Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben de cok korkuyorum su anda ama ne yapacagımı bilmiyorum dr bişi demedi bana zaten bende cok tedirgin oluyorum bişi olacak diye :sm_confused:
arkadaşlar benimde 2 gündür baş ağrısı sorunum var kesintisiz devam ediyor drumu arayacaktım ama şimsi müsait oldum oda çıkmıştır artık cepten aramayayım bu konu için yarın ararım bu konuda bilgisi olan varmı normalmi acaba
güldencim kaç haftalık olduğuna göre takvimi yaptıysan eğer onun üzerinde özelliklere bas ve kopyala ama hepsini sonra da kontrol panelinden girip yapıştırırsın
kontrol paneline gir cnm ordan detay bilgileri en alttada kilo doğum çizelgesi var url kısmını almadan kilo doğum çizelgesinin altındaki kutucuğa kopyala
yaptım canım öle yapıyorum ama olmuyor link almıyor bişey anlamadım en iyisi vazgeçmek ne yapayım canım bende cetvelsiz klıyım bari :1no2:
cnm senın neyın eksıkmıs nıye cetvelsız kalacaksın ole sey olmaz yrn bılen arkadaslarımız muhakkak vardır yrnnı bekle cnm benım cetvelı cansucum yapmıstı yrn gelır suan doktorda olması gerek minik meleğiyle meskuldur sımdı yrn solerız o yapar sana okia.s.
Gülden sen bana Sat yaz sana yapmaya çalışim canım
buraya yazarım sen de kopyalarsın...Ben de bilmiyodum ayşe öğretti sağolsun.
Nasıl bişey istiyosun????