- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi kızlar hani bu ikili test sonuçlarımız var orda fb- hcg yazan sonuçç yüksekse kız mıı oluyorduu benim 93,1 ng/ml yazıyodaa
canım genelde öyle oluyomuş ama % 100 tutmuyo tabi.benimde 69 du kız geliyo :) arkadasımında 90 lardaydı kız geliyo.ama sen yinede alıştırma kendini ...
ya benimde bulantım olmasın 4 aylık oldum hala var Az idare edilir ama midemin hassaalığından kaynaklı sanırım bende çatlak kremi araştırıyorum bella b 64 ytl eczaneden onu tavsiye ettiler başka hangi markalar var bunu deneyen varmı? şimdilik badem yağı sürüyorum. badem yağı ve kakao yağını süürncede cok iyi geliyormuş. Çok gaz problemim ve kabız vardı onada aktivya iyi geldi ama mideme çözüm bulamaım off 4 . ayda olmama rağmen hala midem bulanıyo bunu ikili testim yüksek çıktığı için moralmin bozuk olmasına bağlıyorum. (1:50) cumartesi 3 lü test içn kan verecem onun soncunua göre amniyo yaptıracaz ama doktorlara da cok para gitti. Amniyoyu ankara zakai tahir burakta (Büyük doğum) da yaptıracam o nedenle orası cok yaptığı için güvenilir olacağını düşünüyorum ama birazda şansıma bağlı sanırım kızım çok büyüdü bişey olmasından çok korkuyorum offfffff......