2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Canimm Tamam Anlattigin Gibi Yap Resmin Altinda Direck Diye Yazandaki Adresi Kopyla Ama Img Den Itibaren Işaretle Kopyala Okiş.. Burdaki O Resim Ek Bölümde Yazan Http Işaretini Silmaden Onun Yanina Yapiştir Okiş.
 
mavilii ne güzell şeyler bunlarr. kızlarrr çokk sıkılıyorummm evdeyimm yalnızzımmm dışarı çıkmak istiyorumm ama yalnız çıkmak istemiyorumm yalnız dolaşmayı pek sevmiyorumm. bu arada ayşecimm resim nasıl ekleniyorr banada anlatırmısın.bende göbüşümün resmini çektimm ekleyeyimm.
 


BURAYA GİR GÖZ ATI TIKLA RESMİ ŞEÇ HOT İT Mİ NE YAZACAK AŞAGIDA ONA TIKLA.. SONRA KÖSEDE RESMİN ÇIKACAK ONU TIKLA VE ÇIKAN ADRESLERDEN EN SONDA DİRECK YAZANI İMG DEN İTİBAREN DAHİL KOPYALA SAYFADA MESAJ YAZDIGIN YERDE MESAJ KUTUSUNUN ÜSTÜNDE RESMİ ARAYA KOPYALA DİYE BİR RESİM VAR SARI RENKTE OLAN ONA GİR VE ORDAKİ HTTP Yİ SİLMEDEN DEVAMINA YAPIŞTIR OKİŞ.
 
kızlarr olmuş galiba degilmii. nasıl görünüyorr göbişim.
 
ayşecimm bu arada çokk tşk ederimm kızz bilgisayarınn kurdu olmuşsun sayendee bizde ögreniyoruzz.tşklerr canım ogluşumm büyümüşmüü ama yanında annesinin aldıgı kilolalardaa bir hayli fazlaa o kadar çok yiyorumki sabah kahvaltıda eşime beni durdurr yoksa durduramıyorumm kendimi dedimm merak etmez ekmek bitmek üzere nasıl olsa duracaksın diyorrr sırnaşık şey
 
asli maşAllah canım bebişine nazar değmesin ..

Maşallah..benim göbişte büyüdüğü zaman çekerim..Gerçi akşamları baya belli oluyor.

tşklerr arkadaşlarrr. bana fazla büyümedi gibi geliyorr sanki sadece eski göbegimmiş gibi geliyorr.. dışarıdanda çok belli olmuyormuş eger giysim üstüme yapışırsa ancak öylee belli oluyor.
 
tşklerr arkadaşlarrr. bana fazla büyümedi gibi geliyorr sanki sadece eski göbegimmiş gibi geliyorr.. dışarıdanda çok belli olmuyormuş eger giysim üstüme yapışırsa ancak öylee belli oluyor.

evet canım benim de dışarıdan pek belli olmuyor
sen hafta olarak ileridesin bizden ama maşAllah canım göbiş pek büyük değil
 
ayşecimmm birde ben başlarda çok fazla konuya abone olmuşum onlarıın gerekli olmayanları silecegim ama hepsini bir silemiyorumm nasıl yapmam gerekiyor.
 
gündogdus maşallah canım degmesinn senin göbişinde çıkmışş cinsiyeti bellimiydii sizin bebişin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…