- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esra Canimm Dün Mesaj Attim Ben Konuşamam üzülürümm Oda çagri Atmişş Mesaj Atarim Ancakk Kendini Iyi Hissetmesi Için ....... Ben çok Duygusalimm Dayanamam Kiii ((((((((((((((
Seren Sormaa Aynen 8 Haftalik Doğum öncesi Izin Başlasin Diye Bakiyomm Zaten 16 Haftalik Izin Bitince Ssk Dan Parayi Alinca Işide Birakacamm 1 Yil çalişmam Ben Allah Izin Ederse.
İYİYİZ CNM COK SUKUR BIR SORUN YOKI ARADA BAS DONMEM OLUYOR OKADAR ALLAH BETERINDEN SAKLASIN HEPIMIZIa.s.
KUMRALIM NOLDU SANA OLE COKMU CARPTI COKMU TITRETTI SENI PEKI BI DOKTORUNU ARA SOR ISTERSEN CNM YAA COK GECMIS OLSUN UMARIN BEBEGINLE SEN BIR SORUN YOKTUR ARA HEMEN DOKTORUNU :teselli:
:uhm: cnm esraya nolmus nıye uzgunsunuz anlayamadım:uhm:
kettle yuvarlak ana haznesi var onu ıslak elle tuttum biraz titretti dün okula aşı için saglık ocaagından hemşire ve doktor geldi ona sordum ama adam pek içimi rahatlatmadı bizimkide saglıkçı oda iş yerindeki doktoruna sormuş hepsi başka bişe diyo içim karardı.perşembe 3lü sonucum için doktoruma gitcem bi ultrasyona gireyim diyorum.bugün kasıklarımda da cok kötü agrı var cok korkmaya başladım
kettle yuvarlak ana haznesi var onu ıslak elle tuttum biraz titretti dün okula aşı için saglık ocaagından hemşire ve doktor geldi ona sordum ama adam pek içimi rahatlatmadı bizimkide saglıkçı oda iş yerindeki doktoruna sormuş hepsi başka bişe diyo içim karardı.perşembe 3lü sonucum için doktoruma gitcem bi ultrasyona gireyim diyorum.bugün kasıklarımda da cok kötü agrı var cok korkmaya başladım
kızlarrrrrr ben iyim bi yanlış anlaşma oldu.
canlerım bizim ayşeyle ortak bir arkadaşımız varrrr adı dilek ben sizi üzmemek için
anlatmak istemeim ama biraz bahsedeyimmm.
6 haftalık hamileydiii çok sevindik bayağdır beliyodu cnmmm ama dr bebeiği bir türlü görememişti .
dün dr gitmiş kese boşmuş bebek oluşmamış kürtaja alacaklarmış duyunca çok üzüldüm yavrumm öle ağlıyoduki
telefonda anlatamam size .durum buuuuu bugün bizim için üzücü bir gün araıyamıyorumda
elim gitmiyooooo telefona ama yanlızda bırakmamak lazımmm napıcam bilmiyorummm
ya guzelım nıye persembeyı beklıyorsunkı ara sor doktorunu bole bole de belkı acılen gel dıcek sana vakıt kaybetmeden ara derım belkı sende bısey yok ama suan hamıssın hassas donemın allah korusun bebıse bı zarar vermesınden korkuyorum sen ara sor bak bende endıselendım ınsallah bısey yoktur cnm
doktorumu aradım güzelim bizimkide saglıkcı oldugu için pek önemli görmedigi.ama cevremde 8 aylık bebek ölünce anne krnında bende korkuya kapıldım.
aradım doktorumu biraz önce bi sorun olmayacagını yinede içimi rahatlatmak için gel ultrasyonda bakalım dedi gideyim bakalım bi inşallah ben abartıyorumdur
kızlarrrrrr ben iyim bi yanlış anlaşma oldu.
canlerım bizim ayşeyle ortak bir arkadaşımız varrrr adı dilek ben sizi üzmemek için
anlatmak istemeim ama biraz bahsedeyimmm.
6 haftalık hamileydiii çok sevindik bayağdır beliyodu cnmmm ama dr bebeiği bir türlü görememişti .
dün dr gitmiş kese boşmuş bebek oluşmamış kürtaja alacaklarmış duyunca çok üzüldüm yavrumm öle ağlıyoduki
telefonda anlatamam size .durum buuuuu bugün bizim için üzücü bir gün araıyamıyorumda
elim gitmiyooooo telefona ama yanlızda bırakmamak lazımmm napıcam bilmiyorummm