- 17 Ocak 2007
- 490
- 3
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim dördüncü ayımız bitti..artık kocamaaannn adam olduksengözlerimebaksanab
a.s.Merhaba ekim 2008 anneleri , sizlere hayran kaldim hamilelik donemini bitirmis olmaniza ragmen yinede burda birlesip bebeklerinizin gelisimini birlikte takip ediyorsunuz cok guzel arkadasliklar edinmissiniz özel bir bag olusmus aranizda ne mutlu sizlere , sizleri bu sekilde görmek disardan da olsa beni mutlu etti sayet bende ekim annesi olacagim ekim 2009 ayinda hayirlisi olurda Rabbim nasip ederse , Bebekleriniz o kadar tatli o kadar güzelki ALLAH onlari sizlere emanet etmis sizlere anne baba olmayi nasip etmis sükürler olsun , ALLAH im nazardan her türlü kötülükten korusun , onlari size sizi onlara bagislasin saglikli bir sekilde mutlu bir hayat bebeklerinizle sizlerin olsun öptüm bu tatli sekerlerin hepsini kaydirigubbakcemile5
umarim becerebilmsimdir ImageShack - Image Hosting :: 1000153v.jpg
elbisesi yakismismi kizlar
cok tatli masallah allahim nazarlardan korusun encokda gözlerine bayildim10/10/2008 Durumm doğdu
16/02/2009
ayyy bayıldımmmmmm yaaaa çok tatlı yaaa maşallaahhhhhhh
buraya resim ekleyen herkesin bebişi çok güzelll maşallah.. allah yavrularımızı korusunnn :Saruboceq:
cok tatli masallah allahim nazarlardan korusun encokda gözlerine bayildim