2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

SLM KIZLAR BEN EYLÜL ANNESİM FAKAT BEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
BİZ 1,5 YILDIR HİÇ KORUNMADIK FAKAT BEBEĞİMİZ OLMADI..FAZLA KAFAYA TAKMAMIŞTIK AMA EŞİMİN ERKEK KARDEŞİ EVLENDİ VE 2 AY SONRA ELTİM HAMİLE KALINCA BU BANA DOKUNDU HER GECE DÜŞÜNÜP DURDUM AĞLARDIM TABİ EŞİDE ÜZÜLÜYORDU VE BİZZ ÇOCUKLARI ÇOK SEVEN BİR ÇİFTİZ.. NESE EYLÜL GİBİ 1 YILIMIZI DOLDURDUK EVLENELİ 1 YIL OLMUŞTU.. VE DR GİTME KARARI ALDIK NESE SSK DR GİTTİK BENİM TESTLER YAPILDI TÜPLER AÇIKMI DEĞİL Mİ KONTROL EDİLDİ. EŞİMİN SPERM TESTİ YAPILDI.. 3 GÜN SONRA SONUÇLAR ÇIKTI ALLAHA ŞÜKÜR TÜPLER AÇIK DEDİ DR VE HİÇ BİR HASTALIĞIM ÇIKMADI ŞÜKÜRLER OLSUN FAKAT EŞİMİN SPERM AZLIĞI VE HAREKSİZLİĞİ VARDI 17 MİLYON SPERM VARDI.. VARİKOSEL DAMAR TOPLANMASIDA VARDI... DR AMELİYAT DEDİ AMA EŞİM İŞİ YÜZÜNDE ERTELEME KARARI ALDI NEYSE YILBAŞI GELDİ CANIM SIKKIN KEYFİM YOKTU BELKİ HAMİLEYİMDİR İÇKİ FALAN İÇERSEM ZARARI OLMASIN DİYE TEST YAPMIŞTIM FAKAT SONUÇ NEGATİFTİ MORALİM İYİCE BOZULDU VE YILBASI GECESİ ÇOK FAZLA İÇTİM... NESE O GECE EŞİMLE BERABER OLDUK. 31 ARALIK SAAT GECE 04,00 YATTIK.BİZİM BURAYA ÇALLI TIP MERKEZİ AÇILMIŞ SSKLIYA UYGUN FİYATLAR VARMIŞ NESE ORAYADA GİTTİ EŞİM VE YENİDEN TESTLERDEN GEÇTİK..DR EŞİME BU SPERMLERLE HAMİLE KALAMAYACAGIMI SÖYLEMİŞ.. EE ARTIK TEK ÇARE AŞILAMA YAPTIRMAKTI.. VE BİZ EŞİMLE AŞILAMA YAPTIRMAYA KARAR VERDİK TIP MERKEZİNDEKİ DR ANLAŞTIK 750,00 YTL YE.. ADETİN 2, GÜNÜ DR GİDECEKTİM..13 OCAKTA ADET OLMAM GEREKİR BENİM ADETLER DÜZENLİDİR 28 GÜNE BİR OLURUM.. AYIN 13 GELDİİ BİZ ELTİMLERE GİTTİK NESE İLK ELTİM FARK ETTİ AYSE DEDİ SEN HAMİLEMİSİN DEDİ RENGİN DEĞİŞİ Bİ SARARIYO BI KARARIYON DEDİ. BENDE YOK CANIM BUGÜN YARIN ADET OLACAM DEDİM .... NESE 13 DE OLMADIM BELKİ GRİBİN GECİKMESİ ONDANDIR DEDİM.. 1 DAHA BEKLEDİM AMA HİÇ AKLIMA GELMİYOO HAMİLE OLACAGIMM 1,5 YILDA O KADAR TEST YAPTIM VE SONUÇLARI NEGATİF OLUNCA ARTIK TEST YAPMAYADA KORKUYORDUM... PAZARTESİ İŞE GELDİM VE BURDAKİ ARKADAŞLARLA PAYLAŞTIM... SALI OCAK 15 2008 BAKTIM YOK YİNE OLMADIM SÜREKLİ WC YE GİDİYOM HA OLDUM HA OLACAM DİYEMM KASIKLARIM VE GÖĞÜSLERİM ÇOK AĞRIYORDU ÇÜNKÜ...NESE OLMADIM .. İŞTEN İZİN ALDIM İDRAR TESTİ YAPTIM EVDE BAKTIM TEK ÇİZGİ.. ÜZÜLDÜMM NESE TAM ÇÖPE ATARKEN Bİ BAKTIM ÇİFT ÇİZGİ OLMUŞŞ GÖZLERİME İNANAMADIM OLDUGUM YERE OTURUP AĞLAMIŞTIM ... NESE TOPARLANIP HEMEN DR GİTTİM KAN VERDİM SONUÇLAR GELDİ 45 DK İÇİNDE DEĞERİM 178,02 ÇIKMIŞTI VE HEMŞİREYE ŞİMDİ HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM DEDİM O DA HAMİLESİNİZ AMA DAHA YENİ GEBESİNİZ ONDAN DEĞER DÜŞÜK ÇIKTI DEDİ.. O AN HASTANE BAŞIMA YIKILIYO SANDIMM SEVİNÇTEN DELİYE DÖNMÜŞTÜM.. ORDA BENİM KADIN DR VARDI HEMEN ONA GİTTİM SORDUM ODA EVET HAMİLESİN DEDİ.. BENDE KEİN YANİ DEMİ DEDİM HATTA HEYECANDAN. HASTANEDEN Bİ ÇIKIŞ ÇIKTIMM AYAKLARIM YERE BASMIYORDU ELİM AYAGIM BOŞALMIŞTI.. EŞİMİ ARADIM SERKAN BEN TEST YAPTIM HAMİLEYİM BABA OLACAKSIN DEDİM.. İNANAMADI ÇÜNKÜ DR GÖRE İMKANSIZDI.HEMEN DEDİ SAKIN DOLMUŞA BİNME TAKSİ TUT EVE GİT DİYE.. O GÜN VE ERTESİ GÜN İŞE GİTMEDİM EVDE BOL BOL UYUDUM DİNLENDİM.İŞTE BİZİM HİKAYEMİZDE BÖYLE BİRAZ UZUN SIKICAK SİZİ AMA EKSİKSİZ YAZMAK SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
BU ARADA NE ZAMAN HAMİLE KALMIŞIM BİLİYORMUSUNUZ ARKADAŞLAR. 31 ARALIK GECESİ YANİ BEBEĞİM OLMUYOR DİYE ÜZÜLÜP İÇTİĞİM O GECE HAMİLE KALMIŞIM.. ALLAHIM BİZE EN BÜYÜK YILBAŞI HEDİYESİNİ VERDİ .ŞÜKÜRLER OLSUNNN .......BİTTİ..

