- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
ahh cok tatlılar yaaaa :))
zeynep acaaip buyuk cıkmış kız maşşallah erkeeme
eylüül bu nkız aynı sen:)
yaaa sorma ne bilmiş oooooooo yandım ben bununla yandımmmmmmmmm:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cemre,gülçe,eylül ve girayy hepiniz çoooook tatlısınızzzz
sizi ben haaaammm yaparımmmmcokacimcoook
ay kızlar hepsıne 41 kere masallahhhh bende ıstıyom ya ama rabbım bı turlu kısmeyt etmedi ne olur kızlar bana da dua edın benımde melegım gorsun annesının nasıl uzuldugunu ve gelsın artık hayırlı ve saglıcakla ınsallah yavrularınıza mevlam hayırlı ve saglıklı omurler versın.....
Bu da benim Esma Zümra'm kızlar maşallah diyin
çok tatlı maşallah fatoşçum
maşşallah maşallah 41 kere maşalalh hepsine tekrar tekrar bakıyorum allahım özene bezene yaratmış hepsini allah nazarlardan saklasın
çook teşekkür ederiz teyzeleri.öpüyoruz sizleriŞenizevet yaaa haklısın canım ekim bebekleri laf aramızda ama hepsi gerçekten başka güzeller nedense:))
fatoşçum maşallah ya kocaman olmuş:))
tşk ederiz:ecrin_bebek:bende cemreye bakınca aynı şeyi hissediyorum.bazı fotolarda özellikle benziilerkaydirigubbakcemile5anaaaa bi erkek daha gelmiiiiiiişşşşdelikafadulden ayy yağız cok ama cok tatlı yaaa.ya ben bööle ilk bakısta cemreye benzetiyorum heralde gıdıkından dolayıCADIARZU
umutsevgim bitanem hersey yoluna giricek ve sende minik meleğini inşallah meleklerini kucağına alıcaksın.
sımdıkı halımız kızım ve ben