- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam kübracımm....... hesaba havale için hesap numarası gerekiyoo demi sana
bride yok canımm fikrini söyle canımm..
KIZLAR BENİM BABAM ÜŞÜTTÜ ÇOK HASTA EVDE YATIYOO DUA EDİNDE İYİLEŞSİN ALLAHIN İZNİYLEE SAĞLIĞINA KAVUSSUN OKİŞ... KARDEŞİM KAHVALTISINI HAZIRLAMIŞŞ ARADIMDA
Kızlar kargo parası falan derken yüzü astarından pahalıya gelicek.Taa antalyadan eskişehire.Bluzu al sonra yok kargoya git yolla falan ooo uzun iş yaa.Neyse ben karışmiyim siz bilirsiniz.
KIZLAR BENİM BABAM ÜŞÜTTÜ ÇOK HASTA EVDE YATIYOO DUA EDİNDE İYİLEŞSİN ALLAHIN İZNİYLEE SAĞLIĞINA KAVUSSUN OKİŞ... KARDEŞİM KAHVALTISINI HAZIRLAMIŞŞ ARADIMDA
Chary Diye Bi Mağaza Canimm....
Ayşecim nerde bu mağaza?Gerçekten çok güzel aldıkların güle güle giy.Bende gidip bir bakayım diyorum Ama hiç duymadım bu mağazayı.Yerini tarif edersen sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
ayse geçmiş olsun Alsun Allah acil şifalar versin.. Arkadaşlar bişey sormak istiyorum inş bilgisi olan vardır dr gitcem ama korkuyorum benim 16+5 günlük oldu bebişim ama sanırım enfeksiyon kaptım acayip akıntım ve yanma var doğal yönden bi çözüm varmı bebeğe bi zararı olurmu
kızlar bende 3 hafta önce kıyafet aldım kendime 2 tunik şeklinde blüz ve bir kot pantolon birde kumaş pantolon hamile kıyafetleri satan mağzadan aldım pantolonlar ayarlanabiliyor çok kullanışlı 9 aya kadarda giyilebilir kemer kısmı ayarlanıyor tuniklerde arkadan bağlamalı ve hoş duruyor bu saatten sonra almak lazım tabiii eski kıyafetler sıkmaya başlamadımı benim karnım iğneden dolayı daha da şişlik var gibi geliyor bana bebeğim sıkışmasın orda diye rahat kıyafetlerii giyiyom heppp
kızlar bende 3 hafta önce kıyafet aldım kendime 2 tunik şeklinde blüz ve bir kot pantolon birde kumaş pantolon hamile kıyafetleri satan mağzadan aldım pantolonlar ayarlanabiliyor çok kullanışlı 9 aya kadarda giyilebilir kemer kısmı ayarlanıyor tuniklerde arkadan bağlamalı ve hoş duruyor bu saatten sonra almak lazım tabiii eski kıyafetler sıkmaya başlamadımı benim karnım iğneden dolayı daha da şişlik var gibi geliyor bana bebeğim sıkışmasın orda diye rahat kıyafetlerii giyiyom heppp
bu arada arkadaşlar size sorayım bende akıntı başladı 3 4 gün oldu başlayalı sanki hani portalak lekesi renginde oluyor çamaşırıma dün ikili test sonucunu almaya gittiğimde kendi doktorum değil testi yapan operatör görüşmeye aldı beniii ona söledim kaşıntın varmı dedi yok dedim sorun olmaz dedi kafam karıştı normalmi şimdi bu yaa ayyy şimdiye kadar yoktu şimdi niye başladı böle bişey anlamadım olan varmı böle