun ben bi sistik oldum tabi nerden biliyim maydonuzu kaynattım sabaha kadar sıcak sıcak suyunu içtim geçmeyince sabahtan dr aramıştım o söledi maydonoz yemememi ilaç verdi sonra onu kullandım şimdi şükür iyiym ama bilmeyenler için burda tekrar etmiş olduma.s.
 
inş. bizim test sonuçlarımızda güzel çıkar . annişlerin fotolarını görmedim ama eklenen bazı kıyafet ve değişik patik örneklerini gördüm.
hepiniz çok heyecanlısınız ALLAH cc hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin ilk kez anne olanlar daha başka heyecan yapıyorlar. :)
 


canım sistit bende de var krizin tuttuğu zaman çok sancın olduğu zaman ılık suyla yıka sonra sıcak su torbası varsa ona yoksa cam bir şişeye su doldurup onu koy bir süre sonra hafifler sancın.
geçmiş olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…