2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

serennncimm bunlar nerdee satılıyormu yoksaa örülecekmii çok güzell yaa örüleceksede ben örememki bunları anlamam yanii.

cnm satılıyordurda ben orgu bolumune gırdım kendın orebılırsen or bı dene yada bılen varsa rıca et senın ıcın orsun bende orguyu bılmıyorum ama saolsun kayınvalıdem ogretecek, yada ben ogrenımm bulustugumuzda hep bırlıkte orerız:roflol:


ayşee kıs bak senın ıcın ne buldum
 
kızlarr yaa bu aralar bacaklarıma agrılar giriyooo bu arada gögüslerim 90 devirdii uf yaaaaaaaaa 75 ten 90 na fırladıı umarım çatlamazlarr..
 

ayyy serencimm vallamı kızz ögretirmisin süper olurr yaa çok sagoll peki tamam kendimde örmeyi bir deneyeyim de adres nerde varr nerden bakacagımm bunlara.
 
yok aysecım yazılmıyor malesef bılen bırınden tarıf alacaksın işte bende kaynanama sorucam o orgude usta kendıne cok guzel seyler ördü
tarıfını alır yazarım sızlerede
 
ayyy serencimm vallamı kızz ögretirmisin süper olurr yaa çok sagoll peki tamam kendimde örmeyi bir deneyeyim de adres nerde varr nerden bakacagımm bunlara.

tabıkıde ogretırım askolsun bak sıteyı yolluyorum bakın cnm

en altta ılerı butonu var ona basın neler var nelerrrrr:teytey:ben bayıldım valla yaa
sende bı dene ben bıle orguden nefret ederdım ama sımdı cok sevmeye basladım:))))


http://bebekorguleri.blogcu.com/page11
 
bu arada yeni gelen bütün arkadaşlarımız aramıza hoşgeldinizzz güzel paylaşımlarrr diliyorumm.
 
Selam kızlar geçen hafta cuma bebişimizi gördük 4 boyutluda utangaç kızım yüzünü hep kapadı bir ara açtı,3 lü tarama gayet güzel çıktı,herşey yolunda,Allah herkese bebişleriyle ilgili sağlıklı haberler almayı nasip etsin,artık bir ara şu 4d görüntülerimizi koyalım ne dersiniz?
 

selam cnm gözünaydın inş bizde yakında güzel haberler veririz kaç gram olmuş bebişin a.s. çok belirgindir muhakkak ayyy ne güzel ya:teytey:
 
ben çıkıyorum kızlar.iyi akşamlar size.bugün yemek yapmaktan kurtuldum.eşimin teyzesi yemeğe davet etti.oradayız.
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.öptüm sizleri.
 
merhabalar kızlarrr
eylül annesi canım ayrıntılı ultrasonda yaptılarmı sana? 5 mayısta ayrıntılı için randevu aldım ama 4 boyutlu/renkli olanda aynı andamı çekiliyor merak ettim..
 
bende kaçarım birazdan güsel anneler ne bebişler doğacak beeeee bu annelerden yeni nesil çok güsel olacak çookk :)) hepinizi öpüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…