- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
yıllık 2000 ytl mi??
Ben birkaç kişi ile konuştum ayda 150 200 $ dediler..
internette baktım az once oyle yazıyodu yanii bilmiyorum dogrusunu ama o kadar degildir heraldee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıllık 2000 ytl mi??
Ben birkaç kişi ile konuştum ayda 150 200 $ dediler..
internette baktım az once oyle yazıyodu yanii bilmiyorum dogrusunu ama o kadar degildir heraldee
Kordon bağının dondurulmasının olumlu bir geri dönüşümü olmadığını duymuştum. Aslında pek bir işe yaramadığını söylüyorlar.Tabii birebir doktorla konuşmakta fayda var.
Bu arada daha evvelde söylemiştim, benim eşim hiç öyle bebeğimle falan konuşmuyor ya da ne bileyim pedegoga gitme isteği yok, kaç haftalık olduğumu sorsam onuda bilmez şimdi.....
Kordon bağının dondurulmasının olumlu bir geri dönüşümü olmadığını duymuştum. Aslında pek bir işe yaramadığını söylüyorlar.Tabii birebir doktorla konuşmakta fayda var.
Bu arada daha evvelde söylemiştim, benim eşim hiç öyle bebeğimle falan konuşmuyor ya da ne bileyim pedegoga gitme isteği yok, kaç haftalık olduğumu sorsam onuda bilmez şimdi.....
Yalnız itiraf etmeliyim bebeğimle bende konuşmuyorum....Beni duyup anladığına inanmıyorum....Çok erken gibi geliyor...Zaten 5. aydan sonra dışarıdaki sesleri algılayabiliyormuş, oda boğuk boğuk gitmez mi?:uhm:
Yalnız itiraf etmeliyim bebeğimle bende konuşmuyorum....Beni duyup anladığına inanmıyorum....Çok erken gibi geliyor...Zaten 5. aydan sonra dışarıdaki sesleri algılayabiliyormuş, oda boğuk boğuk gitmez mi?:uhm:
iyi akşamlar kızlar yaklaşık 30 dk yazılanları okudum ne güzel şeyler Allahtan geçmişio kuyabiliyoruz sırnaşık şey ee benim bebiş 17+2 günlük 11 haftalıkken hissettiğimi söyledim dr güldü bana fisfisfis olmaz öle şey daha o gazdır dedi ama hissediyorum halende hissediyorum hatta daha belirgin gıdıklıyor hareket ettiğini hissediyorum ama yazdıklarınız doğru uanıp müzik dinletince cidden kımıldıyor farid faryad dinliyoruz klasik müzik sevenlere tavsiye edebilirim süper oluyor :teytey:
bende in utero diye bi cd aldım onu dinletiorumm cok guzelll .)))))