2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kiz Yatt Kalk Tadini çikar Valla.offffffffff Offfffff Valla 16 Haftalik Iznmi Iple çekiyom..... Sonra Ssk Parayi Alincada Işten çikip Kizimla Evde Kalacam Allahin Izin Ederse.
 

bende şimdi onu okuyordum ay ınsallah cnm yaa cok saol tekrardan dedıgın gıbı bebegımın şansına ınsallah kazanırım benım babamda eskı matbaacılardan onunda tasarımı cok iidir yanı grafıkerlık tutukum babamdan gelıyor:teytey: sımdı ıncelıcem onları saol yaa,,a.s.


ayşem bende vardı kendım ıcın ayırmıstım bak sanada yollım yapımlarıda cok basıt
ılki sana dedıgım gıbı cember alıp ustune kumas gecırılmıs kurdele ve pelusta cok şık duruyor ortayada bebek oturtmuslar
dıgerlerıde nalburdan kestırım ince agac kagıtlar var cnm genelde onları tablo ev yapımında kullanıyorlar hanı caısını falan yapmak ıcın onlardan alıp ayıcık seklı falan verebılırsın ıkı yanınıda delgecle delıp ortadan kurdele gecırdınmı al sana kapı süsüüü:teytey:
takıldıgın bısey olursa sor cnm yardımcı olurum bu konularda elişim iidir ee nede olsa tasarımcıyız:roflol:
 

hoşgeldin a.s. kızlar söyleyim eylülde erkek çocuklarında patlama var sırnaşık şey
 
Ben De Eve Gidip Yatmak Istiyoruuuuuuuuuuuuuuum Ya Da şöyle Oturup Eski Türk Filmi Falan Da Seyredebilirim Ama Ben Sadece Doğum Izni Kullanip Işime Geri Gelicemmm Bunlar Hayal Yaniiii
 
ay valla hepsi çook güzelmiş serenciğim.peki bunun maliyeti ne kadar?bir de hazır satılanlar ne kadar biliyormusun ?
 
Ayyyy Kizlar Kocişimle Konuştum Akşama Aylik Aliş Veriş Yapacagizz Ben şöyle Uzun Bi Liste Yapayimm ........
Allaha şükür Işyeri Eşime Ticket Veriyor 150 Ytl Onla Yapiyoz Aliş Verişi Ayda 1 Kez Yapioz..iyi Oluyo Yaaaaa
 
yaa kızlar şuan nasıl uykum var ayakta uyuyom valla
evde olsam uyusam keşke
işimizde yok bir patron bir ben oturuoz ölee
uyusam yakalar mı :)
 

SEREN BUNUN İÇİN NASIL MALZEME GEREK CANIMM YAWWW SÖYLEDE ALAYIM BEN

kıs bu cok basıt dedıgım gıbı nalburdan plastık cember alıyorsun onlar genelde beyaz oluyor sonra tuhafıye,kırtasıye ,pazarlarda veya cıcekcılerden boyle tul alıyorsun 1mt yeter sana yada bakarsın cemberın buyuklugune gore tulunden alırsın sonra bır mıktar ınce ve kalın kurdele alıyorsun kalın kurdeleyle uhu yardımıyla (ama cok ugu surmekı dısarı tasıp ıslak lekesı vermesın) cemberı sararak yapıstırıyorsun sonra senın evındede vardır yoksa bıle bıyerden mutlaka bebek bulursun o cemberın ortasına oturtup yapıstırıyorsun cnm, cembere sardıgın kurdelenın ıkı ucunu assagıda sarkıtarak degısıklık yapabılırsın sonra almıs oldugun tulu ordadan etek pılesı yapar gıbı kat kat yapıp ortada bırlestırıyorsun gerek kurdeleylede ortagı baglayıp bebegın arkasına yapıstırabılırsın veya bebegede kuşak gıbı artan kurdeleyı baglayabılırsın tatlım, en son olarakta cembere sardıgın kurdelelerın uzerıne mavı boncuk veya renklı ınce kurdele yapıstırabılırsın işte bukadaaaaarrrrr:teytey:a.s.
 

valla ayşe bende 250 ytl ticket alıom ama yetmio bana eskiden bizde yapardık alışveriş
artık bebişimle birlikte yediğim için yetmiyor heralde yerimseniben
 
güle güle harcayın afiyetle inşallah
 
ay valla hepsi çook güzelmiş serenciğim.peki bunun maliyeti ne kadar?bir de hazır satılanlar ne kadar biliyormusun ?

cnm ben daha hıc fıyat arastırmadım ama kendın yaparsan daha uygun olacak sanırım baksana ayse 35-40dan bahsedıyo kendın yapsan taş catlasın 15 ytl tutara.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…