- 12 Temmuz 2006
- 1.951
- 8
- 42
Arkadaşlar bende aylardır siteye girememiştim,çünkü internet filan yoktu ama şimdi var ve sizlerden her konuda bilgi almak istiyorum.Bende 8 haftalık hamileyim 9 a giricez inşallah.Ben geçen hafta bebişimin kalp atışlarını duydum ve ağlamamak için kendimi zor tuttum.Bazen onunla konuşuyorum şuan beni duymasada onunla konuşmak bana iyi geliyor.Biliyorum ki kimse yanımda olmasada o hep benimle.Bu arada bundan önce 2düşüğüm olmuştu o nedenle doktorum progestan hap,crinone jel,clexane iğne,bebe aspirini ve folik asit verdi.Ne yapalım bebeğim için herşeye katlanıcam.Gelecek ay yine kontrolüm var o zaman ikili test yapılacakmış galiba.Allah inşallah hepimizin bebişlerinin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
Merhaba canım.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahh
Bende folik asit ve bebe asprini kullanıyorum.. Bebeğimle konuşmayı bende çok seviyorum..Belki duymuyor ama bence hissediyor... Bulantılarım çok arttığında elimi üzerinde gezdirdiğimde rahmimin daha iyi hissetmeye başlıyorum kendimi.. Hissetsin istiyorum onu ne kadar çok sevdiğimi ne kadar çok beklediğimi..Onun için herşeyin en iyisini istediğimi....Bence bizim sevgimizi hissediyorlar.. Bu bana da psikolojik olarak çok iyi geliyor eminim ki ona da Şeniz