- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hamişlerden haberlerde paylaştım eylül anneleriylede paylaşıyım istededim 10 ytl terzide kendi pantolonunuzu hamilelik pantolonu yaptırabilirsiniz. Emin olun satın almaktan ucuza geliyor hemde istediğiniz gibi oluyor önemli olan belinin gelmesi kapanması değil unutmayın içinizde bunu bilenler vardır belki ama bilmeyenler için ufak bi duyuru umarım işinize yarar ben iki pantolonumu yaptırdım süper oldu :teytey:a.s.
serencim şişliden aldım ben de 35 ytl ye pantolonlarımı bunlar klasik olduğu için biraz daha pahalı ama lcw de falan daha uygun spor olanları varrr
arkadaslar öğlen ezanı okundu ben namazımı kılıp geliyorum inşallah görüsürüz yine size şimdilik iyi yazışmalar kib a.s.:1hug:
kızlar gögüslerimm çok kaşınıyo ve agrıyoooooooo
millet nerdesinizzzzzz abooooooooo kimsecikler yokkkk
Kızlar bi tıp merkezi buldum 4 boyutlu ultrasona 50 ytl dedi,ama 18 ve 20.haftalar arasında gitmem uygun oluyormuş.Cinsiyetten öte organlarına felan hep bakıyorlarmış bi anormallik varmı diye.Sanırım 10 gün sonra oraya giderim.Amaan özel doktora gitmeyeyim daha erken para vermiyim şimdiden dedikçede böyle sıkıntı oluyor işte.18 haftalık olacak cinsiyetini bile öğrenemeden geliyorum.Hemde bacakları ayrık duruyordu bebişimin.Neye yarar gittiğim yerdeki ultrason tarihi eser gibiydi zor gözüktü yavrum kibrit çöpü gibiydi.:bbo: