- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
ImageShack - Image Hosting :: dscn4772l.jpg
bugun 5 aylığız tamıtamına teyzoşlarrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu cocuk büyüyünce cok yakısıklı olucak demedi demeyin şutarafagitti ahan buraya yazıom sositosositoImageShack - Image Hosting :: dscn4772l.jpg
hepiniz sağolun onlar hepimizin çocukları geleceğimizin teminatları olacaklar.inşallah hepsi ileride Türkiye için faydalı insanlar olsunlar.hepinize teşekkür ederiz allahım hiçbirine kötü gün göztermesin inşallah.
celencim bu arada Akrep erkeği yükselenide öyle ben yandım anacım:))
oyy oyy oyyy yerim ben bal kaymak gelinimiiiiiii.maşallah çok tatlıııı.eskidende kaynanalar gelinlerini hamamda seçermiş dimiiikaydirigubbakcemile3bu fotoyu koyman iyi oldu bak:jeyyar:bütün bebişlere maşallah ............ bu da benim miniğin banya sonrası sefası[/URL][/IMG]
teşekkür ederiz canımcımhihoyyytphatoşş,,çakıllll
kzuuu bunlarr yaaa süperrr
maşallah ya çok tatlıı Allah nazarlardan korusunbalım 5. ayını bitirdi teyzeleri.....:dance:
ben yerim onuuuuu..maşallah pü pü pü püpüüüImageShack - Image Hosting :: dscn4772l.jpg
gözler yakıyo valla çok canlar yakcak..maşallah hepsi bal kaymak bunlar yaaacokacimcoook
efet akrebin erkeği yakışıklı,kızlarıda güzel olur derler:jeyyar:bende bi akrebimde kaydirigubbakcemile3söölemesi ayıp:1rolleyes:..bide biraz düşkün:icecream: olurlarhmmmm :jeyyar: akrep erkeği bööle yakusuklumu oluomus kııızz :jeyyar: bunun mayası güzel anacım :dilcikar: anasına cekmiş köftehor Şeniz
valla Akrep erkekleri çok zampara olurlarmış anacım.bilemiyorum ben anlatanların yalancısıyım.şimdiden güzeli biliyo yalnızca bizim uyanık:))
mayası güzelmi bilemem tabiki ama bana benzediği kesin canım sağolasın:))
puhhaahahaaa :roflol:efet akrebin erkeği yakışıklı,kızlarıda güzel olur derler:jeyyar:bende bi akrebimde kaydirigubbakcemile3söölemesi ayıp:1rolleyes:..bide biraz düşkün:icecream: olurlar