- 10 Mart 2008
- 1.057
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrrr Nerdesinizzzz Tabi Evdesinizzz Ohhhhhh Keyifte Sizin Vallaa.
Ay Esracimm Ne Yaptii Acebaa Yaa öğleye Ararimm Artik......
günaydın arkadaşlar.
doktora gidecek arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah cinsiyetlerinizi de öğrenirsiniz.ben 2 hafta sonra gidicem daha kısmetse yani 19 haftalık olacağım o zaman inşallah.
biz bu hafta sonu da şehir dışına çıkıyoruz.akşamüstü kuşadasına gideceğiz arkadaşlarımızla.çok geziyorum bebeğimde gezenti olacak galiba.:teytey:
kızlarrr esra ile dün görüştügümde iş yerine tekrar dönecegini işlerinin oldugunu söylemişti gelince görüşürüz hemen bende merakla bekliyorumm.
bu arada kızlarr dün ogluşum ozan ege'm biraz korkuttu beni cuma günleri benim en yogun günüm son dersteyim bebişimin altında idrar torbama dogru bir agırlık hissettim ve hiç böyle birşey olmamştı daha önce,baktım arkasından gaz sıkışması oldu sonra yine tekrarladı eve geldim gelirken eşimi aradım agladım birşey olmaz degilmi diye drumu aradım suyun geldimi diye sordu daha korktum bende yok dedim o zaman yat dinlen birşey olursa ararsın dedi allahıma çok şükür bugünn çok iyiyim.hep dualarr ettim bebişimle konuştumm.
canımm yaa ne güzell havalarr tabi bizim oralarda güzeldirr gezin gezinn tadını çıkarın baharın.günaydın arkadaşlar.
doktora gidecek arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah cinsiyetlerinizi de öğrenirsiniz.ben 2 hafta sonra gidicem daha kısmetse yani 19 haftalık olacağım o zaman inşallah.
biz bu hafta sonu da şehir dışına çıkıyoruz.akşamüstü kuşadasına gideceğiz arkadaşlarımızla.çok geziyorum bebeğimde gezenti olacak galiba.:teytey:
ayşecimm tşkler canımm dikkat ediyorum kendime hiçbirşey yapmamaya çalışıyorumm sizde baharın keyfini çıkarın gezin ayşecimmm.Aman Aslicim Dikkat Et Canimm Yaaa Yat Bol Boll Canimm...... Oh Bizde Yarinn Manavgata Gidiyozz Inşallah Hava Iyi Olurda Size Fotograf çeker Gösteririmmmmmmmm