Evet şükürler olsun ben 3 yıl sonra bu haberi aldım beklemenin ve etraftakilerin bebek haberlerini alırken yüzümün şeklini sanırım ii biliyorum Allahım tamamına erdirsin hepimizi:nazar: değmesin
 
hep şakalasırız eşimle bizim bebişş sarhoşş olacak diyee işte allahım bize en büyük hediyesii ve mucizesii ......şükürler olsunn rabbime.
 
bak gordunmu yınede gel bakalım demıs sen gıt bak ıcın rahatlasın ıste nazar dgıyo valla yaa allahım korusun bızlerıde bebıslerımızıde:nazar:

saol cnm sen olmasan içim içimi yer dururdu perşembeye kadar.hadi ben kaçtım görüşürüz kızlar öprüm hepinizi
 
bu arada kızlar bi kanalda izledim sabahleyin muz kalsiyum deposuzmuş ben daha yeni duydum.süt içemeyenler için iyi olur
 
SERENN EVET CANIM BİZE ÖYLE DİYORLAR dogum izni bitince alınıyormuşş para canım

aysecigim dogum iznine ayrılıyosun.ister son 3 haftaya kadar çalısa biliyorsun.dogumdan 50 gün sonra dogum evraklarınla sigortaya gidiyosun ve sana maasının 3/2sni sana veriyorlar.benim bilgim böyle bi arkadasım dogum yaptı ve bu şekilde oldu.güle güle harcamayı nasip etsin alah sana ve bebişine.bu arada dogum izninde iken sigorta priminde yatıyo
 
