Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana dr.demir hapı verdi sadece ve folik asitede devam et dedi,içinizde hala folik asit kullananlar varmı arkadaşlar bi zararı filan olmaz değilmi
canım hazırlıklara başlamadım daha erken olduğunu düşünüyorum birşeyler alırsam sanki daha çok sabırsızlanacakmışım gibi geliyor bana onun için biraz daha bekliyorumCanım ya aynı şehirde olanlar burda sohbet ettikleri için bende kendimi dışlanmış gibi filan hissettim valla dermişim şaka tabi,sadece imrendim keşke aynı şehirde otursaydım bende diye,benim hamişlik şükürler olsunki iyi gidiyo inşallah sonuna kadarda hep iyi gider ne diyim,bakalım gelecek ay cinsiyeti belli olacak inşallah hayırlısı bakalım,senin erkekti değilmi canım,senin nasıl gidiyo hazırlıklara başladınmıa.s.
Yok Canimm Haftaya Inşallah..
şimdi 14+2 Haç Ay Ediyoo Yaa ????????????
Yaaaaaaaa Msn Birakinn Buraya Gelinn Yaaaaaaaaaa (((((((
Kiziyommm Amaaaaaaaaa
Bana dr.demir hapı verdi sadece ve folik asitede devam et dedi,içinizde hala folik asit kullananlar varmı arkadaşlar bi zararı filan olmaz değilmi
valla kızlar keşke evde olsakta uyusaydık biraz ne iyi olurdu
ne uyuması kıs ama evde olupta yatmak ıstedım valla bıranda :çok üzgünüm:
buarada cocuk.com a baktım cok guzeller yaa bayıldım dogrusu ama ben hala kararlıyım emınonundekı havuzlu hana gıdecegım:teytey: bak yolun butarafa duserse mutlaka o havuzlu hana ugra cnm hem uygun hemde cok degısık guzel seyler vara.s.
Biz kocişle bu c.tesi havuzlu han keşfine çıkmayı planlıyoruz.. Az çok fiyat bakalım.Piysada ne ürünler var inceleyelim istiyoruz.. İzlenimlerimi anlatıırm size...
oh neguzel valla ben cınsıyetı bellı olmadan gıtmek ıstemıyotum sonra dayanamaz alırım esımde ole dıyo ben bıle heves ederım alırım dıyo:roflol: o yuzden bırazdaha beklıyelım bız:))
sız gıdın bakalım gorun burda bızlere bılgı verırsın okiş cnmma.s.
Evet Canimm Biliyorummm Kizzz Ondan çalişiyomm Yaaaaa Hhehehehehe Parayi Alacam Işi Birakacam :)))))))))))))))))