2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar benim göbek deliğimin şekli değişti, İçi kara, uzun bir delik gibi oldu.Sizde de değişiklik var mı??:uhm:

gidip baktım şimdi cnm ama bende daha değişiklik yok ...
Ama karnım belirgin şekilde büyümüş... annemlerle kamera ile internetten görüşüyoruz.. Onlar farkettiler şimdi.. Artık bebek göbeği bu diyorlarr..
 
CNM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN haftaya kadar birşeyin kalmaz inş ama takmamaya çalış bu tarz alerjiler stresle ilerleyebiliyor.gör bak haftaya hepsi geçecek allahın izniyle a.s.birde nemlendirici losyon bitkisel diyorsun ya onun adını bana da verebilirmisina.s.

BABE MARKA YULAF ÖZLÜ NEMLENDİRİCİ LOSYONNN VÜCUT İÇİNNN
 
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrr size bir müjdem varrrrrrrrrrr
dün sebiha teyzeme gitti onun köyden bir akrabası vardı kadın ebeydii ve bana çatlaklar içinnnnnnnnnn
GERÇEK ZEYTİN YAĞI VAR YA ONU ÖNERDİ SADECE ZEYTİN YAĞ SÜR DEDİ GÜNDE 1 KEZ HEM ÇATLAK OLUŞMUYO HEMDE BEBEĞİN İÇİN İYİ DEDİ KADIN ARTIK HER AKŞAM YATARKEN ZEYTİN YAĞ SÜRECEMM... ÇÜNKÜ KADIN SÜREKLİ ZEYTİN YAĞ SÜRMÜŞ AMA BELİRTTİ DÜZENLİ OLARAK KULLANMIŞŞ VE HİÇ ÇATLAĞI OLMAMIŞŞ..... İNŞALLAH İŞİMİZE YARAR .................
 
Günaydın ayşenur, ben bugün çok heyecanlıyım doktora gidicem 1de .......:asigim::asigim:

Dua edin olur mu?
a.s.
 
Günaydın ayşenur, ben bugün çok heyecanlıyım doktora gidicem 1de .......:asigim::asigim:

Dua edin olur mu?
a.s.

günaydın kzılarrrr canım benim hayırlı olsun bakalım inş bebegin görürsün inş bebegin saglıklıdır çok heycan var demi yaa bneim görmemedaha çok yaaaabenneyaptımki
 
Sedacimm Hadi Hayirlisi Canimm Bende Allah Izin Ederse 1 Nisan Sali Günü Gidecem Dr .. Saat 12, De......
 
yaaa sen erken gidiyon ben nisan 15 sınde gidecem daha büyük olmuş olacakkk seni niye erken çagırdı ki ayşecim
 
Evet arkadaşım çok heyecanlıyım, 1 aydır görmüyorum, inşallah iyidir, herşey yolundadır.Kalbim güm güm atıyor belki bugün cinsiyeti öğreniriz akşam yazarım :)
 
ayşecim ne kadar şanslısın haftaya görücen bebişini büyük bi ihtimalle cinsiyetini de öğrenirsin ne güzel yaaa bana daha çok var nisanın 17-18i gibi gidicem ama çok özledim yaa merak da ediyorum inşallah herkesin bebişi çok iyidir
 
Kizlarr Caniniz çekmesin Yumurta Yedimm Sanirim Bozuktuu Gerçii Hepsini Yemedin Azcikk Aldim Baktim Kötüü Kokuuyo Yemedimm Sanirim Bebeğim Beğenmedii çikardimm Yaa çok Kötüü Bide Işteyimm üffffffff...
 
canım varsa bikaç kaşık yoğurt ye bozuk yumurta tadını bastırır hemde iyi gelir mideni temizler
 
Kizlarrrr Nerdesinizzzz Tabi Evdesinizzz Ohhhhhh Keyifte Sizin Vallaa.
Ay Esracimm Ne Yaptii Acebaa Yaa öğleye Ararimm Artik......
 
Bazen öyle sebepsiz atışmalar oluyorki insan 10 dk sonra unutuyor niye atıştığını dimi?Bu arada aranızda 17 haftadan daha büyük hamiş yok galiba.İlk benmi doğurucam şimdi?Hayırlısı olsun.Benim bebiş büyükte göbiş pek yok.Akşamları çıkıyor sadece dün yürüyüşe çıktık,aynaya baktığımda ilk kez hamile gibi gördüm kendimi.Ama sabah fıs havasını almışlar sanki.
mavilicimm sanırım en hafta olarak ben varım sanırım gerçi benim dogumumda ne zaman olacak bilmiyorum ama agustos sonu eylül başı olarak bekliyoruz allah nasip ederse.
Anneler Uyuyorrr Sanirimm Uykucukarrrrrrrrrrr
ayşecimmm ben geldimmm.
bütün annelere günaydınnn dün ne kadar çoook sohbet edilmiş oku oku bitiremedimmm. hangi birini yazayım anlamadımm.herkes eşlerinden bahsetmiş duygusallaşmışınız bende eşimle tüm karşı çıkmalara ragmen severek evlendikk ve birçok kere ayrılıgın eşinden döndük ama bebişimizin bize ugur getirecegine inanıyoruz sagolsunn bizimle ilgileniyor ama pek sevgi gösterilerind bulunmaz bende hep dert yanarım ben çok konuşurum o benim tersime hiç konuşmaz herkesin sevgisini gösteriş şekli farklıdır dert işin içinden çıkar. ama 3 gündür farkettim geceleri yanımda o olmadıgında uykum kaçıyor geceleri uyuyamıyorum.
bende normal dogumdan korkmama,agrı eşigimin düşük olmasına ragmen epidural normal dogum istiyorum allahım hiçbir aksilik olmazsa nasip ederse.
2-3 hafta önce dra gittigimde bebegimi hissediyorum dedigimde ben hiç hamilelik yaşamadım ama daha erken demişti. erkek bebişlerrin anne karnındaki hareketleri erken hissedilmeye başlarmış ben 3.ayda hissetmeye başlamıştım. şuanda dıştan pek farkedilmiyor ama kızlarrr sadece şunu söyleyeyim bir deneyin çikolata yiyip sonra sırt üstü yatn o zaman hareketleri hissediliyor. birde hareketlerini her zaman hissetmeye bilirmişiz oda normalmiş endişelenmeye gerek yokmuş.
ben bebegimi çarşamba günü 3lü test zamanında görmüştüm ve çok duygulanmıştım o kadar hareketliydiki ellerini ayaklarını hep oynatıp duruyordu çıkınca eşimi arayıp aglamıştım.
kızlarr çokmu uzun yazdım ne. eee sizler anlatın bakalım. :eek:
 
X