Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de gülden memnun oldum canım
gece 00:00 itibariyle 17+5 olcak ben halen öğrenemedim cinsiyetini benimde eşim nöbette bugün yok zaten huzursuzum geceleri iyce ayakta kalıyorum Alllahım herkesin sağlıklıca bebişine kavuşturmak nasip etsin bu arada
iyiy geceler canım Allah rahatlık versin bebişede kendinede iyi bak
Hayırlısı olsun inşşş
Benim dr da bence kesin erkek dedi..Ama ben yine de %10 gibi yanılma payı bırakıyorum.. Çok nadir de olsa kordonla karışıyormuş...
uykucularrrrrrrrr uyuyun bakalımmmmmmmmmmm
iyim canımm uykum varrr ya üfffff çalışmakkkkkkk istemiyommmm yaaaaaaaaaaa (((((((
aynen valla aysecım ınan bende yataktan kalkmak ıstemedım benımde cooook uykum var evımde olmak ıstıyorum yatmak ıstıyorum evımle ılgılenmek ıstıyorum valla yaa bende calısmaktan yoruldum artık gunler cabuk gecsede ıznımız gelse bıraz kendımıze vakıt ayırabılsek valla :enbuyukkk:
yeniyaşam sanada gunaydın bu aradaaaaa.s.
Merhaba Kızlarr
Biz dr dan geldik...
Allaha şükür herşey gayet sağlıklı...... Bebişim 135gr olmuş..:teytey:
Cinsiyetimizde belli oldu... ERKEK oğluşum geliyormuş....
Doktor teyzemiz erkek olduğunu kanıtlayan resmimizi bile çekti....
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..... Kucakları boş bırakmasın Yarabbim...
sanada günaydın cnm benimm
nasısın bebiş te iii dir umarımmmm.
ben ve bebğim iiyiz çom şükürrr
günaydın kızlar nasılsınız.ben şüpheler içindeyim elektirik çarptı beni acaba bi şey olurmu bebeşime bi fikri olan varmı?