- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar
seren ve cansu erkek bebiş annelerii, hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşAllah oğluşlarınıza..
hepimiz inşAllah..
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar
seren ve cansu erkek bebiş annelerii, hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşAllah oğluşlarınıza..
hepimiz inşAllah..
Kizlarrrrrrrrrrr Yarin Dr Gidiyomm Allahin Izniyle çok Heyecanliyim Azcikta Korkuyom Sebebi Yokk Ama Inşallah Herşey Yolunda Gider Bakalim Benim Nazli Bebeğimm Cinsiyetini Belli Edecek Mii..
Bakalimm
Kaan'im Mi Geliyo
Cemre Beyza'm Mi Geliyo..........
Kızlar benimde hafta sonu Açıköğretim sınavım var nolur dua edin zar zor çalışıyorum vallahi bugünde migrenim tuttu napçam bilmiyorum.Hamişlerin duası kabul olur inşallah veririm dersleri öptüm sizleri
aaaaaaa bende bende benimkide erkek amaaaaaa:çok üzgünüm:
eşimde sınava girecek haftasonu inşallah başarılı olacaksınız.dualarımız sizinle...
Kizlarrrrrrrrrrr Yarin Dr Gidiyomm Allahin Izniyle çok Heyecanliyim Azcikta Korkuyom Sebebi Yokk Ama Inşallah Herşey Yolunda Gider Bakalim Benim Nazli Bebeğimm Cinsiyetini Belli Edecek Mii..
Bakalimm
Kaan'im Mi Geliyo
Cemre Beyza'm Mi Geliyo..........
KIS ORDA EVLER KAÇA:roflol:
Ayşe, ben de cuma günü gidiyorum öğrenirim inşAllah
sağlıklı olduklarını görelim de ama ben kızım olsun isterim
Rabbim hayırlısını nasip etsin
kızzz burda evlerrr 60 milyara güzel bi ev var mesela ama bizim vardı sadece bakım felan yaptırdıka.s.
Ayy Kizlar Gece Hiç Yatamadim Eve Gittim Yemek Yedim Saat 7,30 Uyudum Akşam 22,15 Uyandim Elvada Derkeni Izledim Yine Yatayim Dedim Yok Olmadi Içim Sikildi.. Nese Uyudum Malum Eşimde Yok Annem Vardi Gece Saat 05,00 Te Uyanmişim Arka Bahçeden Sesler Geliyo Korktum Kalktim çocuk Odasinin Işiklarini Yaktim Camdan Falan Baktimm Nese Yine Uzandim Annemle Yattiğim Için Korkmadim Uyurken Fakat Karişik Karişik Rüyalar Gördümm çok Korktumm Kocişimde Yoktu Nesen Sabah Ezani Okunuyordu Dua Ederken Uymuş Kalmişim Bebeğime Attim Elimi Uyudum O Minnacik Olsada Annesine Cesaret Veriyo Işte .......... ((((((
VAY BEE COK UYGUNMUS NEGUZEL BURDA EVLER COK PAHALI NEYSE DARISI BIZIMDE BASIMIZA ARTIKa.s. GULE GULE OTURUN CNM