Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar
Bebişim bugün tam 7 haftalık oldu. Bulantılarım başladı, bu sabah ikinci kez çıkardım. Çok zor oluyor, ateş basıyor, çıkarırken kıpkırmızı olduğumu hissediyorum. Gün içinde bulantım olmuyor sadece sabahları oluyor. Zor da olsa bebeğim varlığını hissettiriyor ya, çok mutlu oluyorum, duygulanıyorum.Anne adayları bu aylarda kilo almazlarmış ama ben tam 5 kilo aldım. Hamile kalmadan 53 kiloydum, şimdi 58 geliyorum. Yediklerimde kilo aldıracak şeyler değil ama ben habire alıyorum. Bu hafta sonu bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah. Benim doktorum bebeğin kalp atışlarını duyana kadar cinsel ilişki önermiyorum dedi. Sizin doktorlarınız dedi mi öyle bişey? Hep öyle mi olur, yoksa bize mahsus bişey mi bu?
günaydım kızlar...Folic asiti nezaman bıralıcaz bilen varmı??ben 7+3 oldum doktorum bişey sölemedi ama 8 haftada bıraktıran doktorlar varmış..bu konuda bilgisi olan varmı?
günaydın canımm
Benim doktorum 4. ayda bırakacaksın demişti.. bildiğim kadarıyla sonrasında da demir vitaminine geçiliyor .. Ama tabi en doğru bilgiyi doktorun verecektir..
saol canım ben 7 martta gidicem doktoruma gerçi telefonda da sorabilirm teşekkür ederim.bu arada dün akşam gece dahadoğrusu bi uyandım elimi karnıma götürdüm sol yüzük pamağımın altında pıt pıt pıt diye bişey hissettim komik gelicek belki ama sizce küçük balığımın kalp atışını hissetmiş olabilirmiyim hanımlar???sabah eşime söyledim "aşkım çokz zor şu ana hissetmen dedi sen uyku arasında onu çok sevdiğin için öyle gelmiş olabilir dedi" sizede böyle şeyoluyomu yoksa ben uyduryomuyumfisfisfisnaniknanik:1shok:
merhaba arkadaşlar kısmet olursa bende eylülde anne olacağım
umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
slm kıslar çok mutluyum bu gün allaha şükür bebeğimi gördüm kalp atışlarını gördüm doktorum herşey normal görünüyor ilaçlara devam dedi 1 ay sonra gidicem birdahaki kontrole umarım bu şekilde sorunsuz devam eder allah herkese nasip etsin inşallah
öznur83 benimde karnım çok ağrıyordu o haftalarda sonra geçti.ama sen yine de dr.una danış canım.
hayırlısı olsun papatyam.inşallah aynı şekilde devam eder.