2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ayyyyyyyyyy kızlaaaar 15 dak sonra çıkıyorum işten ,doktoraaaaa heyecandan karnım ağrıdı vallaaaa
 

ayy bızım butaraftada varmıs fatıhtee:))))
hatırladım burayı nısanlık bakmıstık:roflol: ust tarafı cocuk reyonuydu ama cok cok guzel dgl asıl merkezdekıne gıtmek gerek yanı cansuya yakın olan yere orda cok cesıt vardır cnma.s.
 
ayyyyyyyyyy kızlaaaar 15 dak sonra çıkıyorum işten ,doktoraaaaa heyecandan karnım ağrıdı vallaaaa

ebrucumm güzel haberlerini bekliyoruzz canımm. ayşecimm birde gönderdigin civil dünyası bana yakın bir yerde varr 20-30 dk uzaklıkta bir yerr canımm. orda çok güzel ve uygun fiyatlı ürünler oluyor.
 
ooo serencim ona bakarsan benim cinsiyet olayı tam muamma kendi drum %80 kız dedi annemle kızkardeşim ultrasonda görcez diye tutturdular bizde gittik gittiğimiz dra drumun söylediğini söylemedim oda erkek dedi ama hiç önemi yok sağlıklı olsunda
o yüzden birşey almıyorum hem alışverişini toplu yapmayı düşünüyorum allah izin verirse
 
anam nasıl ugrasacam cetvel falannnnn üffffffffffff yaaaa üfffffffffffffffffff

canikomm ozaman naap bılıyotmusun duvara yapısmayan kagıt gıbı kolı bantları var onlardan al ıstedıgın bıyuta kadar aralıklarla yapıstır ıkı bandın arasınıda boya ıstesdıgın renge cetvbellede ugrasmamıs olursun bak sana kolay bır altarnetıf buldum işteeeeea.s.

wıskıcım cnm allah kolaylık versın bakalım doktor nedıcek yrn hemen bızlerı bılgılendır okişşş bakalım cınsıyet bellı oalcakmııııı:teytey:
 

:uhm:allah alah gercekten senınkıde bı ılgınc doktorun kız dıyo baska doktor erkek dıyo ay ne ılgınc bı iş zaten bana erkek deselerde ben kesın erkek dıyemıyorum yengemınde erkek demısler son aya kadar doguma 1 hafta kala kızın olacak demısler al burdan yak naparsın gulermısın aglarmısın o yuzden saglıklı olsunda ne olursa olsun suprisss olsuna.s.
 
benim arkadaşıma 7 aylığa kadar kız dediler herşeyini aldı dr erkek dedi inanamadılar doğana kadar .
allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin kız erkek fark etmez o yüzden genelde ara renkleri almayı tercih edeceğim çok beğendiklerimi alırım muhakkak ama doğmadan cinsiyetine güvenip çok giysi almayacağım
 
ay kızlarr ben bu mağazaya kesin giderim :))))))))))))))))
öznur bizede kız diyolarr anam ya erkek olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
ayyy süpermiş yaw bende mevlüt elbisesi beğendim birtane kız için gelinlik gibiydi bayıldım erkek içinde vardı tabii gümüşlü beyazlı okadar şıktı ki zor dayanıyorum hep birşeyler almak istiyorum son anda frenliyorum kendimi.ama annemleri görmelisiniz hastane çıkışları yelekler mini mini patikler çoştular. bizde anneler bohça hazırlar bebeğe bizimkiler bohçayı aştı nerdeyse çeyizini tamamlayacaklar :))
 

evet cnm haklısın saglıklı olsunda ınsallah farketmez dedıgın gıbı bende almıyorum aldıgımda ara renkler alıcam zaten, bakalım belkım doktorlarımız yanılmaza.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…