- 6 Temmuz 2008
- 455
- 2
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
minik patik masallah ogluna cok tatli tam erkek olmus bayildim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar buda benim bebecigim Esila
slm kizlar buda benim bebecigim Esila
tesekkür ederim kizlar bu arada bebegimin ismi kurandan anlami ögleyle ikindi arainda bir vakit ismi.
gercekmi len bu bebek :mymeka: :mymeka:baya baya yapma durii kendileri cokacimcoook buarada tam bende adını sorucakrım ne demek die sen yazmusun efferin öpüciim gel Şeniz ha bi de kocemmeeennn maşallah
tesekkür ederim canim o bana allahin hediyesi 5 yil bekledim hediyem özenip hazirlandi sanirim kaydirigubbakcemile3
benim bücürükte 7 sene sonra ve 7 bebek kaybettikten sonra geldi.bizde hepsinin güzelliğini allahım buna vermiş diyoruz kaydirigubbakcemile3 rabbim acılarını göstermesin :Saruboceq:
benim bücürükte 7 sene sonra ve 7 bebek kaybettikten sonra geldi.bizde hepsinin güzelliğini allahım buna vermiş diyoruz kaydirigubbakcemile3 rabbim acılarını göstermesin :Saruboceq:
canım benim sen epey üzüntüler atlatmışsın haberim yoktu:1no2:allah kuzuna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin mutluluğunuz daim olsun inşallah.hemen 2.yapın siz arkadaşım zaman kaybetmeden.:dance: