2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

doktor öle dediiiiii 4 aylık oldum nerdeyse ama hiç kilo almadım 1 kilo bile tam degil ondan dolayııııı kzılarrrr

Hımm inşallah kilo almışsındır cnm..
Ben 62 ile hamile kaldım.. Ve bu sabah itibariyle 60 kiloyum hala.. kilo almayı bırak verdiklerimi de geri alamadım.. Bakalım çarşamba bana ne diycek doktorum...
Doktorum ilk aylarda kilo almamaya bak demişti bana... sonra diyetisyene gönderirim dedi..

İnşallahh Cnm kilo almışsındır da hastane olayına girmezsin a.s.

kızlar bişey sorucam
antalyadaki arkadaşım aradı. bir aylık hamile düşük tehlikesi var.
bugün az az kan geliyormuş. hemen kalkıp doktora gitme imkanıda yok.
kendisi evde ne yapabilir.

ÖNCE drunu arayıp durumunu anlatsın dr gerekli görürse imkan yaratıp gitsin bu çok önemli bir konu çünkü.bende de olmuştu adet olmam gereken dönemde ilk ay 1-2 damla kan geldi drumu aradım devam ederse hemen gel dedi ama benimki 1-2 damlayla kaldı. o yüzden burdan yardımcı olamayız hemen drunu arayıp gitmesi gerekiyorsa gitmeli

canım ya inşallah bir sorun yoktur zamanla alırsın arkadaşım kiloyu inşallah burda bir arkadas ta kilo alamadı hamile ama dr alırsın demiş yani gecmiş olsun cnm tekrar inşallah alırsın kiloyu :1hug:

saol cnm tşk ederim inş bakalım gidicem 10 da doktora ozman belli oalcak inş almışımdır yaa ben almadım snaıyorum ama bakacazzzzz:çok üzgünüm:

kızlarrr benimde memleketlim var bu sitede hem onunda adı kübra hem aynı hastanediyiz ve armaızda 5 gün var ne güzelll demi yaşasınnnnnnnnnnnn:roflol:

Canım arkadaşım benim çok sağol valla evet ya kübra arkadaşımla çok ortak yönlerimiz var ikimizde eskişehirliyiz ikimizinde ismi kübra aynı hastaneye gidiyoruz ve aramızda bir hafta var gerçekten öyle yaşasın kız görüşürüz bi gün valla öptüm kızlar sizi

kızlar bişey sorucam
antalyadaki arkadaşım aradı. bir aylık hamile düşük tehlikesi var.
bugün az az kan geliyormuş. hemen kalkıp doktora gitme imkanıda yok.
kendisi evde ne yapabilir.

Doktoruna telefon açıp progestan almalı.Doktora gitmemesi daha doğru, bana doktorum kanama falan olduğunda gelme yolda sarsılırsın yat uzan demişti.

inş bakalım kızlarrr alırım kilooo ne bileyim korkuyorumda bebegim beslenmemişse diyeeeeeee allah korusun yaa herkezin bebegini kurusun bneimkinide inş

Canım msn.yi sormuşsun ya msj.attım sana ulaşmışmı bi bak canım ya

Bride..................Luli
Hilarya..................Zuzu
Seren....................Fındığım

Doktoruna telefon açıp progestan almalı.Doktora gitmemesi daha doğru, bana doktorum kanama falan olduğunda gelme yolda sarsılırsın yat uzan demişti.

Progestan alıyor. ssk ya doktora gidiyor doktorunda numarasını almamış. bende yat sakın kendini yorma dedim. inşallah kanaması kesilir. kızlar dua edin.

ewet arkdaşım öle görüşürüz kzılarrrr bide komşuyuz yeni taşınacagım evle biliyonuz muuuu:içelim:

Hilarya................Zuzu
Seren..................Fındığım
Ayşenur..............Annişim
Gamzelim............Balım-Meleğim

Hilarya................Zuzu
Seren..................Fındığım
Ayşenur..............Annişim
Gamzelim............Balım-Meleğim
Yeniyaşam..........Bebişim
Öznur.......................Meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…