Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 erkek 6 kız var tabloda erkekler fazla gidiyor şimdilik tablonun son halini merak ediyorum valla kızlar
amin canım, benim doktor ilk erkek tahmin etmişti 3 aylıktı o zaman bebişim, 9 nisanda gideceğiz artık o randevuda belli olacak kesin olarak
Merhaba kızlar benim doktorum büyük ihtimalle kız olur demesine rağmen ben inanmıyorum.Bence erkek.Zaten doktorda tam göremedim emin değilim kıza benziyor dedi.Şimdide herkese kız diye duyurdum onun sıkıntııs bastı...Offffff Keşke söylemesiydim........
Merhaba Kızlarr
Biz dr dan geldik...
Allaha şükür herşey gayet sağlıklı...... Bebişim 135gr olmuş..:teytey:
Cinsiyetimizde belli oldu... ERKEK oğluşum geliyormuş....
Doktor teyzemiz erkek olduğunu kanıtlayan resmimizi bile çekti....
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..... Kucakları boş bırakmasın Yarabbim...
kaç haftalıksın hilarya..............
Tebrik ederim cansucum çok sevindim valla,Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah canım,sen nelere aşerdin cansu,bide bebiş hangi tarafındaydı,bende ayın 16 sını iple çekiyorum keşke gelsede bende hayırlısıyla müjdelesem sizlere,benim bebiş sol tarafımda,bide hep ekşi,tuzlu filan yedim,hayırlısı olsun sağlıklı olsunda meleklerimiza.s.
Tebrik ederim cansu :)
Çok sevindim,Allah kucağımıza almamızı nasip etsin..Tekrar hayırlı olsun arkadaşım :)
bride canımm sormayaa akşam 9du derslerim bittiginde sabah 6,30dan beri ayaktayımm çok kötü yorgunum hemen yatacagımm tabi uyuyabilirsem dünden beri uykuda tutmuyor saatlerden olsa gerek alışamadımmı ne.Merhaba aslı, çalışmak zor gerçekten...
cansuu canım hayırlı olsunn allah hayırlısı ile bebişini kucagına almak nasip etsinn güzelimm.Merhaba Kızlarr
Biz dr dan geldik...
Allaha şükür herşey gayet sağlıklı...... Bebişim 135gr olmuş..:teytey:
Cinsiyetimizde belli oldu... ERKEK oğluşum geliyormuş....
Doktor teyzemiz erkek olduğunu kanıtlayan resmimizi bile çekti....
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..... Kucakları boş bırakmasın Yarabbim...
hayırlı aksamlar arkadaslr nasılsınız görüsmeyeli :1hug:a.s.
hayırlı akşamlar canımda kimsecikler kalmamış bende uyyamıyanlardanım
arkadasım ben cıkıyorum bişi diyor musun kib hayırlı geceler sana cnm a.s.:1hug:hayırlı akşamlar canımda kimsecikler kalmamış bende uyyamıyanlardanım