- 8 Temmuz 2007
- 462
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kaç haftalık hamilesin?
İlk bebeğini düşürüpte 2. sini çok sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren çok insan var.Bende başta senin gibi sonradan üzülmemeyim diye kabullenmedim.Nasıl olsa düşer diye fazla heveslenmemeye çalıştım.Daha sonra düşündüm ki kabullenmesemde kabullensemde bebek düşerse aynı oranda üzülücem.Kendimi sıkmam benim üzüntümü hafifletmicek.Öyleyse neden iyi olanı düşünüp tadını çıkarmayayım dedim.Düşecekse de acısını sonuna kadar yaşarım.En azından gebeliğimde geçirdiğim mutlu anlar yanıma kar kalır.
9. hafta dün bitti. Hala içimde bir çocuk olduğuna inanamıyorum. Perşembe randevum var ve sanki doktor ''bebek felan yok, ne diye gelip de vaktimi aldınız'' diyecek gibi hissediyorum. Hamileliğmin gidişatı daha önceki düşükle aynı. 2 kızım var zaten, yeni bir bebek istemiyorum açıkçası. Onlar büyüdü yeterince ama yorulduğumu hissidiyorum. Yeni bir bebeğe heyecan duyacak enerjiye sahip değilim.
merhabalar 9+4 günlük hamileyim daha öncede yazmıştım bir çok arkadaş gelmiş anlaşılan eylülde nüfus patlaması olacak ne çok anne adayı var herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin allah ben bişey soracaktım bulantı için ilaç kullananız varmı benim doktorum verdi ama güvenip içemiyorum
Öznur bu arada biz aynı günlerde hamile kalmışız heralde :) bende 9 hafta 4 günlüğüm. Son adet tarihim 12 aralık senin ki ne?
Öznur bu arada biz aynı günlerde hamile kalmışız heralde :) bende 9 hafta 4 günlüğüm. Son adet tarihim 12 aralık senin ki ne?
benim dr.um bulantı içi ginger isimli ilacı verdi.bizimde yarın akşam 6.30 ta randevumuz var.bebeğimle görüş günümüz yarın inşallah :)) bakalım bi sürpriz yapıp cinsiyetini gösterecek mi bize.12+5 günlük olduk bizde hayırlısıyla.
bitlipiyade kafanın karışık olduğu belli canım.ama iyi düşün ki iyi olsun herşey tatlım.herşey allahtan geliyor.her şerde bi hayır her hayır da bi şer varmış.o yüzden sıkma canını lütfen.
benim 8+5 güngükken 2 cm di yaa ( senin ki fark atmış öznurcum.