• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 de yaşadığınız en büyük acı ve darbeler nedir kızlar

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
96
42
Eskişehir
2008 yılının başından beri kabus dolu bir sene geçirdim bana en büyük atılan tokat aldatılmak oldu çok canım yandı içim acıdı eski beni arıyorum ama yok aldatıldığımı senin başında öğrenmiştim kızıma doğum yapmıştım ozaman şimdi yine ocak geliyo ve çok mutsuzum bu olayı sanki dün yaşamış gibi içimde yaşatıyorum hala hiç bir şekilde unutamıyorum eşim derseniz şuanda bana karşı çok iyi ama ben hala onun yüzüne baktığımda bana yapmış olduğu ihaneti görüyorumsenağlama çok üzgünüm:a015:

2008 herkes için çok kötü geçmiş sanırım... benimde anlatamayacağım bir sürü kötü şey başıma geldi.2009 inşallah hepimiz için çok çok güzel geçer.

canım benım ya kıyamam sana.........
2008 de bana oyle bir darbesini vurduki anlatamam yani.............
iyikide olmuş yani...............
ama çok şükür mutluyum ve huzurluyum.........
sende çok üzülme mutlu ol.........
geçmişi unutmaya bırak.
inan oda sana baktığında yaptığı hatalar ihanet tokat gibi ona çarpar hiç üzüme
........

2008 yılının başından beri kabus dolu bir sene geçirdim bana en büyük atılan tokat aldatılmak oldu çok canım yandı içim acıdı eski beni arıyorum ama yok aldatıldığımı senin başında öğrenmiştim kızıma doğum yapmıştım ozaman şimdi yine ocak geliyo ve çok mutsuzum bu olayı sanki dün yaşamış gibi içimde yaşatıyorum hala hiç bir şekilde unutamıyorum eşim derseniz şuanda bana karşı çok iyi ama ben hala onun yüzüne baktığımda bana yapmış olduğu ihaneti görüyorumsenağlama çok üzgünüm:a015:

aldatılmak biziim kaderimiz herhalde bende bir hafta önce aldatıldığımı öğrenndim insan nelere alışıyo bunu anladım 2008 çok güzel diyordum ben hep düne kadar ama artık hayatımın en kötü yılıymış..umarım bundan sonrası herkees için güzel olurrr

bana 2008 iyi geldi çünkü evlendim evim oldu erim oldu....
sonra eşimin ailesiyle ilgili problerim oldu ve onları hayatımdan sildim attımm...
iyi iş teklifleri aldım ama kabul etmedim....
umarım 2009 daha iyi olur maddi çok beklentim var...

canım benım ya kıyamam sana.........
2008 de bana oyle bir darbesini vurduki anlatamam yani.............
iyikide olmuş yani...............
ama çok şükür mutluyum ve huzurluyum.........
sende çok üzülme mutlu ol.........
geçmişi unutmaya bırak.
inan oda sana baktığında yaptığı hatalar ihanet tokat gibi ona çarpar hiç üzüme
........

canım benim çok teşekkür edrim bana destek olduğun için üzerinden neredeyse 1 sene geçecek ama ben hala unutamadım unatamayacağımıda biliyorum ondan böyle birşeyi hiç beklemezdim onun için hayalkırıklığına uğradım malesefki senağlama

aldatılmak biziim kaderimiz herhalde bende bir hafta önce aldatıldığımı öğrenndim insan nelere alışıyo bunu anladım 2008 çok güzel diyordum ben hep düne kadar ama artık hayatımın en kötü yılıymış..umarım bundan sonrası herkees için güzel olurrr

canım benim çok geçmiş olsun sanada aldatılmak çok kötü bir şey insan unutamıyo malesefki sanada sabırlar diliyorum çünkü ben çok kötü bir şekilde etkilendim herşey alt üst oldu kendimi hala daha toparlaya bilmiş değilim

canım üzüldüm ya......
geçmiş olsun..
inşallah bunadn sonra hergünün güzel olur...

bana 2008 iyi geldi çünkü evlendim evim oldu erim oldu....
sonra eşimin ailesiyle ilgili problerim oldu ve onları hayatımdan sildim attımm...
iyi iş teklifleri aldım ama kabul etmedim....
umarım 2009 daha iyi olur maddi çok beklentim var...

umarım canım 2009 iyi geçer bizim için ama hiç umudum yok nedense :delphin:

cumartesiydi ağustosdu:çok üzgünüm: cumartesi 3 e kadar çalııyorum yine kayınvalidem bakıyodu ogün eve geldim sokağa bakındım baktım oğlumu göremedim bende sevindim kayınvalidem oğlumu demek ki eve almış uyutmuş diye sonra sokağın ötesinden çocuklar koştuu berk nerde biliyonmu dediler yüreğim ağzıma geldi çok korktum ne oldu dedim acaba:1shok: sonra bebi götürdüler gittim çocuğum bi çukur suyun içine düşmüş sırılsıklam olmuş eve gitmiş kayınvalidem gezmeye gitmiş tekrar o düştüğü pis çukurum içine gelmiş oturuyodu ve onu öle bi halde buldumki :1no2:anlatamam size canım acıdı yüreğimin çıkıcaanı hissetim gözyaşlarımı tutamadım o küçücük elini başına koymuş öle oturuyodu kahhhhhhroldum beni gördü ağlamaya başladı ölmek isedim ogün bin defa ufacık oğlumu resmen sokağa bırakıp gidiyomuşum işe ben kahroldumm kaç gece buyunca ağladım kimbilir o elini başına koyaark nedüşünüyodu offffff offf evladın yerini hiç bişey tutmuyomuşşş:1no2:

cumartesiydi ağustosdu:çok üzgünüm: cumartesi 3 e kadar çalııyorum yine kayınvalidem bakıyodu ogün eve geldim sokağa bakındım baktım oğlumu göremedim bende sevindim kayınvalidem oğlumu demek ki eve almış uyutmuş diye sonra sokağın ötesinden çocuklar koştuu berk nerde biliyonmu dediler yüreğim ağzıma geldi çok korktum ne oldu dedim acaba:1shok: sonra bebi götürdüler gittim çocuğum bi çukur suyun içine düşmüş sırılsıklam olmuş eve gitmiş kayınvalidem gezmeye gitmiş tekrar o düştüğü pis çukurum içine gelmiş oturuyodu ve onu öle bi halde buldumki :1no2:anlatamam size canım acıdı yüreğimin çıkıcaanı hissetim gözyaşlarımı tutamadım o küçücük elini başına koymuş öle oturuyodu kahhhhhhroldum beni gördü ağlamaya başladı ölmek isedim ogün bin defa ufacık oğlumu resmen sokağa bırakıp gidiyomuşum işe ben kahroldumm kaç gece buyunca ağladım kimbilir o elini başına koyaark nedüşünüyodu offffff offf evladın yerini hiç bişey tutmuyomuşşş:1no2:

bu nasıl bir kaynana küücük çoğu nasıl bırakıp gezmeye gider yaaa

nasıl birşey bu , okurken tüylerimdiken diken oldu. Hiçbirşey demedinmi o kayınvalidene. Verme bir daha ona. Bir bakıcı tut. Yada bir kreşe ver. Gerekirse maaşının hepsini ver. Ama kesinlikle bir daha kayınvaldene verme. Olamaz böyle birşey. O küçücük çocuğun psikolojisi ne olmuştur. Kıyamam ben ona. Düşünemiyorum bile

2008 başında aldatıldım,hayatımda yaşadığım en kötü şeydi,kabus dolu günlerdi,babamın ölümünden sonra,berbat bir yıl geçirdim,allah bir daha bu kadar kötü bir yıl yaşatmasın.

Back