- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serencimmmmmmmmm canım bidenemm sağoll yaaa valla kızzz ben azcıkk dolaşam bakam neler var sana haber ederimm bakalım kız mı erkek mi ona görede bakıcam tabi ama fiyatları iyi gibi geldii şimdilik :roflol:
BENDE BIKINI ALACAKTIM AMA HAMILE KADININ BIKINI GIYMESI GUNAHMIS :uhm:KARNIMIZ GOZUKUCEKMIS O YUZDEN COCUK ICIN İİ DEGIL DIYORLAR:çok üzgünüm: BENDE O YUZDEN MAYO ALIM BARI DOGUMDAN SONRA BIKINILERIMI GIYERIM ARTIKIN:teytey:
Canım günahmıymış.. Bence büyüklere ayıp geldiği için günah diyorlardır...
Ben mayo hiç giymem çünkü göbeğim ıslak kalmasın..imkan varsa sudan çıknca bile hemen değiştir üstünü dedi.. Kuru olmalıymışız..Çok kolay idrar yolu enfeksiyonu kapabildiğimiz için.. Dr da öyle dedi... göbek kesinlikle ıslak kalmamalı.. Benim 6 tane kuzenim de hamileliklerinde hep bikini giydiler...
kızlar yarın öğlene görüşüzzzzz öptüm sizi ve yiğenlerimiiiiiiiii onlara ve kendini iyi bakınn haa bidee kocişlerinizede iyi bakınn kıskanmasınlar demiiii ::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))
mavideniz canımm eylül anneleri olupta istda oturanlar henüz buluşamadıkk. inşllah bir gün buluşuruz.
ayşecimm bende bilmiyordumm fıstıkkım demekki varmışş.
kızlarr bende eve şimdi geldimm benim 3lü test sonuçları çıkmış herşey çok iyiymişşş allahıma çok şükürr. dra kontrole ne zaman gelelim dedim 1 ay sonra diyince ama dr bey zaten 3 hafta önce görüşmüştük dedimm o zaman 2 hafta sonra gel dedii ayy zatenn zaman hiç geçmiyorr bebişimi görmeyi çok istiyorumm. anneme diyorumm böyle böyle oldu sende çok abartıyorsunn bizim zamanımızda biz ayda birmi gidiyordukk dedi :1no2:
kıslar ben anne karnındaki bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğiniz aletlerden aldım ama duyamıyom daha ufak ondanmı acepppp