- 8 Temmuz 2007
- 462
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin arkadaslar ,ben cok kotu grip oldum sadece balli ihlamur iciyorum ,baska ne yapabilirim ? hepiniz dikkat edin salgin var ortalikta ..ay cok kotuyum ..
bride bende muayanehanesi olan bir doktora gidiyorum ,son hafta hastane ilgileniyor bizim burda.
huuu kıslarrr bugün boşlamışsınız burayı bakıommmm .ya bişiii dicemmm içim bayılır gibi oluyor tansiyonum hep düşük benimmmm tatlı tuzlu yememe rağmen sizde de oluyormu acabaaa
arkadaşlar herkese iyi akşamlar,,, az önce birinden duyduğum kadarıyla bebeğin içinde bulunan sıvının testi yapılıyormuş. bunu ilk defa bugün duyuyorum konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen cevaplandırsın çünkü riskli bir test diyor bana anlatan kişikafamçokkarıştı
arkadaşlar herkese iyi akşamlar,,, az önce birinden duyduğum kadarıyla bebeğin içinde bulunan sıvının testi yapılıyormuş. bunu ilk defa bugün duyuyorum konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen cevaplandırsın çünkü riskli bir test diyor bana anlatan kişikafamçokkarıştı
Huuu huuu kimse yok muuuu?lülülülülülü
Günaydın kızlar,
benim doktor bana daha hiçbir tahlil yaptırmadı, kansızlık yada toksoplazma mikrobuna bakılırmış bende hiçbirini istemedi.9 haftalığım sizce bu normal mi?Doktorunuz sizden birşeyler istedimi?
Yaaa Günaydinn Arkadaşlarr Yaaa Ben Hiç Kusmuyom Yaaaa Sadece Bulantim Oluyorr O Kadar Yaa Normal Mii....sik Idrale çikiom Bide Bu Kuyruk Kesimi Var Işte Sağli Sollu Ağriyoo Ara Ara Anneme Sordum Normal Dedii Vücud Alişiyoo Genişlioo Dedii Guatir Için Tahlil Yaptirdim Pazartesi Alacam Sonuçlari Dua Edinde Değerler Normal çiksinn Arkadaşlar.............
Günaydın 2008 Eylül ayının güzel anneleri a.s.a.s.
Umarım herkes iyidir.. Ben birkaç gündür istifra etmeye başladım.. Daha öncede oluyordu ama bu günlerde daha da şiddetlendi... Minik meleğim iyi olsun da ben herşeyine razıyım...
Maşalllahh bebişlerimizee
öznur83 korkmana gerek yok canım.dr.um bana ilk 3 ay bebek annenin vücudunda depoladıklarından beslendiğini söyledi.yani bişey yiyemezsen üzülme demişti.bilgin olsun canım.
amin canım bende 8+5 im 1 haftadır hersabah istifra ediyorum sabah olması çok kötü yemek olayı zaten hemen hemen hiç yok çok korkuyorum beslenemiyor diye ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye razıyız yerimseniben