- 29 Aralık 2007
- 4.201
- 0
- 48
arkadaşlarr ben eşimin ikinci evliligiyim ve bir önceki evliliginden bir kızı var onunda ismi aslı. neyse benim ailem evliligimize karşı çıktı ve bizde gizlice evlendik tabi sonraları benim ailemde damatlarını çok sevdiler.neyse evliligimizin bir yılında kontrol hapı kullandımm ve bir sene sonra bıraktımm benimle birlikte eşimde korunuyordu. ben bebegimin olmasını çok istiyordum ama eşim pek istemiyordu. neyse korunmayı bıraktıgımızdan 3 ay sonra bir gece korunmamıştık ve gününü bile hatırlıyorum o zaman ben hamile kalmışım ama ben bir ay sonra adet gördüm ama tam degildi evde test yapmıştım pozitifti dra gittim kan tahlili yaptı hayır degilsin dedi ultsonda baktı yok dedi ve adet söktürücü igne verdi ben onun üstüne grip oldum antibiyotik,röntgen ne varsa yaptırdımm sonra birgün okulda fenalaştım eşim geldi dra götürdü ve hamile oldugumu ögrendik ama bir sürü şey yapmıştık ve kanamamda olmuştu neyse dr bizi bilgilendirmeden biz aldırmak zorunda kaldık. aradan uzun zaman geçti ve ben hala adet olmamıştım drum stres olmadıgımı söylemişti bende inanmıştım taki drumu degiştirinceye kadar yeni gittigim dr rahim zarlarımın yapışmış oldugunu ve ameliyat olmam gerektigini eger onlarsonuç vermezse bebek sahibi bile olamayacagımı anlattı. bir sürü tedaviden geçtim küçük bir operasyonla yapışıklıklar açıldı ve sonrasında tekrar düzenli adet olmaya başladımm. aradan 3 sene geçmişti artık eşimde bende bebek istiyorduk korunmuyorduktaa ama olmuyordu drum rahim röntgeni çektirmemizi istedi çektirdik herşey iyiydi çalışmalara devam dedi. ve aradan 3 ay geçtikten sonra adet olacagım günü bekliyordumm ki düzenli oluyordum bayramın 3.günü normalde evde bulundurdugum test yoktu nöbetçi eczaneden aldım ve yaptımm 2.çizgi silikti eşime acaba varmı yokmu diye sordum durdum aramadıgım kimse kalmadı. ertesi gün zor geldi hemen bir hastaneye gittik ve test yaptırdık sonuç pozitifti çok mutluydumm bebişim gelmiştii allahım sonuna kadarda bizimle birlikte olur ve hepimiz hayırlısı ile kucagımıza alırız.
kızlarrr çok uzun olduu kusura bakmayın. a.s.
kızlarrr çok uzun olduu kusura bakmayın. a.s.