- 22 Ocak 2008
- 27
- 0
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm Canim Bende Ekim 20 Inş.şuan 5+6 Yim.2 Gündür Acayip Midem Bulaniyo Herşeyden Tiksiniyorum Sevdiğim şeylerden Nefret Ediyorum şimdi özellikle Tatli şeyler çok Midemi Bulandiriyo.çok Kötü Bişey Umarim Bian önce Geçer.senin Mide Bulantilarin Nasil Canim Yazarmisin ?
selamlar benimde otamatik hesaplayıcılardan hesapladıgıma göre 19 ekim doğum tarihim. Benim de sabahları başlayıp gün içinde devam eden bulantılarım başladı.ayın 28 inde doktora gidicez. 2 hafta önce gittigimizde ulturosonda gebelik kesesi görülmemişti.Ama bazı anne adaylarında bu olabiliyormuş . Persembe günü tekrar doktora gidicez. İnşallah hayırlı haberler alırım.
Selamlar, benim de hesaplayıcılara göre 18 ekim doğum tarihim. 6+2 günlüğüz. Benim pek bulantım yok, ekşime oluyor ara sıra, baş dönmesi birazcık. Böyle olunca korkuyorum acaba sorun mu var diye, ama sanırım yoğun olarak 8. hafta başlarmış.
merhaba otamatik hesaplıyacılara göre 6+2 gün olarak biliyorum. Persembe doktora gidicez.ama beta hcg olayını anlayamadım. Bilgi verirsen sevinirim.