SERENN EVET CANIM BİZE ÖYLE DİYORLAR dogum izni bitince alınıyormuşş para canım

tmm cnm bende baktım sımdı dogumdan 40 gun sonra alınacakmıs 50 ytl de sut parası verılıyormus ama ssk parası ole 1,5-2 mılyar degılmıs yaa sınır oldum maasın 3/1ini alıyormusuz dogrumu acaba yaa:uhm:
 
Ne güzel yazmışsın ayşe,bende bebişime hiç kolay kavuşmadım doğrusu,evlendiğimizde eşimle bebek istemedik çünkü onuda yaşadığımız zor şartların içine sürüklemek istememiştik,sonra ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım,o sırada eşim bi kaç iş değiştirmişti bende iş bulamıyordum ve fena halde sıkılmaya başladım,benden sonra bile evlenen arkadaşlarımın bebişleri olduğunu görünce çok imrenmeye başladım,bebeğim olsun istiyordum artık ve hapı bıraktım.Eşimin hiç isteği olmadı hatta bebek konusu her açıldığında suratı beş karış oluyordu.Hapı bırakınca düzensiz adet görmeye başladım hatta 2-3 ay adet göremez oldum anca ilaçla oluyordu,sonra bi dr.a gittim dr.tsh hormonumun yükseldiğini ve tedavi olmazsam bebeğimin olmayacağını söyledi,tedaviye başladım tedavimden 2 ay sonra şans eseri hamile oldığumu öğrendim ama malesef bebeğim tutunamadı ve 1,5 aylıkken kaybettim onu,resmen benim için çöküntüydü kendimi toparladım geçte olsa ama bu seferde eşim bi iş için birkaç aylığına başka şehire gitti,zaten o sıralarda eşimle görüşemiyorduk bile,herkes bana bebişin olmuyormu diye soruyordu ve benimde psikolojim acaip bozulmuştu,her adet gecikmesinde hamiş olduğumu sanıyordum,ağlıyordum sürekli ve en umudumu kaybettiğim anda Allah ım hamiş olduğumu öğrendim aklımda yine ya düşerse sorusu oldu uzun zaman ama şu an bebişim benimle ve hep benimle olması ve beni bırakmaması için dua ediyorum gece gündüz umarım ben ve tüm anne adaylarıda hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar:nazar:Benimde hamişlik hikayem bu işte umarım sıkmamışımdır
 
merhaba arkadaşlar
ben 3,5 yııllık evliyim ve tam iki sen ilaçla korunduk.ama bu süre zarfında bebeğimizinde olmasını çok istiyorduk.düşündük taşındık ve tam 1,5 yıl önce ilacı bıraktımmmm ve tabiki
o zor günler başladı bizim için .bekle bekle yokkk artık endişelenmeye başlamıştık .eşimde belli etmiyordu ama çok korkuyordu .ilacı bıraktıktan 6 ay sonra endişe içersinde dr gitmeye başladık bir yığın testler yapıldı eşime ve bana am aşükürler olsun bir problem yoktu.ama gne olmadı ve ortada bir problem yokken olmaması daha üzücü bir durum inananını.
işte tam 1,5 sene sonraaaaaaaaaaaaaaa ocak ayında reglim tam 5 gün gecikti ama tabi biz buarada
eşimle günler çabuk geçsinde regl olmim diye dua ediyoruz ilişkiye bile giremiyoruz korkumuzdan .
cuma günüydü hiç unutmamam adet sancısı gibi sancı çekiyorum ,artık pes dedim
iii yada kötü bugün test yapıcam deim ve iki adet test aldımmmm.önce ucuz olanını sonra
pahalı olanını arka arkaya yaptım.eşimde kapıda beni bekliyor tabiiii.
girmemle çıkmam bir oldu bizimki şaşırdı tabii.noldu yapma neolur deiiii
bende yaptım bile hamileyimmmmmmm deim sonrasııııı anlatamam sizeeeee kelimeler
yetmaz valla.ertesi günü bekleyemeden gece kan verdim sabah aldım 4,5 haftalık hamileydimmm
ve sonrada doğruuuuuuu dr ve ne görelimmmm aralık ayına da reglim biter bitmez yani 6 aralıkta hamile kalmışım yani benim doğum günümdeee(hehehe)
işte böle kızlar bugün tam 16+4 günlük hamileyim ve bir oğlumuz olacak allah kısmet ederse .
şimdi artık bol bol dua ediyoruz eşimle hem tüm hamilelere hemde anne olmak isteyen herkese
rabbim hepimize sğlıklı bir doğum nasip aylesin arkadaşalar .allah olmayanlarada versinn
sizleri çok seviyorummmmiyiki varsınızzzzzzzzz
 
