Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hicrancımmm merhabalarrr canımm nerden aldınn tatlımm banada söylee bende almak istiyorumm. yerimseniben
kıslar ben anne karnındaki bebeğin kalp atışlarını dinleyebileceğiniz aletlerden aldım ama duyamıyom daha ufak ondanmı acepppp
GÜZEL ANNİŞLERİMMmm sizden yardım istiyorum iki konuda..fisfisfis
ilki; şu mikrodalga fırın? doktorum bişey olmaz dedi ama geçen gün sinemaya yeni gelen JUNO adlı filmi izledim filmde hamile kızı annesi mikrodalganın önünden geçirmiyormuş.ben çok kullanıyorum ve inanılmaz şüphe duydum acaba bebişme bir zararı oluyor mudur? ne olur fikri olan varsa yazsın.
ikinci olarakta; iç çamaşırı alanınız var mı kı8zlar? yani sütyen? benim bombalar (ki oyle oldular) :smiley-cool: cuma günü sütyen almaya gitcem nelere dikkat etmem lazım? kitap ve dergilerimde aydınlatıcı kayda değer bişey bulamadım. fikirlerinz var mı??
Bride cım yaaaa ben 4 aydır bilfiil kullanıyorum mikroyu:1shok: ya inşallah bişey olmaz.iki gündür çok huzursuzum (
kablosuz internet hakkında hiç bilgim yok ama yatak odasındaki tv düğmeden kapatılmalıymış yoksa radyasyon yaymaya devam ediyomuş.hatta hiç açılmamalı diye okudum...
yaaaaa mikroooo ne gibi bir zararı olur acaba?
Günaydın arkadaşlar; bişey sormak istiyorum bilgisi olan varmı?
benim çalıştığım odada fotokopi makinası var ben çekmiyorum ama gelip çekiyorlar acaba zararlımı?
bilgisi olan varmı arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar; bişey sormak istiyorum bilgisi olan varmı?
benim çalıştığım odada fotokopi makinası var ben çekmiyorum ama gelip çekiyorlar acaba zararlımı?
bilgisi olan varmı arkadaşlar