kendinize iyi bakın hamişler bebişlerinizede öptüm sizleri.kaçtım ben
 
sanırım hepimi<in buraya toplanmasındaki sebep :) hepimiz isteyerek uzun ve sabırlı bi hikayemiz var okudumdan bunu anlıyorum doğrumu :)
 
merhaba arkadaşlar bizim hikayemizde şöyle: biz 3,5 yıllık evlilikten sonra bebişimiz olsun istedik dra gittik istediğimiz zaman olabileceğini bi engel olmadığını söyledi ve daha ilk ay günüm geçti hiç sekmeyen adetim sekti ramazan bayramıydı bayram geçti hemen dra koştum kan testi yapıldı günüm 1hafta geçmişti ama değer çok düşüktü ve bebeğimin kesesi yoktu :KK43:( 3 gün sonra tekrar gel dedi drum ama 9. günümde kanamam başladı hemen dra gittik.dış gebelik dedi sağ tüpün alınacak bir daha bebek sahibi olma olasılığın %50 dedi.komaya girdim ağlamaktan bayılacaktım ertesi gün ameliyat için gün aldık.ben bitmiştim eşim bir dra daha görünelim diyordu ben kabul etmiyordum sonunda ikna etti şimdiki druma gittik.bize size bu senaryoyu kim yazdı dedi .kaçıncı yüzyıldayız daha çok başındasın ki bence dışgebelik bile değil olsada ilaçla tedavisi var dedi ilaca bile gerek kalmadan kanamayla atlattım.sonra ki 4 ay bana 4 yıl gibi geldi hiç bebek sahibi olamayacağım sandım.her ay adetim geldiğinde ağlamaya başlamıştım .4. ay çok ağır grip oldum sabah işe gelirken bayıldım eşim hastaneye kaldırdı ilaç vermeden önce bana kan testi yapılmasını bebeğimiz olabileceğini söylemiş iyikide söylemiş ben hamileydimm testte çıkmıştı ağlamaya başladım grip olduğumu bile unuttum uygun ilaçlarla tedavi oldum.hep buda ellerimden kayacak sandım ama geçmişti artık bitmişti .BENİM MELEĞİM BÖYLE GELDİ İŞTE.ONU ÖYLE ÇOK İSTEDİMKİ aman diyeceksiniz 4 ay neki ama yaşadıklarım bana seneler kadar uzun geldi.
 
arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum Allah gönlünüze göre versin görüşmek üzere hoşçakalına.s.
 
ayyyyyyy canlarımm yaaaaaaa allahım bebeklerimizi korusun hayırlı sağlıklı birşekilde kucagımıza almayı nasip etsinn ve hepize kolay doğumlar yaşatsınn rabbim...........
 
hamişlerin ne sıklıkta ılıskıye gırmesı gerektıgı anlatılıyor arkadaslar
bılgılendırmek ıcın yolladım
lınkı tıklayınız

http://www.uzmantv.com/hamileler-hangi-siklikta-cinsel-iliskiye-girebilir

Saol serencim daha öncede izlemiştim çok bilgilendirici,bizde eşimle ilk 3 ay ilşkiye giremedik korktuk önceki dr.umda bişey söylememişti ama daha sonraki dr.um biz sormadan ilişkiye girmekte bi sakınca yok dedi,ilk başlarda adapte olamadım çünkü insan bebeğini düşününce olmuyor,o psikolojiyi biraz üzerimden attım şimdi o sırada pek düşünmemeye çalışıyorum napalım Allah korusun artık bebişlerimizi buda gerekli sonuçta:eek:
 
X